2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim benim dün itibari ile kahverengi. Leke gelmeye başladı bat 29 agustos yaparsın artık yine erken geldi hayrlisi artık

Alma canım sabah mis gibi dusunu alırsın :) Eeee zamanında sordum ben kocama dayanabilir misin diye dayanirim aşkım tabi aşkım evet aşkım elini alıyorum karnima koyuyorum uysallasiyor ama bende çok özledim kocamı oda ayrı tabi
Opraaaaa olsada bizde kuzu koyun gibi baksak birbirimize. Bu ay kurtla kuzu şeklinde takılacağız. Bu arada yerim o tosbiki ben.
İnşallah tatlım :) valla bizde kurt kuzuyduk hatta hapi bırakınca kurt ben olmuştum resmen durmayın kızlar keyfini çıkarın tospik topik kardeslerini bekliyormus heyecanla öpmüş ellerinden dua ediyoruz biz teyçelerimize :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebeğini hissedince dünyalar onun oluyordur ben dedim eşime daha bir birimize doyamadık esımde doymanın sınırı yok dedı ıkımızden bır parca olmasını bebısımız olmasını esım ıstedı bana söyledı esımın teklıfle gelmesı daha cok hosuma gıttı ılıskıden sonra dısına cıktıgında falan canı sıkılıyor bende yapamıyrum dıye uzuluyorum ınsallah bu ay bebıs haberını bende verebılırım esıme Tabıkı özlersın canım ben her gun yapsak yok yoruldum demeyecegım her an özlem doluyum kocama :)

Aynen tatlım doymanın sınırı yok çok haklı eşin bizdede anlatmıştım eşim çok istiyordu sürekli dilindeydi :) aynen bayiliyor dokunmaya diyorum kıpırtılarını hissetmeye başladığımızda dahada başka heyecanlanacagiz :) inşallah tatlımmmmm Allah hayırlısıyla yavrunuza kavustursun sizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim de bat 7 agustostu listede goremedim kendimi

Evet canım ne güzel duygular inşallah tatlım eşim şuan bile elini karnıma koydugunda içim bir tuhaf oluyor hemen aklıma bebiş geliyor :) Biz burda bebişimizi babasıyla babannesiyle amcası teyzesiyle tüm aile heyecanla bekliyoruz Umarım bu kadar kişiyi çok bekletmez kuzucugum bu ay gelirde babacığına mutl haberi veririz :) Benım 6 yasında kız kardesım var bana dıyorkı senın karnından ne zaman bebek cıkacak :)

Oyyyy teyçeleri yesin onu minik bezelyemiz bizim.

Bu ay ilk defa ovulasyon testi deneyeceğim bende canım ovulasyon testinden çok umutluyum eşimede şimdi fındık fıstık cevizler birşeyler alacağım. Yesin güçlensin tosbaaammm. Bu ay ben üzüldüm diye çok üzüldü. Şimdi en yakın arkadaşımında 2. çizgisi silik ve dağılmış gibi çıktı bu ay da bizim olacak aşkım dedi halbuki ben üzülmedim arkadaşım için çok sevindim bugün testi tekrarla dedim. O benden daha çok istiyordu inşallah hamiştir bende arkasından gelirim.

Merhaba kizlar bende kirmizi kart yedim. Mogami benim bilgilerimi guncellermisin canim yeni bat 24 agustos

Ayyyy umarım gerçek çıkar çizgin kuzum inş adetin daha uzuuuuun süre uğramaz sana

şimdilik gelen giden yok kuzum bakalım bugün eşime bir test daha aldırcam yarın sabah yaparım tekrar...kociş ikinciyi çizgiyi net görmeden kana gitme diyo e haklı adam kaç defa gittik para kalmıyo buarada battan önce öğrenenlere hayranım yaaaaa

Merhaba canım üzülme hayırlısı olsun

Saol canim destegin icin uzulmekten cok saskinim sinirliyim hersey guzel ilerledi yumurtalar olustu catladi onemli gunleri degerlendirdik kendimide okadar hamile hissettimki sonuc husran. Hep kendimde kabahat ariyorum acaba denize girdim diyemi olmadi agir kaldirdim ondanmi olmadi? Doktorum adetin dorduncu gunu gel demisti sehir disindayim doktorada gidemiyorum. Puff inan artik neyapicami bilmiyorum ya simdiden cok yorgunum

Dur hemen kendini koy verme gecen ay benım ıcınde üzücü oldu herkes bana hamılesın dedi adetım hıc gecmezdı gectı cok ümitlendim kendimi hamile gibi hissettim ve sonra adet oldum çok üzüldüm ama cok sukur adet olduk yumurtlamada sıkıntı yok esıme oldum derken cok üzüldüm ama demekki daha zamanı var zamanını bekliyor annesi acele etme dua et hayırlısını sağlıklısını dile ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun gönlünü ferah tut sen strese girersen hersey daha zor olur rahat bırak herseyın tadını cıkar kacıncı denemenkı bu kadar yoruldun

Arkadaslar benim bata 2 gün var ama bende hiç bir belirti yok sadece biraz göğüslemin ucu birac acıyo onun dışında normal ama adet belirtiside yok bide yüzümdeki damarlar belli olmuş biraz da kasların karışmış ama bu ay hiç umursamiyorum hayırlısı olsun

iyi bakalım canım bu arada ben bu sabah az daha gidiyordum doktora meğer ben 1 ağustosa almışım randevumu ay sabah sabah ağdamı falan yaptım bi de yaa çok komikti güldüm güldüm yattım uyudum

Nasıl gidiyor canım senin son durum ne bayramdan dolayı pek takip edemedim bebiş nasıl

adet olacak gibi karnım belim ağrıyo ara ara :18::18::18: bi de çarpıntı oluyo kızlar ben de zaman zaman bu da belirtiymiş öyle okumuş:26:tum ama

Nasıl gidiyor canım senin son durum ne bayramdan dolayı pek takip edemedim bebiş nasıl

iyiyiz canım cok şükür arada kasık ağrım oluyor ama normal diyolar yarın sabah doktora gitcem inşallah bi sorun cıkmaz ben de koydeydim pek bakamadım foruma.. sen nasılsın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…