Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyiyiz canım cok şükür arada kasık ağrım oluyor ama normal diyolar yarın sabah doktora gitcem inşallah bi sorun cıkmaz ben de koydeydim pek bakamadım foruma.. sen nasılsın canım :)
Kızlar bu ovulasyon testinin inceliklerinden bahseder misiniz biraz.
Akşam saatlerinde mi sabah saatlerinde mi yapılmalı?
Her gün aynı saatte mi? Günde kaç kere yapılmalı?
Kaçıncı gün başlanmalı?
Çooooookkk çoookkk bilgi istiyorum bu konuda.
Normaldir canım benım arkadasımda yeni hamile kasık agrıları oluyormus dr normal ılk hamılelıgın rahmın genişliyor demiş bende canım gecen haftadan beri çalışmalara başladım canım minnakları kaçırmamaya çalışıyorum iyiyim cok sukur canım :)
Canim benim de bat 7 agustostu listede goremedim kendimi
Kızlar bu ovulasyon testinin inceliklerinden bahseder misiniz biraz.
Akşam saatlerinde mi sabah saatlerinde mi yapılmalı?
Her gün aynı saatte mi? Günde kaç kere yapılmalı?
Kaçıncı gün başlanmalı?
Çooooookkk çoookkk bilgi istiyorum bu konuda.
adet olacak gibi karnım belim ağrıyo ara ara :18::18::18: bi de çarpıntı oluyo kızlar ben de zaman zaman bu da belirtiymiş öyle okumuş:26:tum ama
iyi bakalım canım bu arada ben bu sabah az daha gidiyordum doktora meğer ben 1 ağustosa almışım randevumuay sabah sabah ağdamı falan yaptım bi de yaa çok komikti güldüm güldüm yattım uyudum
ay kızlar benim ümitlerim şak diye gitti sanki, galiba adet olucum ben
bu ay olacak inşallah her gece dua ediyorum bebeğim sağ salim doğsun forumdaki kızlar da bir an önce miniklerine kavuşsun diye canım :) hiç belirti arama canım keyfini cıkar ilişkilerinizin biz bebeği öğrendiğimizden beri eşim zavallım soruyorum canın istiyor mu diye yoo diyo normal zamanda üstümden gitmez ama bana zarar gelecek diye hiç ses cıkarmıyo doktora soralım öyle diyo ben de özledim ama korluyorum bişi olur diye kıymetini de bilin sadece bebek için olmasın
bu ay olacak inşallah her gece dua ediyorum bebeğim sağ salim doğsun forumdaki kızlar da bir an önce miniklerine kavuşsun diye canım :) hiç belirti arama canım keyfini cıkar ilişkilerinizin biz bebeği öğrendiğimizden beri eşim zavallım soruyorum canın istiyor mu diye yoo diyo normal zamanda üstümden gitmez ama bana zarar gelecek diye hiç ses cıkarmıyo doktora soralım öyle diyo ben de özledim ama korluyorum bişi olur diye kıymetini de bilin sadece bebek için olmasın
Kızlar elim ayağım cayır cayır.... Bu ay ilk defa 36,8 ve 36,9 u gördüm hayırlısı olsun
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Hadi ateş düşmez inşallah canım hayırlı haberlerini alırız BAt larada daha çok var
sabırla bekleyeceğiz kuzum yapacak bişey yok
Öyle tatlım şimdi baktım senin Bat 11 Ağustos hadi sen hayırlı haberler ver 1 hafta sonrada arkandan ben geleyim ayagını sürüde hepimiz arkadan gelelim canım
Yinemi içimde tutamadım kaçtılar yani :44:üzüldüm bak şimdi ben sanırım bu işi beceremiyorum
Canim galiba bizde yapamıyoruz ya çok çıkıyor dışarı eşim de normal çünkü çok çıkıyor dedi ama yetiyor bence giden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?