2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

selam kızlar tatildeyim giremedim hiç yeni döndüm... Nasılsınız? nasıl gidiyor?

benim bat dündü ama sürekli gecikmelerim olduğu için bugün test yapmadım yine gecikmiştir yıkılmayayım diye

neyse bu ay garip bişey daha oldu ayın adetimin 21. gününde önce hafif pıhtı gibi kahverengilikler geldi arkasından pembemsi bir kanama oldu 2 günde bitti. şimmdi bu benim adetim ise bu ay da tutumadı. anlamadım gitti

Selam canım iyiyim sen nasılsın canım yerleşme olmasın sakın ihmal etme öyle normal adet olmamıs cunku

kız nerdesin sen

bacım yerleşme olabilir

valla kızçeler aynı dertten bizde muzdaribiz hele ilk seferinde anaaa yanlış yere bıraktın demiştim kocaya çok gülmüştük

Gecen sene agustostan beri korunmuyoruz ama hic birseye dikkat etmedim uc ay once doktora gittim yumurtlamada tembellik varmis ilac kullaniyorum iste gectigimiz ay da klomen kullanmaya basladim ama sanki olmiycakmis rabbim bana bu ozelligi vermemis gibi hissediyorum. Doktora gittigimde bu isi nasil hizlandirabilecegimi sorucam asilama gerekirse tup bebek. Kendimi daha fazla yiprarmak istemiyorum

valla kızçeler aynı dertten bizde muzdaribiz hele ilk seferinde anaaa yanlış yere bıraktın demiştim kocaya çok gülmüştük

Ayy çok komık oyle seyler olabılıyor canım ya o zaman hepımızde aynı sorun varsa bu sorun değil normal birşey

Bak sen kendini çok strese sokuyorsun güzelim böyle yapma hamile kalma şansınıda azaltrsın bir ay rahat bırak kendni öyle dene bak benım amcamların 6 sene olmadı cocukları 6 sene sonunda oldu sımdı ıkı tane kızı var ben bır baskasında duydum mesela onlarda genetık gıbı bırsey evlendıkelrı zaman 4 sene cocukları olmuyormus 4 sene sonunda oluyormus yeterkı senın kısmetınde olsun ve sende guclu sabırlı ol bebısının saglıklı guclu anneye ıhtıyacı var cunku umudunu yitirme beslenmene dikkat dr lada konus Allah'ın izniyle hepimizin bebişi olacak hepimz tarifi olmayan o duyguyu yaşayacagız

Selam canım iyiyim sen nasılsın canım yerleşme olmasın sakın ihmal etme öyle normal adet olmamıs cunku

iyim canım bende sağol. ya normal adetim değildi ama ben sürekli gecikiyorum 45 gün 50 gün falan sürüyor adet döndüm o yüzden test yapmadan bekleyeceğim. yumurta takibi fln hiçbişey yapmadım bu ay sadece 1 haftayı boş geçtik diyorum ya o hafta yumurtladıysam

canım ben hala adet olmadım ama bugün yaptığım testte tek çizgiyi gördüm beklemeye devam artık

Canlarım uzun uzadıya yazmışsınız ikinizede çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bende biraz araştırdım kk'da bununla ilgili topik buldum her ince ayrıntısına kadar öğrendim. Her gün aynı saatlerde, en az 4 saat sıvı almadan yapacağım. Adet döngüm daha yeni oturacak ama genelde 28. Bu ay 30 oldu. 28 olan 12. gün, 30 olanın 14. gün başlaması gerekiyormuş. Ben otuzlu paket satın aldım zaten 12. günden başlayıp riske atmayacağım. İnşallah olur kullanan çoğu kişi memnun.

Mogami canım benim deneme sayımı 2 yapar mısın canım çünkü ben denemeye geçtiğimiz ay başladım bu ay 2. kez deneyeceğiz. 2 önceki deneme sayılmazdı tek gecelik bişiydi.

Evet canım Lovely deneme süresini düzeltirken sana zahmet benimkinide düzeltirmisin benimkide bu ay ikinci ondan önceki ay bir kerelik olan eğlencesine yaşadık :)

Mogami canım bizi gör.

Hım ama adetin gecikse bile kanama gelmezkı senın bahsettıgın yerleşme kanamasına benziyor bence canım inşallahta öyledir belki öncesinde yumurtladın öyle düşünme iyi düşün annesi bebişin yuvasına yerleşmişdir belki biraz daha zaman gecsın bakalım için rahat etsın ne zaman yapacaksın pekı canım bu sıradada dikkat et ama kendine

tatildeydim bebeğim bıktım stresten be dedim havuzlara vurdum kendimi :)
.
valla hiç bişeyden emin olamıyorum artık 45 gün geçsin ondan sonra test yapıcam

ooohhhh sefan olsun

bak valla seninki yerleşme olabilir dikkat et kendine

Canım mogami bizi görmüş sanırım ikimizde agustos batında 2 denem olarak görünüyoruz

bebeğim gördüm ve hepinizi düzelttim

canım ben hala adet olmadım ama bugün yaptığım testte tek çizgiyi gördüm beklemeye devam artık

inşallah geç döllenmeden dolayı böyle olmuştur canım adet olursan yada pozitifi görürsen haberini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…