- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Hım ama adetin gecikse bile kanama gelmezkı senın bahsettıgın yerleşme kanamasına benziyor bence canım inşallahta öyledir belki öncesinde yumurtladın öyle düşünme iyi düşün annesi bebişin yuvasına yerleşmişdir belki biraz daha zaman gecsın bakalım için rahat etsın ne zaman yapacaksın pekı canım bu sıradada dikkat et ama kendine
ooohhhh sefan olsun
bak valla seninki yerleşme olabilir dikkat et kendine
şimdi benim bu dengesiz reglim iyice dengesizleşmiş olabilir şöyle ki regl bittiği haftayı full değerlendirdik 2. haftada bi sürü şey vardı o haftayı es geçtik. benim bu kanamada 3. haftada geldi. yani yerleşme kanamasıysa adet bititminden hemen sonraki hafta hamile kalmış olabilirimmama o zaman bebiş olduysa şimdi testte çıkar mı? hmmmm birde bebiş yoksa o kanama ara kanama fln ise benim bat ne zman yaaa ben ne BATsız insanım :)
inşallah geç döllenmeden dolayı böyle olmuştur canım adet olursan yada pozitifi görürsen haberini bekliyorum
Canlarım uzun uzadıya yazmışsınız ikinizede çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bende biraz araştırdım kk'da bununla ilgili topik buldum her ince ayrıntısına kadar öğrendim. Her gün aynı saatlerde, en az 4 saat sıvı almadan yapacağım. Adet döngüm daha yeni oturacak ama genelde 28. Bu ay 30 oldu. 28 olan 12. gün, 30 olanın 14. gün başlaması gerekiyormuş. Ben otuzlu paket satın aldım zaten 12. günden başlayıp riske atmayacağım. İnşallah olur kullanan çoğu kişi memnun.
Mogami canım bizi gör.
Ben hiç öyle ara kanama olacagını düünmüyorum ama genelde yerleşme olduysa çıkar diyorlar ama blumm mesela testte çıktı ondan sonra yerlesme kanaması oldu ben eger öyle bırsey yasamıs olsaydım test yapardım :)
çok kesin kararlıdım 15 gün daha test yapmamaya ama kanıma girdiniz test alayımda yarın sabah yaparım :)
şimdi benim bu dengesiz reglim iyice dengesizleşmiş olabilir şöyle ki regl bittiği haftayı full değerlendirdik 2. haftada bi sürü şey vardı o haftayı es geçtik. benim bu kanamada 3. haftada geldi. yani yerleşme kanamasıysa adet bititminden hemen sonraki hafta hamile kalmış olabilirimmama o zaman bebiş olduysa şimdi testte çıkar mı? hmmmm birde bebiş yoksa o kanama ara kanama fln ise benim bat ne zman yaaa ben ne BATsız insanım :)
Kızlarrrrrrrrr gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve pozitif çıkıyordu adetime 3 gün varrr test yaptım 2. Çizgi silik 😄 bu durumda gebe olma ihtimalim vAr mı offff kalbim yerimden fırlıcak sanki
ilk 10 dk içinde çıktıysa hamilesindir balım hadi gözün aydın
Kızlarrrrrrrrr gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve pozitif çıkıyordu adetime 3 gün varrr test yaptım 2. Çizgi silik 😄 bu durumda gebe olma ihtimalim vAr mı offff kalbim yerimden fırlıcak sanki
Canım 10 dk bile dolmadan çıktı :)
var tabi şekerimmmmmmmmmmmmmm pembelik varsa çizgide tamamdırrr
Canım 10 dk bile dolmadan çıktı :)
offfffffff kızlar bat 1 gün geçti adet sancılarım oluyo gelecek gibi ama akıntım var biraz bilmiyorum çok heyecanlı bir vaziyet içerisindeyim bakalım sonuç ne olacak.....gidip bi duş alıp rahatlim bari:18:
ağustos bat listesi altında yazan tüüümmm arkadaşlara ve içinizde bana....Allahın izniyle bir gayretle 170 ayet-el kürsi okudum gece yarısını geçtikten sonra kıbleye dönük...çok şükür okuyup bitirmeyi nasip etti Rabbim.....ve bilgisayar ekranına eğilip listemize üfledim...sonra da secdede bu listede olan dünyanın neresinde yaşadığını bilmediğim tüm kardeşlerime bu ay bi evlat ver Rabbim diye dua ettim....haydi arkadaşlarrrrrr Rabbim ol desin olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:85::85::85::85::85::85::85::85:
Dışarının sıcağı yetmezmiş gibi içten de yanıyorum
hatunlar biz hamile kalırsak ne halt edicez bu içten gelen ısı ile
hertürlü yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?