2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ooohhhh sefan olsun

bak valla seninki yerleşme olabilir dikkat et kendine

şimdi benim bu dengesiz reglim iyice dengesizleşmiş olabilir şöyle ki regl bittiği haftayı full değerlendirdik 2. haftada bi sürü şey vardı o haftayı es geçtik. benim bu kanamada 3. haftada geldi. yani yerleşme kanamasıysa adet bititminden hemen sonraki hafta hamile kalmış olabilirimm ama o zaman bebiş olduysa şimdi testte çıkar mı? hmmmm birde bebiş yoksa o kanama ara kanama fln ise benim bat ne zman yaaa ben ne BATsız insanım :)

Ben hiç öyle ara kanama olacagını düünmüyorum ama genelde yerleşme olduysa çıkar diyorlar ama blumm mesela testte çıktı ondan sonra yerlesme kanaması oldu ben eger öyle bırsey yasamıs olsaydım test yapardım :)

Rica ederim cnm. Ben eylule kadar eger nasip olmazsa devam edicem testlere. Ama baktim kismet olmuyor akisina birakicam. Benim ovulasyondan 4 5 gun gecti. Insallah yuce rabbim gondermistir tutunur bebis. Hepimize kismet eder insallah

çok kesin kararlıdım 15 gün daha test yapmamaya ama kanıma girdiniz test alayımda yarın sabah yaparım :)

o ara kanama 21. gün diyorsun peki şuan kaçıncı gündesin

Kızlarrrrrrrrr gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve pozitif çıkıyordu adetime 3 gün varrr test yaptım 2. Çizgi silik 😄 bu durumda gebe olma ihtimalim vAr mı offff kalbim yerimden fırlıcak sanki

Kızlarrrrrrrrr gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve pozitif çıkıyordu adetime 3 gün varrr test yaptım 2. Çizgi silik 😄 bu durumda gebe olma ihtimalim vAr mı offff kalbim yerimden fırlıcak sanki

ilk 10 dk içinde çıktıysa hamilesindir balım hadi gözün aydın

var tabi şekerimmmmmmmmmmmmmm pembelik varsa çizgide tamamdırrr

offfffffff kızlar bat 1 gün geçti adet sancılarım oluyo gelecek gibi ama akıntım var biraz bilmiyorum çok heyecanlı bir vaziyet içerisindeyim bakalım sonuç ne olacak.....gidip bi duş alıp rahatlim bari:18:

offfffffff kızlar bat 1 gün geçti adet sancılarım oluyo gelecek gibi ama akıntım var biraz bilmiyorum çok heyecanlı bir vaziyet içerisindeyim bakalım sonuç ne olacak.....gidip bi duş alıp rahatlim bari:18:

Evet canım adet geçtikten sonra beklemesi daha büyük stres oluyor hayırlısı inşalalh gelmez senin kırmızılar canım

Maşallah bebiş geliyo bayram sonrası ilk bebek haberimiz senden geldi bizlerde devamını getirelim Allahın izniyle tebrikler canım

Dışarının sıcağı yetmezmiş gibi içten de yanıyorum

hatunlar biz hamile kalırsak ne halt edicez bu içten gelen ısı ile

hertürlü yandık

Allah razı olsun arkadasım.allah sanada saglıklı hayırlı evlatlar versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dışarının sıcağı yetmezmiş gibi içten de yanıyorum

hatunlar biz hamile kalırsak ne halt edicez bu içten gelen ısı ile

hertürlü yandık

Canım evet insani en çok yoran iç sıcaklık ve terleme Hiç terlemeyen biri olarak şuan su içindeyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…