2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

resmen adet olmuşum kadar ağrım var belim kopuyo ama kırmızı yok şimdilik tabi...ay zor banyo ettim ağrıdan...karnı ağrıp ağrıp adeti gelmeyenlerden mi olucam acaba meraktayım...fakat benim ayaklarım da üşüyo adet dönemlerimdeki gibi, belki adet olurum:26:

bebişşşş elma dersem çııııııııııııııııııııııık elmaaaaaaaaaaaa:122:

Canım evet insani en çok yoran iç sıcaklık ve terleme Hiç terlemeyen biri olarak şuan su içindeyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcın olsun canım hamile olmasamda (şimdilik) ateşten duramıyorum sabah ateşim 36,9 du ordan pay biç.... Kışın rahat edersin artık

Son düzenleme:

yarın bi test daha yapsana canım

İnşş canımm Allah isteyen herkese nasip etsin inşş kan verip geldim suan hala inanamıyorumm kandada çıkar inşşşş

Amin balım çıkıcak inşallah kanda da rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan sonucundan sonra tüm detayları istiyoruz senden kaçıncı günler ilişki oldu ovu test kullandın mı kaçıncı denemeydi rüyan dışında belirtiler nelerdi vs:) sen bizlere anlatki bebişinin arkadaşlarıda hemen yola çıksınlar:)

Kandada pozitifi göreyimmm inşş anlatırımmm canımmmm

offfffffff kızlar bat 1 gün geçti adet sancılarım oluyo gelecek gibi ama akıntım var biraz bilmiyorum çok heyecanlı bir vaziyet içerisindeyim bakalım sonuç ne olacak.....gidip bi duş alıp rahatlim bari:18:

Senin adına cok sevindim arkadasım inş mevlam yüzünü güldürür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rica ederim cnm. Ben eylule kadar eger nasip olmazsa devam edicem testlere. Ama baktim kismet olmuyor akisina birakicam. Benim ovulasyondan 4 5 gun gecti. Insallah yuce rabbim gondermistir tutunur bebis. Hepimize kismet eder insallah

Canım ovulasyon testiyle hamile kalanların sayısı oldukça yüksek inş. bu ay gelir sizinde bebişiniz, bizimde bebişimiz.

Bugün öğlen eşimin kuzeninin eşine gittim tek seferle kalmış. O ay sadece bir kere olmuş ve hamile şuan hatta saklamış hepimizden daha önce boş gebelilk geçirdi diye doktor 3 aylık olana kadar söyleme demiş o da dillendirmemiş o yüzden. 19'unda cinsiyetini bile öğreneceklermiş.

Kuzu benimde bu ay 2 gün geçti ama oldum sonunda ağrıyıp ağrıyıp geçiyordu. Bakıyordum gelen giden yok mutluydum. Arkadaşım dün ağrıdan iki hastane gezmiş acillerde onunda dün olması lazımdı bakalım bekliyoruz gittiği iki hastanede beta hcg testi yapmamış, başka şeylere bakmışlar o da test yapıcak bugün. İnşallah hamilesindir canım takvimin inş. sana uğur getirmiştir.

Allah yardımcın olsun canım hamile olmasamda (şimdilik) ateşten duramıyorum sabah ateşim 36,9 du ordan pay biç.... Kışın rahat edersin artık

Aynen canım diyorum zaten havalar biraz olsun serinlese artik sabah 6 gibi en rahat uykumu uyuyorum benimde 36.9 civarınlarinda dolaniyor bazen Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğrudur canımın içi bende belki adet olurum belli olmaz :26: herkes için hayırlısı olsun kuzum..inşallah sen de hayırlısı ile mayıs annişi olursun gülümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…