Ayy çok sevindim canım inşallah kan testindede yüksek değerler çıkar canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Maşallah bebiş geliyo bayram sonrası ilk bebek haberimiz senden geldi bizlerde devamını getirelim Allahın izniyle tebrikler canım
Canım evet insani en çok yoran iç sıcaklık ve terleme Hiç terlemeyen biri olarak şuan su içindeyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşş canımm Allah isteyen herkese nasip etsin inşş kan verip geldim suan hala inanamıyorumm kandada çıkar inşşşş
resmen adet olmuşum kadar ağrım var belim kopuyo ama kırmızı yok şimdilik tabi...ay zor banyo ettim ağrıdan...karnı ağrıp ağrıp adeti gelmeyenlerden mi olucam acaba meraktayım...fakat benim ayaklarım da üşüyo adet dönemlerimdeki gibi, belki adet olurum:26:
sonuç ne zaman çıkacak
5.30 da ☺️☺️😳😳😳
İnşş canımm Allah isteyen herkese nasip etsin inşş kan verip geldim suan hala inanamıyorumm kandada çıkar inşşşş
hadi bakalım gelsin minnoş
Amin balım çıkıcak inşallah kanda da rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan sonucundan sonra tüm detayları istiyoruz senden kaçıncı günler ilişki oldu ovu test kullandın mı kaçıncı denemeydi rüyan dışında belirtiler nelerdi vs:) sen bizlere anlatki bebişinin arkadaşlarıda hemen yola çıksınlar:)
offfffffff kızlar bat 1 gün geçti adet sancılarım oluyo gelecek gibi ama akıntım var biraz bilmiyorum çok heyecanlı bir vaziyet içerisindeyim bakalım sonuç ne olacak.....gidip bi duş alıp rahatlim bari:18:
Rica ederim cnm. Ben eylule kadar eger nasip olmazsa devam edicem testlere. Ama baktim kismet olmuyor akisina birakicam. Benim ovulasyondan 4 5 gun gecti. Insallah yuce rabbim gondermistir tutunur bebis. Hepimize kismet eder insallah
resmen adet olmuşum kadar ağrım var belim kopuyo ama kırmızı yok şimdilik tabi...ay zor banyo ettim ağrıdan...karnı ağrıp ağrıp adeti gelmeyenlerden mi olucam acaba meraktayım...fakat benim ayaklarım da üşüyo adet dönemlerimdeki gibi, belki adet olurum:26:
Senin adına cok sevindim arkadasım inş mevlam yüzünü güldürür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardımcın olsun canım hamile olmasamda (şimdilik) ateşten duramıyorum sabah ateşim 36,9 du ordan pay biç.... Kışın rahat edersin artık
Canım 10 dk bile dolmadan çıktı :)
Kuzu benimde bu ay 2 gün geçti ama oldum sonunda ağrıyıp ağrıyıp geçiyordu. Bakıyordum gelen giden yok mutluydum. Arkadaşım dün ağrıdan iki hastane gezmiş acillerde onunda dün olması lazımdı bakalım bekliyoruz gittiği iki hastanede beta hcg testi yapmamış, başka şeylere bakmışlar o da test yapıcak bugün. İnşallah hamilesindir canım takvimin inş. sana uğur getirmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?