2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun eee canım nelere dikkat ettin neler yaptın :)

Canımm aslında bu ay hiç umudum yoktu oyüzden gelecek ay kullanmak üzere ovulasyon testi bile almştım 😊 adetim bittikten sonra boş geçmedik diyebilirim 😊 ve yataktan en az - saat kalkmadım

Canımm aslında bu ay hiç umudum yoktu oyüzden gelecek ay kullanmak üzere ovulasyon testi bile almştım 😊 adetim bittikten sonra boş geçmedik diyebilirim 😊 ve yataktan en az - saat kalkmadım

Bu kadarla olmaz ayrıntı istiyoruz... belirti var mıydı

Bu kadarla olmaz ayrıntı istiyoruz... belirti var mıydı
Canım belirti çok yoktu ama söyle bir ayrıntı var benim adetim yıllardır hiç gecikmezdi geçen ay tam
1 hafta gecikmiştim hatta baya ümitlenmiş ama hastalandım çrvremdekiler ve internetten araştırdığımda bu gecikmenin rahmin kendini bebek için hazırladığının belirtisiymş bide kasık oldu biraz agrı gibide değildi batma tarznda . Ayrıca sular bana kokmaya basladı eşime demiştim bi değişik kokuyor bu sular ama hiç belirti olabileceği aklıma gelmedi bide şu son günlerde wc ye gitmem sıklaşmıştı 1 bardak su içiyrm iki dk snra wc deyim 😊

bacım daha ne olsun minnoş annesini çok zorlamamış inş hep böyle gider

CAnim ben ates olmuyorum ama yanginlardayim yazliktayim ondan mi diyorum kac yasindaki kayinvalidemi basmiyo bana atesler basiyo hayir olsun

bi dijital termometre alıp sabah yataktan çıkmadan ölçsene canım ama 6:30 - 7 gibi ölç merak ettim ateşini

Ben 3 aydır ateş ölçüyorum en fazla 36,7 ye çıkmıştım ama bu ay deli gibi yüksek ve ben yanıyorum bu ateşi de neye yoracağımı bilmiyorum o yüzden beklemedeyim

sen de bi ölç bakalım ayrıca sıcaklarla ilgisi yok adette o sıcağa rağmen cup diye düşüyo

Son düzenleme:
İnşş canımm benimm hala inanamıyorum birazdan elim gelcekk henüZ bişyden haberi yokk çok heyecanlıyım

çok güzel bi duygudur
dün arkadaşım ve eşi bende kaldı ... eşi hamile 6 aylık yattı bende koydum elimi karnına nasıl kıpırdıyor cimcime... Allahın mucizesi işte sen de o günleri gör inş

Çok teşekkür ederim balım çok açıklayıcı oldu hem hevesliyim hem umutlu tüm isteyenlere sana da bana da nasip etsin rabbim sonra burdan bebişlerimiz için neler hazırlayacağımızı neler alacaklarımızı konuşalım inşallah

Son düzenleme:
Kızlarrrr sonuçç 33,39 dr a gösteremedm ordaki adam daha çok yenii dedii nasl sonççç sizceee

hayırlı olsun cnm benim..Allah kucagına almayıda nasip etsin inşaAllah darısı bizlerinde başına bu arada yataktan ne kdr saat kalkmamaıstn orası cıkmamısta

Yarim olceyim bakalim anlarim o zaman bu aydan umudum yok brnim.ama.senin adina umutluyum.canim :)

Yarim olceyim bakalim anlarim o zaman bu aydan umudum yok brnim.ama.senin adina umutluyum.canim :)

valla aslında çok umutlu olmayıp umutsuzluğa da kapılmamak lazım sen kendinden umutlu değilsin ben kendimden değilim nolcak bizim işimiz birisi bizim yerimize umutlu olsun

blummm sende hamileymişsin Allah kucağınada almayı nasip etsin inşaAllah bir sorum olacaktı sana ovulasyon testi yaptıgında yumurtlama kacıncı gününde oldu adetin gelmeden çift çizgiyi görmüşsün bu yüzden merak ettim

valla aslında çok umutlu olmayıp umutsuzluğa da kapılmamak lazım sen kendinden umutlu değilsin ben kendimden değilim nolcak bizim işimiz birisi bizim yerimize umutlu olsun

mogamicim ateş ölçmede en az kac saat uyumuş olman gerekiyor bide sabah kaçta yapmamız lazım bu ay onuda takip edeyim diyorum

Valla canim bu gidisle benim hepten zorlasiyo benimkinde ileri derecede fitik cikti ameliyat diyolar boyle olursa ertelemk zounda kalcaz. Ben de yuksek lisans a kabul aldim dusunuyodum.aslinda ertelesek mi diye hayirlisi diyorum sadece. Bu ay olursa da mucize olur zaten degerlendirdik ama.cok fazla ilac ve igne kullaniyodu kaliteli sperm oldugunu sanmiyorum..

mogamicim ateş ölçmede en az kac saat uyumuş olman gerekiyor bide sabah kaçta yapmamız lazım bu ay onuda takip edeyim diyorum

tatlım en az 3 -4 saatlik bi uyku uyuman lazım.... ben her sabah 6:30 da ölçüyorum... Yastığımın altına koyuyorum termometreyi o şekilde ölçüyorum... Asla yataktan kalkmaman lazım yoksa doğru sonucu alamazsın haberin olsun... Ben ölçüp geri yatıyorum... Sonucumu da kalkınca fertility friend e giriyorum.... ölçmekle iyi yaparsın çok net sonuçlar veriyor hem yumurtlamayı hem adeti hemde hamileliği bu yolla rahatça anlayabiliyorsun

Eşin için geçmiş olsun canım tez zamanda şifa bulur dilerim.... Yüksek lisansın içinde tebrik ederim... Bundan sonra karar senin eğer idare edebilirim dersen ara verme bebek işine ama yok mani olur dersen bi süre erteleyebilirsin... Ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun

sagol tatlım fertility friend ne oluyo bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…