sagol tatlım fertility friend ne oluyo bu arada
bir site canım çokda faydalı ... ateşini ilişkini akıntını ov. testini hepsinin sonuçlarını giriyorsun o sana ne zaman yumurtladığını falan söylüyo
bak kadınlar kulübünde ateş ölçme topiği var o topiğin ilk sayfasında anlatılıyor bak istersen
Kızlarrrrrrrrr gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve pozitif çıkıyordu adetime 3 gün varrr test yaptım 2. Çizgi silik 😄 bu durumda gebe olma ihtimalim vAr mı offff kalbim yerimden fırlıcak sanki
alıntı yapmadıysan görmemişimdir malum çok yoğun bi sayfa kaçadabilir
deneme sayını da yazarsan eklerim canım
kızlar merhaba
beni de aranıza alır mısınız?
2012 eylülde korunmayı bıraktık.bu kaçıncı deneme bilmiyorumpkoluyum.tüm tahlillerim testlerim,hsg ve eşimin sperm testleri sorunsuz.yumurtam ilaçla ve iğne ile gelişiyor çatlatma iğnesi ile çatlıyor ama gebelik maalesef oluşmuyor.ocak ayında negatif aşılamam var.
Hoşgeldin topiğimize umarım uğurlu gelir canım pko dışında bi sorunun olmamasına sevindim... pko da bi şekilde aşılabilen bi sorun... Dilerim yakın zamanda güzel haberler alırsın.
blummm sende hamileymişsin Allah kucağınada almayı nasip etsin inşaAllahbir sorum olacaktı sana ovulasyon testi yaptıgında yumurtlama kacıncı gününde oldu adetin gelmeden çift çizgiyi görmüşsün bu yüzden merak ettim
İnşallah canım amin sağ salim kucagına alacaksın inşallah belirti aramıyorum canım BAT a cok var zaten dua edıyorum bol bol bırazcık dayanın kuzum Dr birşey demezse sizde keyfinize bakarsınız :) özlenır tabı kuzum bız bazen her gun yapıyoruz bendekı özlem bitmiyor canımsadece bebk için değil canım bizim ilişki hayatımız bebek düünmeden önceki gibi deva ediyor tek fark korunmuyoruz ben dısarı cıkmaması için dikkat ediyorum hepsi bu yok sakocamı istediğim için beraber oluyoruz :)
Hahaha iyi bari cnm iyi farkettinn banada haber ver yarın doktordan gelincee
Foto atmayı becerebilsem atardımm pembelik var toz pembe henüz :)
Canım belirti çok yoktu ama söyle bir ayrıntı var benim adetim yıllardır hiç gecikmezdi geçen ay tam
1 hafta gecikmiştim hatta baya ümitlenmiş ama hastalandım çrvremdekiler ve internetten araştırdığımda bu gecikmenin rahmin kendini bebek için hazırladığının belirtisiymş bide kasık oldu biraz agrı gibide değildi batma tarznda . Ayrıca sular bana kokmaya basladı eşime demiştim bi değişik kokuyor bu sular ama hiç belirti olabileceği aklıma gelmedi bide şu son günlerde wc ye gitmem sıklaşmıştı 1 bardak su içiyrm iki dk snra wc deyim 😊
İyi Akşamlar kızlar benim ovulasyon testi tamamen silik oldu adete on gün kaldı çalışmalara ara verebilirim artık değil mi yosun tutacam yoksa ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımm aslında bu ay hiç umudum yoktu oyüzden gelecek ay kullanmak üzere ovulasyon testi bile almştım 😊 adetim bittikten sonra boş geçmedik diyebilirim 😊 ve yataktan en az - saat kalkmadım
Aynen canım saçlarımı yıkanmaktan kurudu artık :)
Çok üzülüyorum herkesin sorusu cevap buluyo benim sorum okunmuyo bile bakıyorum bakıyorum kimse bisey yazmiyo benimde ihtiyacım var sizlere bende çok şey yaşadım batim iki ağustos dedim listeye yazılmamış bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?