2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kusura bakma canım görmemişim ben ne sormuştun listeye Mogami ekliyor ama su anda yok galiba alıntı ile söyle ona ekler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hım zormuş canım senin durum allah kolaylık versin canım benimde 4 gün gecikti normal hesapladım 18 agustos bat benım calışmalar yogun bu hafta önemli yumurtlama dönemim inşallah hayırlı haberler veririz

Canım üzülme görülmemiştir sayfa çok hızlı ilerliyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Senin beta hcg ilk kaç çıkmştı cnm

Hım zormuş canım senin durum allah kolaylık versin canım benimde 4 gün gecikti normal hesapladım 18 agustos bat benım calışmalar yogun bu hafta önemli yumurtlama dönemim inşallah hayırlı haberler veririz

İnşallah canım ya hayırlısı

Merhaba kızlar aramızda yeni bir hamiş var sanırım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun bebişi, bizede bol bol dua etsin hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş, darısı başımıza artık.

Pazartesi günü bayağı uzayan akıntım olmuştu ama bayramda evde olamadığımızdan çalışamadık malum anne baba misafirler akrabalar derken çalışamadık ve kaçırdım diye çok ama çok üzüldüm yalnız dün uzayan akıntım tekrar geldi ve sağ yumurtalığım da gün içinde bir kaç kez bayağı hissedebildiğim ağrı oldu. Bugün uzayan akıntım biraz daha çoğalmış şekilde geldi. Sizce o ağrı yumurtlamadan sebep olmuş olabilir mi dün geceyi ve bu geceyi değerlendirdik. Sizce şansım var mıdır. internetteki ovu testlerine göre yumurtam bugün olacaktı. Resmen bu bayram kocama baktıkça şiştim şiştim oturdum. İçimden kocamı alıp bi kaç saat ormana kaçmak geldi resmen. Birde ovu günlerinde kadınlar pek bir ilişkiye istekli olurmuş ben dün kendimi öyle hissettim. Gerçi bu ay hep öyle atlıyorum kocamın üstüne yakaladıkça valla onunda işine geliyor bu halim ama bari sonucuda güzel olsa :44: :44: :44:

Canım benim bayram dandır herkez yoğun neydi sorun canım

İnşallah canım senin ilk defa bu aymı gecikti canım

Evet normalde çok düzenli gecikmez bu ay üç gün gecikti hemen havaya girdim ama fos çıktı ya bu altıncı ay korkuyorum artık eşim bi hafta sonra doktora gidecek o da korkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…