Çok üzülüyorum herkesin sorusu cevap buluyo benim sorum okunmuyo bile bakıyorum bakıyorum kimse bisey yazmiyo benimde ihtiyacım var sizlere bende çok şey yaşadım batim iki ağustos dedim listeye yazılmamış bile
Ayy saçları bırak kaynana yanında Yayladayiz anladılar iyice ya bide su ısıtıyoruz tam rezilliksenin kaç gün var canım benim geçen ay iki gün gecikti ama eski düzene göre hesapladim on gün falan var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güzel bi duygudur
dün arkadaşım ve eşi bende kaldı ... eşi hamile 6 aylık yattı bende koydum elimi karnına nasıl kıpırdıyor cimcime... Allahın mucizesi işte sen de o günleri gör inş
Tebrik ederim canim saglicakla kucagina alırsın inş.
ayy canım hadi hayırlı olsun bebeişinle sağ salim kavuşun inşallah cok sevindim:)
Çok üzülüyorum herkesin sorusu cevap buluyo benim sorum okunmuyo bile bakıyorum bakıyorum kimse bisey yazmiyo benimde ihtiyacım var sizlere bende çok şey yaşadım batim iki ağustos dedim listeye yazılmamış bile
canım şimdi baktım da sen de battan önce öğrenmişsin bende de hiç belirti yoktu benm tek şüphem idrarımdaki keskin koku oldu ve de yanıltmadı
Canım benimde adetim hiç gecikmezdi ilk defa bu ay 4 gün gecikmişti bende şimdi adetim bitttikten sonra her gün veya gün aşırı çalışma yapıyoruz canım sen kaç saat yatıyordun
Bende senin gibiydim hatta ben teste inanmadım ama Allah bana yerleşme kanamasini bile yaşattı çünkü ben hep diyodumki erken belirti olarak yerleşme kanaması olsada Bnde önceden ogrensem diyordum dedigim gibi de oldu heycanli ve tedirgin olman normal ama çok güzel bu süreç basliyo keyfini çıkaralım
Hım zormuş canım senin durum allah kolaylık versin canım benimde 4 gün gecikti normal hesapladım 18 agustos bat benım calışmalar yogun bu hafta önemli yumurtlama dönemim inşallah hayırlı haberler veririz
Ben en az yarım saat ayaklarım durdum geri kalan yarım saat normal yattım toplam bir saat canım
İnşallah canım ya hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊Ben en az yarım saat ayaklarım havadadurdum geri kalan yarım saat normal yattım toplam bir saat canım
Hım ben ayaklarım havada yarım saat yatmıyordum bende senin yaptığın gibi yapım o zaman
Yap yap bide sıcak duş almadım ben
Hım tamam tatlım çok sağol dikkat edeceğim
Rica ederim canım
İnşallah canım senin ilk defa bu aymı gecikti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?