canım ben 15. ve 16. gün koyu çizgiyi gördum 23. gündede idrarda cıktınasıl bu kadar erken cıktı hala şaşkınım regl 5-6 gün varken testte cıktı
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Evet normalde çok düzenli gecikmez bu ay üç gün gecikti hemen havaya girdim ama fos çıktı yabu altıncı ay korkuyorum artık eşim bi hafta sonra doktora gidecek o da korkmaya başladı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok üzülüyorum herkesin sorusu cevap buluyo benim sorum okunmuyo bile bakıyorum bakıyorum kimse bisey yazmiyo benimde ihtiyacım var sizlere bende çok şey yaşadım batim iki ağustos dedim listeye yazılmamış bile
teşekkür ederim.bat tarihim 18 ağustos.deneme sayım tedavide sonuca yaklaştığımız sayı olsun. o sayı da 11 diyelim
Merhaba canım dert etme listeye kendi adini kendinde ekleyebilirsin
Merhaba kızlar aramızda yeni bir hamiş var sanırım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun bebişi, bizede bol bol dua etsin hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş, darısı başımıza artık.
Pazartesi günü bayağı uzayan akıntım olmuştu ama bayramda evde olamadığımızdan çalışamadık malum anne baba misafirler akrabalar derken çalışamadık ve kaçırdım diye çok ama çok üzüldüm yalnız dün uzayan akıntım tekrar geldi ve sağ yumurtalığım da gün içinde bir kaç kez bayağı hissedebildiğim ağrı oldu. Bugün uzayan akıntım biraz daha çoğalmış şekilde geldi. Sizce o ağrı yumurtlamadan sebep olmuş olabilir mi dün geceyi ve bu geceyi değerlendirdik. Sizce şansım var mıdır. internetteki ovu testlerine göre yumurtam bugün olacaktı. Resmen bu bayram kocama baktıkça şiştim şiştim oturdum. İçimden kocamı alıp bi kaç saat ormana kaçmak geldi resmen. Birde ovu günlerinde kadınlar pek bir ilişkiye istekli olurmuş ben dün kendimi öyle hissettim. Gerçi bu ay hep öyle atlıyorum kocamın üstüne yakaladıkça valla onunda işine geliyor bu halim ama bari sonucuda güzel olsa :44: :44: :44:
bak ne güzel işte sen kaçırdım derken yeni bi şans geldi ayağına.... hemen değerlendir
Valla bu fırsatı kaçırsaydım çok üzülürdüm. Şimdi uzandığım yerden bakıyorum topiğe neler oluyor diye. İnşallah olur bebiş. banyoda yapmayacam sabah yaparım artık. birde bir şey soracam benim ağzımın tadı değişti bayramda yediğim tatlıların hepsinin tadı acı geldi resmen nedendir acaba :26::26::26:
anacım şimdi desem ki hamilelik belirtisi ama daha yeni yumoş olduysa bu tad değişikliğinin bi anlamı yok ki..... Dinleme kendini boşver
12. kezyeni bat söylemicem mogami, ben bıraktım artık takip işlerini...sizlerin yolu açık olsun arkadaşım...
12. kezyeni bat söylemicem mogami, ben bıraktım artık takip işlerini...sizlerin yolu açık olsun arkadaşım...
bende değildir diyorum kendi kendime ama sadece tatlı yerken oluyor diğerlerinde sorun yok. birde arada ağzım ekşiyor gibi. adetten hemen sonra olabilir mi ki hemen çalışmalara başlamıştık biz ama yok yok bat 15 ben en iyisi unutayım zamanı gelince öğrenecem düşünmeyeyim dediğin gibi:26:
bence de düşünme .... en az 10 gün bi belirti arama hoş ondan sonra olabilecek belirtilerde adetten olabilir en iyisi hiç düşünme canım sonra adet olursan çok üzülürsün
kendi ekleyemez canım listeyi ben düzenledim ve ben ilgileniyorum üstelik arkadaş ekli
Hayırlı olsun tekrardan kuzum eşine nasıl söyledin nasıl tepki verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?