Kızlar nasılsınız benim biraz kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var ben hesaplayacılara göre yumurtlama dönemine girdim 31 temmuz ile 6 agustos araso hamılelık ıhtımalımın oldugu günler görünüyor en en yüksek ihtimalin oldugu gun 4 agustos görunuyor bendede ara ara akıntı gelmeye başladı ve sabah sancı girer gibi oldu geçti dün çalışma olmadı ama ondan önceki gün 2 gün üst üste oldu muhtemelen bugun çalışma olur ama bugun çalısma olursa ve gün aşırı yaparsam en yüksek ihtimal olan 4 agustosu kacıracagım dünde bir yazı okudum her gün ilişki yasamak hamilelik şansını azaltıyor diye nasıl yapayım karar veremedim yada bugunude boş geçip yarın başlayacagım 3 de ara verecegım 4 gün çalışacagız sizce nasıl sağlıklı olur canlar
Hayırlı olsun canım, nasip işte rabbim göndermiş bebişini.
Teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese.
Benim bat 18 Ağustos canım Sen yanına gidince kaldırır canım kaldırır
Canim.geçen teyzem bana dedi ki son gunu baslayin rahim açık olur daha iyi olur dedi. 3 cocuk doğurduğuna gore vardır bi bildigi diyorum ☺kaygılı senden naber ben memleketteyim uzun süre uğramadım buralara ve bugün regl son günü... kızlar 2 günde bi deneme yapmayı düşünüyoruz bugünden mi başlasak 28 günde bi döngüm..
Canim.geçen teyzem bana dedi ki son gunu baslayin rahim açık olur daha iyi olur dedi. 3 cocuk doğurduğuna gore vardır bi bildigi diyorum ☺
gideyimde öğlenleri dedemin yeri okunuyo onu bırakıp kendi derdime düşmüş gibi hissediyorum yani yeri zamanı değl gibi suçluluk var içimde
tabi bu konuda onlar için çalışmak çok eğlenceli
vayyy benimm dün bitti bugün zaman olursa çalışma vardoğru eskiler tecrübeyle biliyorlar
senin yaşadığının aynını bende yaşadım canım en yüksek ihtimal 31 temmuz olan gündü ama bende akıntı cuma günü başladı hatta pazar günü çok yoğun akıntım oldu çalışamadık diye çok üzülmüştüm. salı günü akıntım yeniden arttı çarşambada çoğaldı bizde 31 temmuz 1 ve 2 ağustosu değerlendirecez canım. Nasip işi birazda o günler çalışıp olmayanda var hiç ummadığı hatta korunduğu dönemde hamile kalanda. Birde yumoş 24-48 saat içinde çatlıyor o yüzden gün aşırı ilişkide de yakalıyorsun canım.
Zamanı sen yarat canımodanıza gecın hayatıım şunu alamıyorum bir bakarmısın de kapıyı kapat canım
ha hayyyçok komik valla etkili bi yol şöyle bi peşimden sürükleyeyim bi onu
İnşalalh bizde öyle olurz canım hiç gecıkmezdı gecen ay korunmayı bıraktık korunmayı bıraktıgım ay adetım 4 gun gecıktı umıtlenmıstım ama sımdı bunun hazırlık oldugunu duyunca üzülmedim bu ay umutla beklıyorum ınsallah olur
Tabi canım arada kardeslerım gelıyor canım sık olmasada yatılı olarak onlar gec saate kadar oturuyor bende ortada dolanıyorum sonra yatak odasına gecıyorum bırseylerle ugrasıyorum cagısıyorum hayatım suraya bır bakarmısın dıye kapıyıda kapatıyorum sen cagır neresı neresı derse sende işte şurası şurası falan dersin artık türk filimlerinde olur ya Kaygılı ve benim söylemerimle nostaljık bır bebiş olacak seninki
Hım bende seni göremeyince dedim acaba olumsuz birşeymi var içimden geçtiği gibi olmuş Başınız sağolsun mekanı cennet olsun ne güzel canım güldürmüş sizi evet canım uzaktada olsa torununu görür bilir çalışmlarada yine devam edersiniz canım yorgunlugun gecsın zaten su dönemlerden sonra senınde yumurtlama dönemin cunku aramızda 2 gün bu haftadan sonrası önemlı canım dikkat edersin olur inşallah benım bu ay içimden geçiyor lacak gecen ay adeti gecıken arkadaşlar bu ay hamile kalacak gibime geliyor :)
Günaydın elisa bayramın 3.günü dedemi kaybettim o yüzden giremedim dün defnettik bugün işe geldim yine. yorgun, bitkinim ama moralim iyi dedem öyle şeyler söylediki son zamanlarında hep güldürdü bizi üzülecekken onlar geliyor aklıma gülüyorum henüz tam anlayamadım gidişini. bana hep bir kız bir çocuk olsun dedi bitanecik dedem dünyalar iyisi insanımçalışmalar desen iki gün öncesine kadar devamdı ama yine dikkatsizce öylesine dedeme torunun bebeği haberini yetiştiremedim malesef ama o yine de görecek inşallah biliyorum
Evet cnm öyle dedim sonra geri yanlış hesaplamisim diye yeni tarihi de yazdım belki gormemisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?