2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

senin yaşadığının aynını bende yaşadım canım en yüksek ihtimal 31 temmuz olan gündü ama bende akıntı cuma günü başladı hatta pazar günü çok yoğun akıntım oldu çalışamadık diye çok üzülmüştüm. salı günü akıntım yeniden arttı çarşambada çoğaldı bizde 31 temmuz 1 ve 2 ağustosu değerlendirecez canım. Nasip işi birazda o günler çalışıp olmayanda var hiç ummadığı hatta korunduğu dönemde hamile kalanda. Birde yumoş 24-48 saat içinde çatlıyor o yüzden gün aşırı ilişkide de yakalıyorsun canım.

Herkese merhaba buraya cok fazla katilmasamda arada yazdiklarinizi okuyoum.5.denemem de fiyaskoyla sonuclaninca incir kurune baslamaya karar verdim.Ilk gebeligimde ve dusukle sonuclanan ikinci gebeligimde hemen hamile kalmistim.Ama bunda bu kadar ugrasa hamile kalamam beni dusunduruyor.Tabiki herseyin bir vakti saati vardir ve bunu Allah bilir.O ne zaman isterse olacaktir.Ama ben bu sene gercekten kimi duysam ya dusuk yapti yada hamile kalamiyor.Bence bir sorun var stres altindayiz,yediklerimiz ictiklerimiz saglikli dogal degil ben buna bagliyorum artik.Bir yakinim da benim gibi hamile kalamayinca incir kuru yapmis ve o ay hamile kalmis.Bende bugun basladim.Allahin izniyle.Eger bu ay da kalamazsam sogan kurunu deneyecegim.Gelismeleri yazarim.

Son düzenleme:
kaygılı senden naber ben memleketteyim uzun süre uğramadım buralara ve bugün regl son günü... kızlar 2 günde bi deneme yapmayı düşünüyoruz bugünden mi başlasak 28 günde bi döngüm..
Canim.geçen teyzem bana dedi ki son gunu baslayin rahim açık olur daha iyi olur dedi. 3 cocuk doğurduğuna gore vardır bi bildigi diyorum ☺

Canim.geçen teyzem bana dedi ki son gunu baslayin rahim açık olur daha iyi olur dedi. 3 cocuk doğurduğuna gore vardır bi bildigi diyorum ☺

vayyy benimm dün bitti bugün zaman olursa çalışma var doğru eskiler tecrübeyle biliyorlar

tabi bu konuda onlar için çalışmak çok eğlenceli

Tabiki canım işlerine geliyor sen şimdi böyle söyleyince bir anım aklıma geldi Zaten canım bu çalışmanın bir durgunlugu olacak sımdı yapabıldıgımız kadar yapalım gönller hoş olsun mutlu olalım

Valla canım her gün çalışmak sansı arttırmaz deselerde muhtemelen bızde calısma olur hanı sırf bebek ıcın degıl kendımız ıstedıgımız ıcın yarın dururuz 3 de tekrar olur 4 de yumurtlama gunu olraka gorundugu ıcın yıne olur ust uste 2 gun olmus gıbı olur ama eger uzayan akıntı gelmezse aksama kadar belkı 4 es gecer 5 ertelerım suan bende parca parca akıntı geliyor en az 1 gun arayla olur ılıskı fazlasını bılemem zaten spremler içimizde 2,3 gün yaşıyorlar yuvacıkalrında beklesınler

ha hayyy çok komik valla etkili bi yol şöyle bi peşimden sürükleyeyim bi onu

Tabi canım arada kardeslerım gelıyor canım sık olmasada yatılı olarak onlar gec saate kadar oturuyor bende ortada dolanıyorum sonra yatak odasına gecıyorum bırseylerle ugrasıyorum cagısıyorum hayatım suraya bır bakarmısın dıye kapıyıda kapatıyorum sen cagır neresı neresı derse sende işte şurası şurası falan dersin artık türk filimlerinde olur ya Kaygılı ve benim söylemerimle nostaljık bır bebiş olacak seninki

Son düzenleme:

İnsallah Allah tez zamanda hayirli saglikli bir evlat sahibi olmayi nasip etsin.Sadece bende degil yakinlarimdan ve cevremden bazi kisilerden de duydum.Herseyin hayirlisini nasip etsin Rabbim..

ilahi sana beni de şu günlerimde güldürdünüz kafam dağıldı siz çok yaşayın emi

Ayy canim Allah sesini duysun bizimde bu ay ilk denememizdi ve 5 gün geciktim baya umutlandm ama kirmizilar cok fena geldi :) inşallah Allah isteyen herkese nasip eder ve banada :)

Başınız sağolsun Allah sabir versin sizlere geriye kalanlara uzun ömür versin ve sanada hepimizede hayırlı evlat inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…