2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Git canım doktora ihmal etme hem en azından yumurtla olmuşmu ne durumda onu görürsün dr dan aldıgın önerileri bizlerde söylersin :)

Yeni hamis arkadaslar tebrik ederim
saglikla kucaginizi alin kuzulari

kaygili basin sagolsun deden vefat etmis allah rahmet eylesin

Merhabalar ben adet oldum kizlar 30 agustos yeni bat

Mrhaba Kısmet canım hayırlısı

Canım benimkilerde dün gece geldi yeni bat 29 ağustos ve o gün bizim evlilik yıl dönümümüz :))) İnşallah bu ay tüm isteyenlerle beraber bizim bebişimizde olur

Amin inşallah canım Hadi bakalım hayırlısı canım bebişiniz en güzel hediyeniz olur inşalalh

adrenalinle tanışsın bebeişimiz ayy valla mecbur çalışılacak.. eşimde öyle diyor bakalım zaten 2 günde bi olursa tutabilir belki :26:

Evet canım rahat ol boşver uzun süre kalıyorsa olacak birşey bu mecbur hem 2 gunde 1 cok dıkkatte cekmez :) sağlıklı olur hem :) sen ama hemen kalkam belıne yastık koy ayaklarını havaya kaldır bısıklet sr yarım saat oyle dur sonra uzan hemen kalkma ve hemen banyoda yapma cok su degdirme

Canım benimkilerde dün gece geldi yeni bat 29 ağustos ve o gün bizim evlilik yıl dönümümüz :))) İnşallah bu ay tüm isteyenlerle beraber bizim bebişimizde olur
benimde 30 agustos evlilik yildönûmûm bat 30 agustos
amin arkadasim

adrenalinle tanışsın bebeişimiz ayy valla mecbur çalışılacak.. eşimde öyle diyor bakalım zaten 2 günde bi olursa tutabilir belki :26:

tutacağı varsa olur tabi ama sen tuttu mu diye düşünme bak heyecanınızı yaşamaya bakın

Amin inşallah canım Hadi bakalım hayırlısı canım bebişiniz en güzel hediyeniz olur inşalalh

İnşallah canım hem de nasıl güzel bir hediye olacak Allah nasip ederse :))

İnşallah canım ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kaç gündür giremiyorum sayfa baya hızlı ilerliyo yeni hamile haberi varmı

Git canım doktora ihmal etme hem en azından yumurtla olmuşmu ne durumda onu görürsün dr dan aldıgın önerileri bizlerde söylersin :)

gideyimde öğlenleri dedemin yeri okunuyo onu bırakıp kendi derdime düşmüş gibi hissediyorum yani yeri zamanı değl gibi suçluluk var içimde

Onlarinda psikolojisi bozuldu :):)

kişiye göre değişir... kimisnde yumoştan 1 hafta sonra kiminde 10 gün ... kimi de adet vakti

Canim yumoş derken döllenme yani değil mi?benim reglime bir hafta var,iki gün önce diye düşünürsek 5gün,dün gece afedersin pembemsi çok az akinti gördüm gibi.O yüzden sordum.Tesekkürler canım..

Hayırlı olsun canım, nasip işte rabbim göndermiş bebişini.

İnşallah canım ya

Evet canim dogru benim de gecen hamileligimde düzenli olmama ragmen ilk ay 11 gün gecikti adet gördüm,rahim bebege hazirlaniyomus diye duydum.2.ay hamile kaldim.

İnşallah canım ya

İnşallah canım

gideyimde öğlenleri dedemin yeri okunuyo onu bırakıp kendi derdime düşmüş gibi hissediyorum yani yeri zamanı değl gibi suçluluk var içimde

Canım öyle düşünme sen bunu çok önceden almıştın ve sağlık için eğlencesine gitmiyorsun kendini kötü hissetme canım benim

Evet canim dogru benim de gecen hamileligimde düzenli olmama ragmen ilk ay 11 gün gecikti adet gördüm,rahim bebege hazirlaniyomus diye duydum.2.ay hamile kaldim.

İnşalalh bizde öyle olurz canım hiç gecıkmezdı gecen ay korunmayı bıraktık korunmayı bıraktıgım ay adetım 4 gun gecıktı umıtlenmıstım ama sımdı bunun hazırlık oldugunu duyunca üzülmedim bu ay umutla beklıyorum ınsallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…