teyzem taşıttırmıyo yengem öyle uzanma diyo akrabamız üzülme böyle bebeğin olursa dedi hiç birini dinlemedim:18: ben bu ay böyleyim rahatım en azından adet olacaksam etkilemiyim günümü yarın doktor randevum vardı gider miyim bilemiyorum :44:
Merhabalar ben adet oldum kizlar 30 agustos yeni bat
Canım benimkilerde dün gece geldi yeni bat 29 ağustos ve o gün bizim evlilik yıl dönümümüz :))) İnşallah bu ay tüm isteyenlerle beraber bizim bebişimizde olur
adrenalinle tanışsın bebeişimizayy valla mecbur çalışılacak.. eşimde öyle diyor bakalım zaten 2 günde bi olursa tutabilir belki :26:
benimde 30 agustos evlilik yildönûmûm bat 30 agustosCanım benimkilerde dün gece geldi yeni bat 29 ağustos ve o gün bizim evlilik yıl dönümümüz :))) İnşallah bu ay tüm isteyenlerle beraber bizim bebişimizde olur
adrenalinle tanışsın bebeişimizayy valla mecbur çalışılacak.. eşimde öyle diyor bakalım zaten 2 günde bi olursa tutabilir belki :26:
benimde 30 agustos evlilik yildönûmûm bat 30 agustos
amin arkadasim
Yeni hamis arkadaslar tebrik ederim
saglikla kucaginizi alin kuzulari
kaygili basin sagolsun deden vefat etmis allah rahmet eylesin
Ws
Canım bende aynı senin gibi oldum hiç gecikmezdi gecikince ümitlendim ama gecikmeside sanırım bir işaret rahim kendini hazırlıyormuş karabiberiminde öyle olmuş bana öyle geliyorki korunmayı bıraktıktan sonra düzenli adeti gecikenler bu ay hamile kalacağız içinizi ferah tutun canım
Git canım doktora ihmal etme hem en azından yumurtla olmuşmu ne durumda onu görürsün dr dan aldıgın önerileri bizlerde söylersin :)
Evet canım benim eşimde çok sevinir diyorum ne yaparsın alışmaya çalısırım diyor :) İlişkiden sonra bile eşim ama kendını sıkma dışına çıkacak diyor bak benım gibi ayaklarını böyle kaldırsan hiç çıkmaz diyor :) beni yönlendirmeye çalısıyor bana böyle yapıınca diyorumki evet gercekten çok istiyor bebişimizin olmasını inşallah olurda bebeğimizin haberini veririz bu ayda adet oldum demek istemiyoum
onlarinda psikolojisi bozuldu :):)
kişiye göre değişir... kimisnde yumoştan 1 hafta sonra kiminde 10 gün ... kimi de adet vakti
Dün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıkınca soluğu hastanede aldım. Kan testine göre 2,5 haftalık hamileymişim. Hala şaşkınım. Hesaplarıma göre hamile olabileceğim bir günde birlikte olmadık. Hatta iki üç ay daha erteleyelim dedik ve tekrar korunmaya başlamıştık ama olan olmuştu.Bugün doktora randevu aldık. Alttan muayene eder mi sizce?:44:
İnşallah canım ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım ya
İnşallah canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gideyimde öğlenleri dedemin yeri okunuyo onu bırakıp kendi derdime düşmüş gibi hissediyorum yani yeri zamanı değl gibi suçluluk var içimde
Onlarinda psikolojisi bozuldu :):)
adamlarında piskolojisi bozuldu
Evet canim dogru benim de gecen hamileligimde düzenli olmama ragmen ilk ay 11 gün gecikti adet gördüm,rahim bebege hazirlaniyomus diye duydum.2.ay hamile kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?