Canim yumoş derken döllenme yani değil mi?benim reglime bir hafta var,iki gün önce diye düşünürsek 5gün,dün gece afedersin pembemsi çok az akinti gördüm gibi.O yüzden sordum.Tesekkürler canım..
Başınız sağolsun Allah sabir versin sizlere geriye kalanlara uzun ömür versinve sanada hepimizede hayırlı evlat inşallah
Kaygılı, başın sağolsun canım mekanı cennet olsun dedeninde
hepsine amin inşallahh çok teşekkür ederim . belki çok güzel bi teselli olur bize bu ay kısmet
elit kesimin çocuklara koyduğu sikimsonik isimler
paylaş başlıkta ara
-->maşallah ne tatlı adı ne?
-->adı yamaç
-->paraşütü var onun di mi?
-->hııııııı
çocukların üstünde çok yapay dururlar
-->adı poyraz,
-->kardeşi? keşişleme falan mı
-->yoook. kardeşi ada
bazılarını anlamazsınız,
-->adı burçiğ
-->burçin?
-->yoook burakla çiğdem'den burçiğ,
var bir sürü; arca, adonis, suyüz, erke, doruk, çınar falan bir sürü...
neyse, gelin lan size bir şey anlatayım. ben çocuğuna fulin ismini koyan dangalak bir aile görmüştüm. ilk başta çok garip gelmedi falan ne bileyim, selin, melin, helin gibi bir şey diye düşündüm. meğer farklıymış manası. anne hanım anlatmaya başladı;
-şimdi ingilizcede full dolu demek ya...
-evet.
-in de içinde anlamına geliyor.
-evet. (iç ses: yapma sakın, yapma bunu)
-hah işte ikisini birleştirdik, full+in şeklinde; fulin yaptık. içi dolu anlamında anlayacağınız
insanlar eli ayağı öyle yanıp ateşlenince doktora gider bizim mogami seviniyo :))) ateşli seni zor günlerdeyim hadi bana güzel haberler verin diyim ki dedem gitti ama yeni gelenlerde var diyim hadi bakalım
Amiiiin canım hepimize :) Allah başkaları için ettiğimiz duaları da bize edilen dualarla beraber kabul etsin inşallahamin ne güzel hiç tanımadığınız bir insan için cenneti dileyen sana da rabbim bu anlayışla yetiştireceği bir hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah burdaki herkes başka benim için
Günaydın elisa bayramın 3.günü dedemi kaybettim o yüzden giremedim dün defnettik bugün işe geldim yine. yorgun, bitkinim ama moralim iyi dedem öyle şeyler söylediki son zamanlarında hep güldürdü bizi üzülecekken onlar geliyor aklıma gülüyorum henüz tam anlayamadım gidişini. bana hep bir kız bir çocuk olsun dedi bitanecik dedem dünyalar iyisi insanımçalışmalar desen iki gün öncesine kadar devamdı ama yine dikkatsizce öylesine dedeme torunun bebeği haberini yetiştiremedim malesef ama o yine de görecek inşallah biliyorum
kısmet alanda rabbim verende rabbim hayırlısını versin .şu ara dedemden ötürü hamilesin deseler tepkisiz kalırım sanırım yani böyle çok çok yakınlarımı kaybedince dünya işlerinden kopuyorum sonra kendime geliyorum bende böyleyim işteinşallah güzel haberler gelir canım hepimize
Valla canım her gün çalışmak sansı arttırmaz deselerde muhtemelen bızde calısma olur hanı sırf bebek ıcın degıl kendımız ıstedıgımız ıcın yarın dururuz 3 de tekrar olur 4 de yumurtlama gunu olraka gorundugu ıcın yıne olur ust uste 2 gun olmus gıbı olur ama eger uzayan akıntı gelmezse aksama kadar belkı 4 es gecer 5 ertelerım suan bende parca parca akıntı geliyor en az 1 gun arayla olur ılıskı fazlasını bılememzaten spremler içimizde 2,3 gün yaşıyorlar yuvacıkalrında beklesınler
insanlar eli ayağı öyle yanıp ateşlenince doktora gider bizim mogami seviniyo :))) ateşli seni zor günlerdeyim hadi bana güzel haberler verin diyim ki dedem gitti ama yeni gelenlerde var diyim hadi bakalım
Merhabalar ben adet oldum kizlar 30 agustos yeni bat
Canım başın sağolsun çok üzüldüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay cnm özür dilerim fulin ismi dikkatimi çekti insanlar neler üşünüyo diye de küfrü farketmedim inan öylesine farklı isimler neler olabilir diye arastırırken bi sitede buldmtatlım bu paylaşımın amacı ne ???? bu isimlerden birini ben kızım için düşünüyorum üstüme alındım o yüzden.... İnsanların düşünce ve tercihlerine saygılı olmak lazım değil mi ??? Küfürle başlayan böyle bi paylaşımda bulunmasaydın keşke .....
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun dedeciğinin.... içim cız etti bende 10 gün sonra dedeciğimin yanına gidiyorum sıkı sıkı sarılayım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?