2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim yumoş derken döllenme yani değil mi?benim reglime bir hafta var,iki gün önce diye düşünürsek 5gün,dün gece afedersin pembemsi çok az akinti gördüm gibi.O yüzden sordum.Tesekkürler canım..

yumoş derken yumurtlaman sonrayı kastettim

seninkinin yerleşme olması çok muhtemel

Başınız sağolsun Allah sabir versin sizlere geriye kalanlara uzun ömür versin ve sanada hepimizede hayırlı evlat inşallah

hepsine amin inşallahh çok teşekkür ederim . belki çok güzel bi teselli olur bize bu ay kısmet

Kaygılı, başın sağolsun canım mekanı cennet olsun dedeninde

amin ne güzel hiç tanımadığınız bir insan için cenneti dileyen sana da rabbim bu anlayışla yetiştireceği bir hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah burdaki herkes başka benim için

insanlar eli ayağı öyle yanıp ateşlenince doktora gider bizim mogami seviniyo :))) ateşli seni zor günlerdeyim hadi bana güzel haberler verin diyim ki dedem gitti ama yeni gelenlerde var diyim hadi bakalım

tatlım bu paylaşımın amacı ne ???? bu isimlerden birini ben kızım için düşünüyorum üstüme alındım o yüzden.... İnsanların düşünce ve tercihlerine saygılı olmak lazım değil mi ??? Küfürle başlayan böyle bi paylaşımda bulunmasaydın keşke .....

insanlar eli ayağı öyle yanıp ateşlenince doktora gider bizim mogami seviniyo :))) ateşli seni zor günlerdeyim hadi bana güzel haberler verin diyim ki dedem gitti ama yeni gelenlerde var diyim hadi bakalım

Canım başın sağolsun çok üzüldüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin ne güzel hiç tanımadığınız bir insan için cenneti dileyen sana da rabbim bu anlayışla yetiştireceği bir hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah burdaki herkes başka benim için
Amiiiin canım hepimize :) Allah başkaları için ettiğimiz duaları da bize edilen dualarla beraber kabul etsin inşallah

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun dedeciğinin.... içim cız etti bende 10 gün sonra dedeciğimin yanına gidiyorum sıkı sıkı sarılayım ona

Canım başın sagolsun.Allah dedenin mekanını cennet eylesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet spermlerde 2-3 gün kalıyor zaten o zaman sana bol şanslar umarım önümüzdeki zamanlarda bebiş haberlerinide duyarız.

Canim basın sağolsun dedeninde toprağı bol olsun gecen yillar bende dedemi kaybettim ailemiz artik eskisi kadar birbirine bagli deil koca bir çınar yok golgesi üstünde olan seni o yuzden iyi anlıyorum okuyabiliyorsan Yasin oku dua et en güzeli ınş başka müjdeli haberler alarak bunu atlatman kolay olur destekcin olur

Kızlar Merhaba,
Adetime son 2 gün kaldı, Flekat bir şekilde bacak ve bel ağrım var. Ama çok acıkıyorum. Birden bire midem boşalıyor ve başım dönüyor. Sizden yorum bekliyorum :)

ateş şimdi değil de bat zamanı yüksek gitsin yahu ... yine de seviniyo insan kafayı sıyırdım sanırsam

ay cnm özür dilerim fulin ismi dikkatimi çekti insanlar neler üşünüyo diye de küfrü farketmedim inan öylesine farklı isimler neler olabilir diye arastırırken bi sitede buldm

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun dedeciğinin.... içim cız etti bende 10 gün sonra dedeciğimin yanına gidiyorum sıkı sıkı sarılayım ona

amin çok sağol canım çok sarıl çok bol bol yanaklarını okşa dede avuçlarının insan yanağını okşaması öyle güzel bi hiski şimdi ben hala düşündükçe yaşıyorum. annem babam var allaha şükür ama dedem gidince sahipsiz hissettim kendimi . dedem hep üzülmek yok dua et bana derdi annenle babanda torun baksınlar dolaşacaklarına diyodu son zamanlarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…