2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben aslında kendimi çok hazırlamıştım yaa.. hepimiz beklentideyiz hep sonumuz hayır olsun.. bu ay moraller yüksek ancak 4 aile bi evde kalacağız yaaa memleketteyim de , nasıl yapacağız hiç bilmiyorum ovulasyona mı başlasam kaçırmamak için.... başın sağolsun canım doğacaklar uzun güzel ömürlü olsun inş..

ahh bi de kaynanada kalıyoruz bu ara elisa sesler falan olmaz inş. artı 2 eltimde gelip burda kalacak bu ayı kaçırmaktan çok korkuyorum

Yok canım ya ses olmaz dikkat edersiniz yanı orda kalıyorsunuz evınıze gıdene kadar yapmadan olmaz mecbur canım rahat ol sen yapacak birşey yok İnşallah bu ay hamiş olursunda artık dersin ahh bebişim ahh ben senin olman için ne zor şartlar altında çalıştım diye

Tabi canım bazen insanın aklına geliyor ya olmazsa diyorsun ama içimi karartmıyorum daha yenı korunmayı bıraktım olur Allah'ın izniyle diyorum dua ediyorum Allah Eşlerimize bu ay bu mutlu haberi vermeyi nasip etsin
Amin tatlım ya amin hepimize de nasip olsun benimki öyle bir habere çıldırır herhalde:)

kısmet alanda rabbim verende rabbim hayırlısını versin .şu ara dedemden ötürü hamilesin deseler tepkisiz kalırım sanırım yani böyle çok çok yakınlarımı kaybedince dünya işlerinden kopuyorum sonra kendime geliyorum bende böyleyim işte inşallah güzel haberler gelir canım hepimize

Normal canım öyle olman inşallah canım benim inşallah bebişin sana iyi gelir ve kendinede dikkat et hepimiz dikkat etmeliyiz hamile olabiliriz çünkü

amin canım inşallah :) bence ov testi fln yapmadan eski filmlerdeki gibi gizli gizli yapın sessiz sessiz heyecanlı oluyor öyle gizli saklı yapmaya çalışmak

valla yaaa şartları zorlayacağız mecbur ayy bi de sıcaklar bastırdı adam kolunu kaldırmaıyor elisa batın ne zaman senin..

Normal canım öyle olman inşallah canım benim inşallah bebişin sana iyi gelir ve kendinede dikkat et hepimiz dikkat etmeliyiz hamile olabiliriz çünkü

teyzem taşıttırmıyo yengem öyle uzanma diyo akrabamız üzülme böyle bebeğin olursa dedi hiç birini dinlemedim :18: ben bu ay böyleyim rahatım en azından adet olacaksam etkilemiyim günümü yarın doktor randevum vardı gider miyim bilemiyorum :44:

Amin tatlım ya amin hepimize de nasip olsun benimki öyle bir habere çıldırır herhalde:)

Evet canım benim eşimde çok sevinir diyorum ne yaparsın alışmaya çalısırım diyor :) İlişkiden sonra bile eşim ama kendını sıkma dışına çıkacak diyor bak benım gibi ayaklarını böyle kaldırsan hiç çıkmaz diyor :) beni yönlendirmeye çalısıyor bana böyle yapıınca diyorumki evet gercekten çok istiyor bebişimizin olmasını inşallah olurda bebeğimizin haberini veririz bu ayda adet oldum demek istemiyoum

Canım benimkilerde dün gece geldi yeni bat 29 ağustos ve o gün bizim evlilik yıl dönümümüz :))) İnşallah bu ay tüm isteyenlerle beraber bizim bebişimizde olur

valla yaaa şartları zorlayacağız mecbur ayy bi de sıcaklar bastırdı adam kolunu kaldırmaıyor elisa batın ne zaman senin..

Benim bat 18 Ağustos canım Sen yanına gidince kaldırır canım kaldırır

amin canım inşallah :) bence ov testi fln yapmadan eski filmlerdeki gibi gizli gizli yapın sessiz sessiz heyecanlı oluyor öyle gizli saklı yapmaya çalışmak

adrenalinle tanışsın bebeişimiz ayy valla mecbur çalışılacak.. eşimde öyle diyor bakalım zaten 2 günde bi olursa tutabilir belki :26:

Sagolasın canım benimm Allah isteyen herkese nasip eder inşşş

amin inşş geçen ay adetim gecikti dünde bu su kokuyo dedim ama ümit yok bu ay benden rahatı yoktur bayramdı cenazemizdi derken geçti düşünmeden kısmett . gelişmelerini yazarsın hem öğrenir hem seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…