3 mü ben kaçırmışım kimler onlr hayırlı olsun
Aynen canım ya bizdeki bu dayanışma hiç bir yerde yoktur :) yaşasın kadınlar kulübünün gücü:)
Canimm tebrik ederim darısı basimiza gün aşırı mi oldu ilişki hergün mu[/QUOTE canım bizim biraz karısk genelde hergün ama günasırıda oldu
dedemi kaybettim ama iyiyim henüz çok farkında değilim daha inanamıyorum zamanla kafaya dank edecek şu an en son güldürmelerini hatırlıyorum . bende telefondan ara ara okudum yazılanları seni heveslendirdik bizde çok heveslendk üzgünümm affet bizi :2: geçen ayı unuttuk 2 günde bire devam bakalım ama bugünden mi başlasanız bilemiyorum ben bittiği gün başlamıştım ertesi güne kanamam olmuştu işe yaradığını düşünmedim ama bi şey diyemem kısmet belli olmaz sen ne zaman istiyorsan o zaman başla derim
ahh bi de kaynanada kalıyoruz bu ara elisa sesler falan olmaz inş. artı 2 eltimde gelip burda kalacak bu ayı kaçırmaktan çok korkuyorum
Evet ya yüzyüze olmamak da güzel hani öyleoolsa anlatilmaz bu kadar ozelin
Amin tatlım ya amin hepimize de nasip olsun benimki öyle bir habere çıldırır herhalde:)Tabi canım bazen insanın aklına geliyor ya olmazsa diyorsun ama içimi karartmıyorum daha yenı korunmayı bıraktım olur Allah'ın izniyle diyorum dua ediyorum Allah Eşlerimize bu ay bu mutlu haberi vermeyi nasip etsin
ne güzel inşallah canım benim bizde öyle güzel geçiririz canım canım bugun bendede agrı gıbı bırsey oldu gectı ınsan düşünmeden edemiyor belkide adetinden hemen sonra tutmuştur belli olmaz evet canım derler cenazeden sonra doğum haberi gelir diye inşallah öyle olur olacak olacak bu ay beraber hamıle kalacagız
kısmet alanda rabbim verende rabbim hayırlısını versin .şu ara dedemden ötürü hamilesin deseler tepkisiz kalırım sanırım yani böyle çok çok yakınlarımı kaybedince dünya işlerinden kopuyorum sonra kendime geliyorum bende böyleyim işteinşallah güzel haberler gelir canım hepimize
ben aslında kendimi çok hazırlamıştım yaa.. hepimiz beklentideyiz hep sonumuz hayır olsun..bu ay moraller yüksek ancak 4 aile bi evde kalacağız yaaa memleketteyim de , nasıl yapacağız hiç bilmiyorum ovulasyona mı başlasam kaçırmamak için.... başın sağolsun canım doğacaklar uzun güzel ömürlü olsun inş..
Sagolasın canım benimm Allah isteyen herkese nasip eder inşşştebrik ediyorum bayram hediyen çok çok güzel maşallah allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahh
Yok canım ya ses olmaz dikkat edersiniz yanı orda kalıyorsunuz evınıze gıdene kadar yapmadan olmaz mecbur canım rahat ol sen yapacak birşey yokİnşallah bu ay hamiş olursunda artık dersin ahh bebişim ahh ben senin olman için ne zor şartlar altında çalıştım diye
Normal canım öyle olman inşallah canım benim inşallah bebişin sana iyi gelir ve kendinede dikkat et hepimiz dikkat etmeliyiz hamile olabiliriz çünkü
Amin tatlım ya amin hepimize de nasip olsun benimki öyle bir habere çıldırır herhalde:)
valla yaaaşartları zorlayacağız mecbur ayy bi de sıcaklar bastırdı adam kolunu kaldırmaıyor elisa batın ne zaman senin..
amin canım inşallah :) bence ov testi fln yapmadan eski filmlerdeki gibi gizli gizli yapın sessiz sessiz heyecanlı oluyor öyle gizli saklı yapmaya çalışmak
Sagolasın canım benimm Allah isteyen herkese nasip eder inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?