kızlar dr dan geldim degerım 770 olmuş ama kese gözükmedi salı günü tekrar gidicem deger yukselmezse dış gebelik olabilir dedı moralim bozuldu gerci zamanına göre deger normal seyrinde artmiş dedi offfff salıya kadar zaman nasıl geçicek:44:
İnş çok saolun hepinizden allah razi olsun inanın bu gibi tesellilere çok ihtiyacım var iyiki varsiniz rabbim ins hepimize nasip etsin kimseye evlat acısı vermesim
Kuzucugum öyle hemen moral bozmak yok bebişine yansır şurda salıya ne kaldı belki o dr göremedi senin şuan kaç haftalık kı belki daha küçük olumsuz düşünme başka dr da gidersin iyi olacak bence bebişinin birşeyi yok annesine sımsıkı tutunmuş kollarına geleceği günü bekliyor
inşallah kuzum içie öyle kötü seyler doğmuyo ama istemeden endişleniyorum işte benim sat 27 haziran 4+6 oluyo bugün inşallah bebişim benimledir
kızlar dr dan geldim degerım 770 olmuş ama kese gözükmedi salı günü tekrar gidicem deger yukselmezse dış gebelik olabilir dedı moralim bozuldu gerci zamanına göre deger normal seyrinde artmiş dedi offfff salıya kadar zaman nasıl geçicek:44:
Merhabalar bende 3 gun once kan testi yaptirdim ve 4+1 haftalik.hamileyim
Tabi canım arada kardeslerım gelıyor canım sık olmasada yatılı olarak onlar gec saate kadar oturuyor bende ortada dolanıyorum sonra yatak odasına gecıyorum bırseylerle ugrasıyorum cagısıyorum hayatım suraya bır bakarmısın dıye kapıyıda kapatıyorum sen cagır neresı neresı derse sende işte şurası şurası falan dersin artık türk filimlerinde olur ya Kaygılı ve benim söylemerimle nostaljık bır bebiş olacak seninki
amin ne güzel hiç tanımadığınız bir insan için cenneti dileyen sana da rabbim bu anlayışla yetiştireceği bir hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah burdaki herkes başka benim için
ahahhaha alemsiniz kızlar yaahepimiz nuri alçoyu idol seçmişiz kendimize galiba.adamları kötü emellerimize alet ediyoruz tuzağa düşürüyoruz desenize
allah rahmet etsin dedene,mekanı cennet olsun..allah biyerden aldığını başka yerden tamamlar inş,yumak yumak bi bebiş gelir arkasından inş
Peki kizlar size bi soru daha ben temmuz 20 de adet gordum daha sonra tekrar bebek calismalarina basladik son bir haftadirda kabizim ve hapşırırken öksürürken kasıklarıma sanci giriyo normalde boyle seyler olmuyo ben iki gebeliğimdede böyle değişiklikler yaşamıştım eşim çok hevesleniyo hamileyimdir die sizce varmidir bebek ?[/QUOTE
öncelikle tüm talihsiz olaylar için geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın . sen kendini onlara bağlama çok şükür bi problemin yokmuş işteama bu bebiş belirtileri çok erken değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?