2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok saolun inanın çoo korkuyorum eşim çok istiyo ama ben yine aynı şeylerim yaşarım diye hamile kalınca sevinemicem bile benimle birlikte hamile olanlarin hepsi bebeğini kucağına aldı birtek ben alamadım doktordan bi sonuç alamayın ca bi hocaya gittik bana bi muska yazdı ve beni hamileyken korkuttuklarini soyledi bende hamileyken cok ruyalar goruyodum yataktan sıçrıyodum hoca bidaha allahin izniyle bebeğini kucağına alacaksin dedi sizce bu hocanin etkisi olurmu bidahaki bebeğimi bu konuda bilginiz varmı:18:

kızlar dr dan geldim degerım 770 olmuş ama kese gözükmedi salı günü tekrar gidicem deger yukselmezse dış gebelik olabilir dedı moralim bozuldu gerci zamanına göre deger normal seyrinde artmiş dedi offfff salıya kadar zaman nasıl geçicek:44:

İnş çok saolun hepinizden allah razi olsun inanın bu gibi tesellilere çok ihtiyacım var iyiki varsiniz rabbim ins hepimize nasip etsin kimseye evlat acısı vermesim

Kuzucugum öyle hemen moral bozmak yok bebişine yansır şurda salıya ne kaldı belki o dr göremedi senin şuan kaç haftalık kı belki daha küçük olumsuz düşünme başka dr da gidersin iyi olacak bence bebişinin birşeyi yok annesine sımsıkı tutunmuş kollarına geleceği günü bekliyor

İnş çok saolun hepinizden allah razi olsun inanın bu gibi tesellilere çok ihtiyacım var iyiki varsiniz rabbim ins hepimize nasip etsin kimseye evlat acısı vermesim

Allah senden de razı olsun amin kimseya yaşatmasın RAbbim herkese hayırlı sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin

inşallah kuzum içie öyle kötü seyler doğmuyo ama istemeden endişleniyorum işte benim sat 27 haziran 4+6 oluyo bugün inşallah bebişim benimledir

inşallah kuzum içie öyle kötü seyler doğmuyo ama istemeden endişleniyorum işte benim sat 27 haziran 4+6 oluyo bugün inşallah bebişim benimledir

Canım bu hesaplama benim mantığıma hiç yatmıyor bak şimdi sen satı baz alıyorsun zaten senin hamılelıgın sattan 1 hafta 10 gün sonra tuttuysa şayet oluşmaya başlıyor ve ondan sonra büyümeye başlıyor dr öyle hesaplıyor ama bana mantıklı gelmiyor zaten döllendiken sonra büyüme başlıyor sen içini ferah tut daha küçük senin bebişin o yüzden görünmemiştir dr içine sinmediyse başka dr da gidersin canım

5 yada 6. haftada kese ultrasonda görülüyor. alltan kamerayla bakılınca öncesinde görülüyormuş. benim değerde 1000 çıkmıştı görülmedi. alttan bakmak istedi ben istemedim. 3 gün sonra görüldü. erkek bebekte değer yüksek çıkıyormuş büyük zanediliyormuş. merak etme salı günü keseyi görürsün.

Elf21 araştirdilar bi ton tahliller testler ama sonuç sıfır herşey normal çıkıyo hormonlarım hamileliğe doönmeden bişey anlaşılmıyo şuan

ahahhaha alemsiniz kızlar yaa hepimiz nuri alçoyu idol seçmişiz kendimize galiba.adamları kötü emellerimize alet ediyoruz tuzağa düşürüyoruz desenize

amin ne güzel hiç tanımadığınız bir insan için cenneti dileyen sana da rabbim bu anlayışla yetiştireceği bir hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah burdaki herkes başka benim için

allah rahmet etsin dedene,mekanı cennet olsun..allah biyerden aldığını başka yerden tamamlar inş,yumak yumak bi bebiş gelir arkasından inş

Peki kizlar size bi soru daha ben temmuz 20 de adet gordum daha sonra tekrar bebek calismalarina basladik son bir haftadirda kabizim ve hapşırırken öksürürken kasıklarıma sanci giriyo normalde boyle seyler olmuyo ben iki gebeliğimdede böyle değişiklikler yaşamıştım eşim çok hevesleniyo hamileyimdir die sizce varmidir bebek ?

ahahhaha alemsiniz kızlar yaa hepimiz nuri alçoyu idol seçmişiz kendimize galiba.adamları kötü emellerimize alet ediyoruz tuzağa düşürüyoruz desenize

Gizli gizli daha heyecanlı oluyor canım Arada yapmak zorunda kalıyoruz Ahhh bu filmler yokmu örnek oluyor

allah rahmet etsin dedene,mekanı cennet olsun..allah biyerden aldığını başka yerden tamamlar inş,yumak yumak bi bebiş gelir arkasından inş

aminn inşallah çok sağol sizinde güzel haberlerinizi alıyım inşallahh ki mutluluğum gelsin heyecanım hevesim gelsinnn

Sakın böyle şeyler düşünme kuzum daha çok yenisin hemen görünmemesi normal... Değerinde çok güzel artmış... Endişelenme

Meraba arkadaslarben uzun Zamandır takip ediyorum hamilelik olmadan katılmak istemedim aranıza. Bayramda hamile olduğumu öğrendim acilden tahlil yaptık değer 95 çıktı. Doktor bir hafta sonra tekrarlayın dedi .Pazartesi doktora gideceğiz. Bu benim ikinci hamileliğim ilki maalesef düşmüştü . Kalp atışını duyamadık . İnşallah bu bebeğimiz bizimle kalır hayırlısıyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle cok.tesekkur ederim rabbim isteyen tum herkese nasip etsin oncelikle sizlere..ben yumurtlama donemimi takip ettim 15 temmuz yumurtalama gunuydu 14 temmuz gecesi deneme yaptik ve tuttu canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…