2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Eevet bnimkide bi tuhaf kokuyor sanırım senin kaçtı cnm beta hcg bnim ki çk mu düşük acaba 😔

canım ben adetten bir gün önce baktırdım kana 213 tü bugun doktoruma gittim kana baktırdı tekrar 1500lerdedir dedi ama 2880 cıktı hcg :) kesemizi de gördük 5. haftanın içindeyiz herşey güzel görünüyor dedi haftaya tekrar gitcem bakalım kese büyürse hiç sorun olmıcak inşallah dedi çok güzel konustu doktorumu sarılıp öpesim geldi :)

Adete 9 gün var dün çamaşırımda bi damla leke vardı yum dönemi çalışmalar olmuştu sizce yerleşme olabilir mi? Her ay ümitlenmicem diyorum gene ümitleniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

halk arasında sübyan denir.bazı kadından cocuklugundan berı vardır.sübyan karı koca arasında bile bazı sorunlara sebep olabılıyor.kadının gebe kalmasını engeller,gebe kalınmıssa dunyaya gelmesını engeller.dunyaya gelen bebegın yasamasını bıle engelleyebılıyormus..aylar once bende gıttım memelekette cami imamı bir abimiz var.o bu tarz muskaları yazıyor.yıldızname baktı bana ve subyan oldugunu,hamıle kalsan bıle yasamaz demıstı.muska yazdı.gebe oldugumu ogrendıgım andan ıtıbaren yenısının yazılması gerektıgını soyledı..ben kullanıyorum aylardır umut işte...ama psikolojıkmı bılmıyorum,eskıye nazaran daha az stresliyim,sakinim,uyumluyum acıkcası...

İns allah bunu sana bağışlasın darısıda bize olsun inş çok dikkatli ol

hayırlısını olsun canım strese üzüntüye girme hemen..küçük daha kese görünmemiş olabılır..

Ayyy çok sevindim canım inşallah hp böyle devam eder szilerden bunları duydukça daha çok hevesleniyor heyecanlanıyorum darısı bizlere olsun

Bende aynen boyleyim banada hamile kaldigimda yenisini yazacagini soyledi ve banada yasamaz bebegin sen bu sekildeylen dedi simdi muskami uzerimden cikarmiyorum ve daha iyiyim tabi bu inanmayada bagli ben inaniyorum rabbimin izniyle ins bebislerimiz olur bide hamileyken mumkun oldukca abdestli gezmemiz lazimmis

muskayı hıc cıkartmadan aylarca kullandım ben.sadece ılıskı anında cıkarttım ve dus alırken cıkarttım.zaten abdestsız muska takmak dogru degıl oyuzden ben abdestımı alıyorum en fazla 1 saat sonra..inanç tabıkı hepsi,inanmak cok önemli.ben inanıyorum bu tür şeylere.cevremde bunun örneklerini cok gördüm çünkü.kuzenım hamıleydı mesela,onda subyan cocuklugundan berı vardır.gecelerı uyurken korkar karabasan olur vs. hamıleyken gıttıgı 3 farklı doktor bebegın beynınde su oldugunu beynın gelısmedıgını yasasa bıle özürlü olacagını alınması gerektıgını soylemısler.ama o aldırmak ıstemedı.daha sonra subyan muskası yazdırdı.baska bı doktora gıttı.doktor herseyın normal oldugunu bebegın saglıklı oldugunu soylemıs.kuzenın dıger dr ların bebegın sakat oldugunu alınması gerektıklerını soyleyınce doktor cok sasırmıs.sapasaglam bebek dedı olurmu oyle sey demıs kızmıs bırde.sımdı kızı 10 yasında ve masallah hiç bir seyıde yok..
sübyan bebegı sakat olarak göstermıs demekkı doktorlara..garip gercekten

Son düzenleme:

maşallah canım.allah sonuna kadar boyle devam ettırır inş kucagınada aldıgın gunlerı gosterır

Ayyy çok sevindim canım inşallah hp böyle devam eder szilerden bunları duydukça daha çok hevesleniyor heyecanlanıyorum darısı bizlere olsun

inşallah canım benm öyle çok isterim ki bunu yasamanızı..:) bugune kadar hamile değilmişim gibiydi hala ama bugun dktor keseyi görüp de sevinçle işte burdaa deyince sevinçle ne yapacağımı bilemedim anammmm dedim eşim ağlamaya basladı çok değişik bi gün oldu daha bunun kalp atışı var cinsiyet öğrenmesii var doğumu var allahım herkese yasatsın bunları inşallaah

kızlar tahlil sonuclarımı aldım.doktor herseyın normal oldugunu soyledı ama sızlerede danısayım istedim.bu ay zeynep kamil hastanesinden muayene sırası alıp rahim filmini orda cektırmek ıstıyorum.özel hastanelerde 400-500 civarı ücreti. birde kocişi sperm tahliline yollayabılsem cok guzel olacak valla.pek istemiyor gidip sonuc vermeyı.evde yapıp yollasam olmazmı tahlıle dıyıp duruyor nasıl ikna edicem bilemedim valla..

TSH 3.44
LH 2.64
FSH 6.49
E2 20
PROLAKTİN 11.22

Ayyyy canım benim bin maşallah amin canım inşallah Allah'ım bizede nasip etsin eşimle o anı yaşamayı

yaa cok sevindim neresinde oturuyosun canım :)

canım varsın etsin ama doktoruna güveniyorsan tabiki.. bugun ben de gittim doktoruma istersen sadece kana bakarız istersen vajinal ultrasondan bakarız boş gebelik falan olup olmadığına daha emin oluruz karar senin dedi ama ben doktoruma cok güveniyorum siz bilirsiniz dedim alttan baktı bebişmizin resmini çektii hiç bişicik de olmadı canım karar senin onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…