Peki kizlar size bi soru daha ben temmuz 20 de adet gordum daha sonra tekrar bebek calismalarina basladik son bir haftadirda kabizim ve hapşırırken öksürürken kasıklarıma sanci giriyo normalde boyle seyler olmuyo ben iki gebeliğimdede böyle değişiklikler yaşamıştım eşim çok hevesleniyo hamileyimdir die sizce varmidir bebek ?[/QUOTE
öncelikle tüm talihsiz olaylar için geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın . sen kendini onlara bağlama çok şükür bi problemin yokmuş işteama bu bebiş belirtileri çok erken değil mi :)
Saol kaygılı amin bilmiyorumki acaba ben piskolojikmanmı böyle düşünüyorum ben ikisindede karar verdiğimiz ay hemen hamile kaldim yani hemen kalıyorum bundan dolayımı acaba hemen bekliyorum off berbat durumdayim bu son bebeğimi kaybettikten sonra kendimi kaybettim doğumuma bir ay vardı kucağima alamama az kalmisti bunlari düşündükçe kafayı yiyiyorum
Eevet bnimkide bi tuhaf kokuyor sanırım senin kaçtı cnm beta hcg bnim ki çk mu düşük acaba 😔
tebrik ederimmm allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
Çok saolun inanın çoo korkuyorum eşim çok istiyo ama ben yine aynı şeylerim yaşarım diye hamile kalınca sevinemicem bile benimle birlikte hamile olanlarin hepsi bebeğini kucağına aldı birtek ben alamadım doktordan bi sonuç alamayın ca bi hocaya gittik bana bi muska yazdı ve beni hamileyken korkuttuklarini soyledi bende hamileyken cok ruyalar goruyodum yataktan sıçrıyodum hoca bidaha allahin izniyle bebeğini kucağına alacaksin dedi sizce bu hocanin etkisi olurmu bidahaki bebeğimi bu konuda bilginiz varmı:18:
Meraba arkadaslarben uzun Zamandır takip ediyorum hamilelik olmadan katılmak istemedim aranıza. Bayramda hamile olduğumu öğrendim acilden tahlil yaptık değer 95 çıktı. Doktor bir hafta sonra tekrarlayın dedi .Pazartesi doktora gideceğiz. Bu benim ikinci hamileliğim ilki maalesef düşmüştü . Kalp atışını duyamadık . İnşallah bu bebeğimiz bizimle kalır hayırlısıyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar dr dan geldim degerım 770 olmuş ama kese gözükmedi salı günü tekrar gidicem deger yukselmezse dış gebelik olabilir dedı moralim bozuldu gerci zamanına göre deger normal seyrinde artmiş dedi offfff salıya kadar zaman nasıl geçicek:44:
canım ben adetten bir gün önce baktırdım kana 213 tü bugun doktoruma gittim kana baktırdı tekrar 1500lerdedir dedi ama 2880 cıktı hcg :) kesemizi de gördük 5. haftanın içindeyiz herşey güzel görünüyor dedi haftaya tekrar gitcem bakalım kese büyürse hiç sorun olmıcak inşallah dedi çok güzel konustu doktorumu sarılıp öpesim geldi :)
Bende aynen boyleyim banada hamile kaldigimda yenisini yazacagini soyledi ve banada yasamaz bebegin sen bu sekildeylen dedi simdi muskami uzerimden cikarmiyorum ve daha iyiyim tabi bu inanmayada bagli ben inaniyorum rabbimin izniyle ins bebislerimiz olur bide hamileyken mumkun oldukca abdestli gezmemiz lazimmishalk arasında sübyan denir.bazı kadından cocuklugundan berı vardır.sübyan karı koca arasında bile bazı sorunlara sebep olabılıyor.kadının gebe kalmasını engeller,gebe kalınmıssa dunyaya gelmesını engeller.dunyaya gelen bebegın yasamasını bıle engelleyebılıyormus..aylar once bende gıttım memelekette cami imamı bir abimiz var.o bu tarz muskaları yazıyor.yıldızname baktı bana ve subyan oldugunu,hamıle kalsan bıle yasamaz demıstı.muska yazdı.gebe oldugumu ogrendıgım andan ıtıbaren yenısının yazılması gerektıgını soyledı..ben kullanıyorum aylardır umut işte...ama psikolojıkmı bılmıyorum,eskıye nazaran daha az stresliyim,sakinim,uyumluyum acıkcası...
Bende aynen boyleyim banada hamile kaldigimda yenisini yazacagini soyledi ve banada yasamaz bebegin sen bu sekildeylen dedi simdi muskami uzerimden cikarmiyorum ve daha iyiyim tabi bu inanmayada bagli ben inaniyorum rabbimin izniyle ins bebislerimiz olur bide hamileyken mumkun oldukca abdestli gezmemiz lazimmis
canım ben adetten bir gün önce baktırdım kana 213 tü bugun doktoruma gittim kana baktırdı tekrar 1500lerdedir dedi ama 2880 cıktı hcg :) kesemizi de gördük 5. haftanın içindeyiz herşey güzel görünüyor dedi haftaya tekrar gitcem bakalım kese büyürse hiç sorun olmıcak inşallah dedi çok güzel konustu doktorumu sarılıp öpesim geldi :)
Saol kaygılı amin bilmiyorumki acaba ben piskolojikmanmı böyle düşünüyorum ben ikisindede karar verdiğimiz ay hemen hamile kaldim yani hemen kalıyorum bundan dolayımı acaba hemen bekliyorum off berbat durumdayim bu son bebeğimi kaybettikten sonra kendimi kaybettim doğumuma bir ay vardı kucağima alamama az kalmisti bunlari düşündükçe kafayı yiyiyorum
eski insanlar 2 aldırma 2 düşük 5 doğum neler neler yaşıyorlarmış acı çok başkadır tabi allah kimseye vermesin ama o insanlar bi dahaki de böyle olacak mı diye düşünmüyorlardı eminim bizleri hayat mı bu hale getirdi bilmiyorum sen bi daha böyle olacak mı bizler acaba olmayacak mı sorunlu doğum mu olacak diye kötü düşünceler üretmekten bi hallere düştük ama yapmayalım ben telkinler veriyorum kendime sende inanıyorum hamile kalabiliyorum allah bana bunları nasip ediyor bi daha böyle olmayacak kısmetse de ve bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah gönlünüferah tut lütfen
Ayyy çok sevindim canım inşallah hp böyle devam eder szilerden bunları duydukça daha çok hevesleniyor heyecanlanıyorum darısı bizlere olsun
maşallah canım.allah sonuna kadar boyle devam ettırır inş kucagınada aldıgın gunlerı gosterır
inşallah canım benm öyle çok isterim ki bunu yasamanızı..:) bugune kadar hamile değilmişim gibiydi hala ama bugun dktor keseyi görüp de sevinçle işte burdaa deyince sevinçle ne yapacağımı bilemedim anammmm dedim eşim ağlamaya basladı çok değişik bi gün oldu daha bunun kalp atışı var cinsiyet öğrenmesii var doğumu var allahım herkese yasatsın bunları inşallaah
kızlar yrn bat günüm yağtığım testler hep olumsz olduğuna yapmıyorm test yrn randevu var dr ultrason artı kana bakacak rüyamda bile onları görür oldm bayramın 2.günü adet olacakmışım gibi gün boyuı aralıklarla kasık ağrım olmus 1-2 damla da cok açık pembe kanama gelmişti hatta yazmıstm yine adet oluyorm diye ağladıydm ama o günden snr ağrı da kanama da olmadı gögüs uçlarımda da bayramın 3.günü çok ağrı var dünden beri yok ama gögüs damarlarım belirgin ve bazen çok bazen daha az ağrı var merakla bekliyorm bide gecen gün aş eriyorcasına acaip şekilde canım ne gördüysem istedi eim almaktan bıktı:))))
bu arada yeni hamile arkadasları tabrik ediyorm bide afrodit26 bnde eskişehirdeym:)
Dün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıkınca soluğu hastanede aldım. Kan testine göre 2,5 haftalık hamileymişim. Hala şaşkınım. Hesaplarıma göre hamile olabileceğim bir günde birlikte olmadık. Hatta iki üç ay daha erteleyelim dedik ve tekrar korunmaya başlamıştık ama olan olmuştu.Bugün doktora randevu aldık. Alttan muayene eder mi sizce?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?