amin canım çok sağol o benim değil tüm mahallenin çocuklarının dede dediği sakız amcasıydı dedem çocukları saatlerce oyalayabilir hep bi şeyler dağıtırdı öyle işte rabbim bizede o yaşları o güzellikle gösterir inşallah.benim bugün kasıklarımda çok hafif ağrı oldu geçti yumurtlama dönemimiz oldu mu olacak mı bilsem . karabiberim dediki geçen ay geciktim ve sular kokuyordu dün cenaze sonrası su içerken kuzenime bu su kokuyo dedim oda soğuktandır buzluk kokusu sinmiştir belki dedi gelde düşünme ama düşünmüyorum bu ay ağır kaldırma dikkatsizlik boşvermişlik hat safhada oldu kısmet artık eşimde dedeni kaybettik belki yeni biri aramıza geliyodur bile dedi .
Evet bak inanmak çok önemli inş benimde bundan sonraki bebeğim yaşar çünki gerçekten her kayip insani birkez daha çökertiyo ben hala kızımı unutamıyorum saçları bile vardı nasıl unuturum rabbim inş bundan sonrakine sağlık verir inş isteyen herkezde nasip eder sanada inşmuskayı hıc cıkartmadan aylarca kullandım ben.sadece ılıskı anında cıkarttım ve dus alırken cıkarttım.zaten abdestsız muska takmak dogru degıl oyuzden ben abdestımı alıyorum en fazla 1 saat sonra..inanç tabıkı hepsi,inanmak cok önemli.ben inanıyorum bu tür şeylere.cevremde bunun örneklerini cok gördüm çünkü.kuzenım hamıleydı mesela,onda subyan cocuklugundan berı vardır.gecelerı uyurken korkar karabasan olur vs. hamıleyken gıttıgı 3 farklı doktor bebegın beynınde su oldugunu beynın gelısmedıgını yasasa bıle özürlü olacagını alınması gerektıgını soylemısler.ama o aldırmak ıstemedı.daha sonra subyan muskası yazdırdı.baska bı doktora gıttı.doktor herseyın normal oldugunu bebegın saglıklı oldugunu soylemıs.kuzenın dıger dr ların bebegın sakat oldugunu alınması gerektıklerını soyleyınce doktor cok sasırmıs.sapasaglam bebek dedı olurmu oyle sey demıs kızmıs bırde.sımdı kızı 10 yasında ve masallah hiç bir seyıde yok..
sübyan bebegı sakat olarak göstermıs demekkı doktorlara..garip gercekten
canım benm basın sağolsun cok üzüldümben de çok sevdiğim bi abimizin ölüm haberini aldım bebeğimi öğrendiğim gün insan bi garip oluyor işte hayat döngüsü bu bi hayat son buluyor bi hayat yeni başlıyor
yumurtlama döneminde yumurtalıklar ağrır mı :26:
çok sağol canım sizinde başınız sağolsun evet sizin bezelyelerin güzel haberleriyle yeni bezelyeleri de duyunca dedim bak birileri geliyor hayat böyle devam ediyor yüreğime su serpildi :)
Evet bak inanmak çok önemli inş benimde bundan sonraki bebeğim yaşar çünki gerçekten her kayip insani birkez daha çökertiyo ben hala kızımı unutamıyorum saçları bile vardı nasıl unuturum rabbim inş bundan sonrakine sağlık verir inş isteyen herkezde nasip eder sanada inş
5 yada 6. haftada kese ultrasonda görülüyor. alltan kamerayla bakılınca öncesinde görülüyormuş. benim değerde 1000 çıkmıştı görülmedi. alttan bakmak istedi ben istemedim. 3 gün sonra görüldü. erkek bebekte değer yüksek çıkıyormuş büyük zanediliyormuş. merak etme salı günü keseyi görürsün.
Sakın böyle şeyler düşünme kuzum daha çok yenisin hemen görünmemesi normal... Değerinde çok güzel artmış... Endişelenme
hayırlısını olsun canım strese üzüntüye girme hemen..küçük daha kese görünmemiş olabılır..
Kızlar Merhaba,
Adetime son 2 gün kaldı, Flekat bir şekilde bacak ve bel ağrım var. Ama çok acıkıyorum. Birden bire midem boşalıyor ve başım dönüyor. Sizden yorum bekliyorum :)
Canim kaybetme nedeni felan arastirilmadi mi hani bir sorun varda farkedilmiyor mu acaba
yaa cok sevindim neresinde oturuyosun canım :)
Canım benim çok geçmişolsun Allahım sabırlar versin bundan sonra sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini şöyle düşün hamile kalabiliyorsun bi sıkıntı yok Allaha şükür biri ikiyi veren rabbim üçüncüyüde verir sağlıkla gelsin inşallah korunma süreni tamamladıysan eğer içini rahat tutarak çalışmalara başla hepimiz dua ederiz burda senin için
Merhabalar bende 3 gun once kan testi yaptirdim ve 4+1 haftalik.hamileyim
kızlar dr dan geldim degerım 770 olmuş ama kese gözükmedi salı günü tekrar gidicem deger yukselmezse dış gebelik olabilir dedı moralim bozuldu gerci zamanına göre deger normal seyrinde artmiş dedi offfff salıya kadar zaman nasıl geçicek:44:
ışıklar mah de cnm bnde ümit hastanesine gidiyorm sen nerde oturuyosn
ben de yıldıztepedeyim canım medline da alev hanım var ona gidiyorum çok memnunum :)
Kızlar benim yarın adet günüm ya ben yarın sabah ilk idrar la yapsam bişey varsa çıkarmı sizce yapmalimiyim
Kızlar benim yarın adet günüm ya ben yarın sabah ilk idrar la yapsam bişey varsa çıkarmı sizce yapmalimiyim
cnm varsa çıkar sanırım çoğu arkadas 3-4 gün öncede öğreniyo bnmde yrn bat günüm ama dra gitcm var mı belirtilerrin
Elf21 araştirdilar bi ton tahliller testler ama sonuç sıfır herşey normal çıkıyo hormonlarım hamileliğe doönmeden bişey anlaşılmıyo şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?