2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım benm basın sağolsun cok üzüldüm ben de çok sevdiğim bi abimizin ölüm haberini aldım bebeğimi öğrendiğim gün insan bi garip oluyor işte hayat döngüsü bu bi hayat son buluyor bi hayat yeni başlıyor

Evet bak inanmak çok önemli inş benimde bundan sonraki bebeğim yaşar çünki gerçekten her kayip insani birkez daha çökertiyo ben hala kızımı unutamıyorum saçları bile vardı nasıl unuturum rabbim inş bundan sonrakine sağlık verir inş isteyen herkezde nasip eder sanada inş

çok sağol canım sizinde başınız sağolsun evet sizin bezelyelerin güzel haberleriyle yeni bezelyeleri de duyunca dedim bak birileri geliyor hayat böyle devam ediyor yüreğime su serpildi :)

unutmak mumkun degıl haklısın ablamın ıkıncı bebegı dogduktan 1 hafta sonra öldu kalbınde sorun vardı.bız bıle hala onu unutamıyoruz allah kımseye evlat acısı vermesın.ardından gelen dıger evlatlat bı nebze ıcındekı yaranı unutturur ama emın ol.ablam daha sonra ucuncu bebegını dogurdu.o masallah bırcok seyı unutturdu sevgısıyle.allah senınde yuzunu guldurecek en azından hamıle kalabılıyorsun buna sukret.ben 32 yasındayım daha hıc gebe bıle kalmadım buda ayrı bır uzuntu.ama senınkı daha uzucu benımkınden..allah güç kuvvet versın sana cnm

Sakın böyle şeyler düşünme kuzum daha çok yenisin hemen görünmemesi normal... Değerinde çok güzel artmış... Endişelenme

hayırlısını olsun canım strese üzüntüye girme hemen..küçük daha kese görünmemiş olabılır..

teşekkürler kızlar içime su serptiniz salıya kadar bekliycez gebeligi erken öğrenmenin zararları :) daha gec ögrenseydım daha gec gidicektım dr a

Canim kaybetme nedeni felan arastirilmadi mi hani bir sorun varda farkedilmiyor mu acaba

Araştırdılar ama sonuç sıfır hepsi temiz çıkıyo hormonlarim gebeliğe dönmeden anlayamayiz dedi doktor ama belki ozaman bile herşeyin temiz çıkabilir dedi simdi bebek çalışmalarina başladik acaba adetimi beklemeden test alip yapsam sonuc alirmiyim yoksa beklimmi çünki diğer gebeliğimdeki belirtiler şuandada var vicudumda kuzenim bir haftalikken karninda damar atiyo die test aldi yapti pozitif çıktı napmaliyim sizce:18:

Saolun allah razi olsun dualarinizi bekliyorum bidaha hamile olduğumu öğrenirsem.ilk burda yayunlicam inş sağliklada kucağıma alırım.bu kez

tatlım değerini bilemedim normal mi ama alttan bakmadıysa daha göremez zaten değere göre konusursak.. ben de gittim bugun doktora alttan baktı kesemizi gördük 5. haftanın içindeyiz değerim de 2880 cıktı adetten bir gün önce 213tü kalbini kötüleme sen canm iyi düşün iyi olsun bişicik olmaz inşallah :)

ben de yıldıztepedeyim canım medline da alev hanım var ona gidiyorum çok memnunum :)

hmm duydum cnm onun adını bnm teyzemde ülser de vardı sürekli kusmaya baslamıs dr dr gezdiler hepsi hamilelikten deyip serum takıp gönderdi 2 ay hiç bişi yemedi içmedi hatta coğu serum işe bile yaramamıs alev hnmda bakmıs ama seum iyi gelmesine rağmen ülseri o da farketmemiş en sonunda tıpta farkettiler midesinin nerdeyse tamnamını kaplayan yara oluşmuş önce onu tedavi ettiler kusmaları da bitti yani oradan duymustm iyi dr diye bn sabahattin bete gidiyırm

Kızlar benim yarın adet günüm ya ben yarın sabah ilk idrar la yapsam bişey varsa çıkarmı sizce yapmalimiyim

Kızlar benim yarın adet günüm ya ben yarın sabah ilk idrar la yapsam bişey varsa çıkarmı sizce yapmalimiyim

cnm varsa çıkar sanırım çoğu arkadas 3-4 gün öncede öğreniyo bnmde yrn bat günüm ama dra gitcm var mı belirtilerrin

Idrar testinde varsa ve cok küçükse cikmayabiliyor. Benim bir iki gün gecmisti idrarda yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı sonra kanda yapınca çıktı. Yine de sen bilirsin için rahat edecek tap.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm varsa çıkar sanırım çoğu arkadas 3-4 gün öncede öğreniyo bnmde yrn bat günüm ama dra gitcm var mı belirtilerrin

Canım belirti olarak goguslerimin ucu agriyo birazda büyümüşler bide çay kötü kokuyo parfüm falan çok ağır kokuyo bu kadar belirtim var normalde çok akintim olurdu hiç yok

Elf21 araştirdilar bi ton tahliller testler ama sonuç sıfır herşey normal çıkıyo hormonlarım hamileliğe doönmeden bişey anlaşılmıyo şuan

canım inşaAllah bir dahakine kucagına alırsın su hocanın dedikleri dogru olabilir korkutma hakkatten var sen bol bol nas felak ihlas oku özellikle gece yataga uzandıktan sonra her birinbden 3 er defa okuyup eline üfle yüzüne vücuduna sür Allah'ın izniyle bişey olmaz artık hem bu dediğim şey Hz. Peygamber efendimizin(S.A.V) sünnetidir :109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…