inşallah kuzum içie öyle kötü seyler doğmuyo ama istemeden endişleniyorum işte benim sat 27 haziran 4+6 oluyo bugün inşallah bebişim benimledir
Idrar testinde varsa ve cok küçükse cikmayabiliyor. Benim bir iki gün gecmisti idrarda yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı sonra kanda yapınca çıktı. Yine de sen bilirsin için rahat edecek tap.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım belirti olarak goguslerimin ucu agriyo birazda büyümüşler bide çay kötü kokuyo parfüm falan çok ağır kokuyo bu kadar belirtim var normalde çok akintim olurdu hiç yok
tatlım değerini bilemedim normal mi ama alttan bakmadıysa daha göremez zaten değere göre konusursak.. ben de gittim bugun doktora alttan baktı kesemizi gördük 5. haftanın içindeyiz değerim de 2880 cıktı adetten bir gün önce 213tü kalbini kötüleme sen canm iyi düşün iyi olsun bişicik olmaz inşallah :)
hmm duydum cnm onun adını bnm teyzemde ülser de vardı sürekli kusmaya baslamıs dr dr gezdiler hepsi hamilelikten deyip serum takıp gönderdi 2 ay hiç bişi yemedi içmedi hatta coğu serum işe bile yaramamıs alev hnmda bakmıs ama seum iyi gelmesine rağmen ülseri o da farketmemiş en sonunda tıpta farkettiler midesinin nerdeyse tamnamını kaplayan yara oluşmuş önce onu tedavi ettiler kusmaları da bitti yani oradan duymustm iyi dr diye bn sabahattin bete gidiyırm
canım inşaAllah bir dahakine kucagına alırsın su hocanın dedikleri dogru olabilir korkutma hakkatten var sen bol bol nas felak ihlas oku özellikle gece yataga uzandıktan sonra her birinbden 3 er defa okuyup eline üfle yüzüne vücuduna sür Allah'ın izniyle bişey olmaz artık hem bu dediğim şey Hz. Peygamber efendimizin(S.A.V) sünnetidir :109:
Blummm senin bebeğin kaç haftalik. Benim de ilk hamileligim de böyle telaşlari çok yaptım. Acaba değer iyi mi filan diye çok takiyorduk tabi ilk olunca insan ister istemez düşünüyor bunları. Ama sen rahat ol aklına hiç kötü şeyler getirme dünyada rizki varsa bebeğin sizinle olur.
unutmak mumkun degıl haklısın ablamın ıkıncı bebegı dogduktan 1 hafta sonra öldu kalbınde sorun vardı.bız bıle hala onu unutamıyoruzallah kımseye evlat acısı vermesın.ardından gelen dıger evlatlat bı nebze ıcındekı yaranı unutturur ama emın ol.ablam daha sonra ucuncu bebegını dogurdu.o masallah bırcok seyı unutturdu sevgısıyle.allah senınde yuzunu guldurecek en azından hamıle kalabılıyorsun buna sukret.ben 32 yasındayım daha hıc gebe bıle kalmadım buda ayrı bır uzuntu.ama senınkı daha uzucu benımkınden..allah güç kuvvet versın sana cnm
hmm gecmiş olsun canm doğrudur tabi genc bi doktor olmasına göre iyi evet olur öle ufak tefek şeyler her doktorda artık :) sabahattin beyi duymadım sanırım ben erkek kadın doğumcuyu pek istemediğim için hep kadın arastırdım alev hanım da ablamın doğumunu yaptırdı ilkini devlette yaptı memnun kalmadı sorunlar cıktı 2.yi de nisan da yaptı alev hanım sayesinde hiç dikişsiz doğum yaptı şükür yarım saat sonra kalktı kendi yürüdü :) cok da güler yüzlü sabırlı biri o yüzden tercih ettim ben bugun keseyi görmeye gittik benle birlikte sevindi kadın resmen :)
teşekkürler kızlar içime su serptiniz salıya kadar bekliycez gebeligi erken öğrenmenin zararları :) daha gec ögrenseydım daha gec gidicektım dr a
Blummm senin bebeğin kaç haftalik. Benim de ilk hamileligim de böyle telaşlari çok yaptım. Acaba değer iyi mi filan diye çok takiyorduk tabi ilk olunca insan ister istemez düşünüyor bunları. Ama sen rahat ol aklına hiç kötü şeyler getirme dünyada rizki varsa bebeğin sizinle olur.
hmm gecmiş olsun canm doğrudur tabi genc bi doktor olmasına göre iyi evet olur öle ufak tefek şeyler her doktorda artık :) sabahattin beyi duymadım sanırım ben erkek kadın doğumcuyu pek istemediğim için hep kadın arastırdım alev hanım da ablamın doğumunu yaptırdı ilkini devlette yaptı memnun kalmadı sorunlar cıktı 2.yi de nisan da yaptı alev hanım sayesinde hiç dikişsiz doğum yaptı şükür yarım saat sonra kalktı kendi yürüdü :) cok da güler yüzlü sabırlı biri o yüzden tercih ettim ben bugun keseyi görmeye gittik benle birlikte sevindi kadın resmen :)
kızlar dr dan geldim degerım 770 olmuş ama kese gözükmedi salı günü tekrar gidicem deger yukselmezse dış gebelik olabilir dedı moralim bozuldu gerci zamanına göre deger normal seyrinde artmiş dedi offfff salıya kadar zaman nasıl geçicek:44:
Adete 9 gün var dün çamaşırımda bi damla leke vardı yum dönemi çalışmalar olmuştu sizce yerleşme olabilir mi? Her ay ümitlenmicem diyorum gene ümitleniyorum
yumoş derken yumurtlaman sonrayı kastettim
seninkinin yerleşme olması çok muhtemel
Teşekkürler Afrodit uyardigin için. Okudum yazıları hayırlı olsun bebeğin
ay cnm ne güzel bnm dr da dediğin gibi biras yaşlı tonton çok sevimli güleryüzlü sürekli pozitiflik veriyo insana bnde yrn gidicm tuttu mu diye bakıck yrn bat günü merakla bekliyorm bakalm
eski insanlar 2 aldırma 2 düşük 5 doğum neler neler yaşıyorlarmış acı çok başkadır tabi allah kimseye vermesin ama o insanlar bi dahaki de böyle olacak mı diye düşünmüyorlardı eminim bizleri hayat mı bu hale getirdi bilmiyorum sen bi daha böyle olacak mı bizler acaba olmayacak mı sorunlu doğum mu olacak diye kötü düşünceler üretmekten bi hallere düştük ama yapmayalım ben telkinler veriyorum kendime sende inanıyorum hamile kalabiliyorum allah bana bunları nasip ediyor bi daha böyle olmayacak kısmetse de ve bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah gönlünüferah tut lütfen
Ayy ins ya icime su serpttin dogru valla biseyi nekadar cok takinti yaparsak okadar zorlasiyo aslinda oluruna birakmak lazim nekadar cok biseyin ustune gidersek okadar olmazmis bende bu konuda kemdimi sucluyorum bebegimi kaybetme ihyimalim varken hep hayir kaybetmicem olamaz die kabullenmiyodum aslinda hep hayirlisini istek lazim rabbim ins bidaha nasip ederse boyle yapmicam hersey olacağına varir diyecem ve rahat olacam.cok saol canim bu yazdiklarin icimi rahatlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?