2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bence hissiyatına göre davran bugün hissediyorum diyorsan yap yoksa yarın yaparsınız sen nasıl hissedersen

Günaydın bende yumurtlama dönemımdeyım dun çalışma oldu ama sonrası nasıl olur bilmiyorum sana doktormu önerdı 3 gu ust uste olsun diye sonuçlar olumsuz olabılır elbet bır gun olumlu sonucuda göreceksın ilikiyi çekilmez hale getirme bence dediğin gibi eşin içinde kötü olur rahat bir şekilde sevgiyle istekle olmalıkı sonuda güzel olsun

Gunaydiinn canim niye catlatma ignesi oluyosun yumurta tembelligi mi var bende muayenede bise cikmadi ama düşünüyorum çünkü adet döngum 35-38 gun zaman kaybetmek istemedigimdrn..

pkoluyum.ilaçsız yumoşlarım büyümüyor.ilaçla büyütüp iğne ile çatlatıyoruz.benim sürecim çok uzun.özeti sebepsiz infertilite.

hep negatif sonuçlar yüzünden böyle oldu.artık bebek için ilişkiye girmeye başladık.hiç memnun değilim bu durumdan.kendimi toparlamam lazım bir an önce.eskiden böyle değildi.herşey çok güzeldi.sanırım yordu bu süreç beni

bence hissiyatına göre davran bugün hissediyorum diyorsan yap yoksa yarın yaparsınız sen nasıl hissedersen

Bende o anın büyüsüne bırakayım diyorum zaten suan içeride sperm vardır diye düşünüyorum o kadar yattık yerlerine gitmişlerdir sanırım :) Benim yumurtacık hazırlgını bitirir kapıyı açarsa eğer kapıda karşılayacak var şuan :)

Son düzenleme:

o zaman bebek olacak kısmetse ve sen rahatlayacaksın o zaman ilişki isteyeceksin ama giremeyeceksin işte o negatifliklerden dolayı hak veriyorum ama yinede kendini toparla inşallah bebişinde rahatlayınca gelecek ben eminim allah kısmet ederse

[SUP][/SUP]
hadi bakalım hayırlısı batlara az kaldı son günlerimiz ne yaptık ne ettik o kadar benim ov tarihi 3 ü ve 5 i gösteriyo genelde ama kısmet

canım ben her türlüsünü denedim gün aşırı da üst üstede.herşey nasip kısmet.doktor bana sadece çalışın dedi.bu sefer çatlatma iğnesinden sonra 36 saat durumunu sordum.hep öyle yazıyor biliyorsunuz.doktor onun aşılama için önem teşkil ettiğini spermlerin zaten rahimde 72 saate kadar canlı kaldığından doğal yolla istenilen saatte ilişkinin olabileceğini belirtti.

2012 eylülde korunmayı bıraktım ben.pko lu olduğumu zaten ünv yıllarımdan biliyordum adetlerim hep düzensizdi.dkh kullandım.evlendikten sonra bu doktorumu buldum.allah razı olsun çok seviyor ve güveniyorum.hiç acele etmeden aşama aşama tedaviler uyguladı.her ne kadar olumlu olmasa da bu iş nasip kısmet işi inanın.ben ocak ayında 5 tane olgun yumurtam varken aşılama oldum ve tutmadı.nasip nasip nasip...

[SUP][/SUP]

hadi bakalım hayırlısı batlara az kaldı son günlerimiz ne yaptık ne ettik o kadar benim ov tarihi 3 ü ve 5 i gösteriyo genelde ama kısmet

Evet canım kısmet ben son duyduklarımdan sonra yumurtlama dönemıne cok takılmaz oldum dıkkat edıyorum ama kacırsam bıle uzulmem cunku olacaksa zaten oluyor yeterki Rabbim ol desin Benımkındede hamıle kalma ihtimalimin 31 temmuz 7 agustos arası oldugunu ama en yüksek ihtimalin 4 agustos oldugunu gösteriyor bende dun calısma olunca diyorumkı spermcıkler bırıksın bugunu boş geceyım yarın yapalım ama bızım ısımız hıcccccc bellı olmaz

Merhabalar bir donem deli gibi cocuk isteyip yillarca ugrastim.. asilamalar dusukler kurtajlar.. sonunda bebegim geldi suan 1.5 yasinda.. dun aksam ise 2. Ye kendiliginden hamile kaldiigmi ogrendim. Okadar gario duygular icerisindryimki.. hic aklimds yoktu zaten bana gore benim kendiliginden cocugumda olmazdi.. 2. Brbrk konusunda cook kararsizim buradaki yazilari okuyup eski halimi hatirlayip halime sukrediyorum ama bir yandan hala daha kararsizim. Hrpiniz icin hayirlisi olsun insalah

Hım anladım tabıkı kısmet işi canım kafanı rahatlat buda çok önemli olur Allah'ın izniyle

çok sorguladım neden dedim zaman zaman isyan boyutuna geldim,ağladım,üzüldüm.yumurta gelişiyor,çatlıyor,sperm değerleri normal ama gebelik yok.bu işin sebepsiz olması insanı daha da sinir ediyor.

artık daha güçlüyüm.rabbime sığındım.o ol derse olacak.bu da bizim sınavımız.

bu konularda tecrübeliyim.tüp bebek hariç diğer aşamaları geçtim.sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

ne güzel bir örneksiniz.allah sizlere bağışlasın yavrularınızı.bu örnekleri görünce aslında umudun hep olması gerektiğini anlıyoruz.bana doktorum ilkini yapalım ikincisi kendi gelir hiç istemediğin bir anda dedi

En iyisini yapıyorsun sabırla bekle demekki daha zamanı var kalbını ferah tut hepımı anne olacagız inşallah

bencede bu iş tamamen kısmettt artık bende böyle düşünüyorum

ben tek çocuğum .ama o iki küçük kardeşin birbirini evde öldüresiye hareketler yapmaları düşürmeleri vurmaları başkası kızıncada küçücük elleri sesleriyle birbirlerini korumaları ve bunları gülmeden izlemeye çalışmak öyle güzel ki nasıl tereddütte kalırsın allahım hayırlı uğurlu etsin ikinciyi birinciyede sağlık uzun ömür versin inşallah evet ilki biraz küçük sevgisi ilgisi azcık azalacak ve zor olacak senin için ama kısmet allahın gönderdiğinin zamanlamasında da vardır bir hayırrr hadi bakalım kısmetse :)

geçen ay geciktiğimiz için daha çok umudun var di mi

Aynen tatlım arastırmalarım sonucunda gördumkı korunmadan sonra gecıkıyorsan rahım kendını bebıse hazırlıyormus ve ıkıncı aya genelde hamıle kalınıyormus içimde heyecan umut var

Aynen tatlım arastırmalarım sonucunda gördumkı korunmadan sonra gecıkıyorsan rahım kendını bebıse hazırlıyormus ve ıkıncı aya genelde hamıle kalınıyormus içimde heyecan umut var

bende duydum onu bakalım kısmett :))) gelsin batlar bende çalışmadan bat bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…