2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Merhaba canım naptın nasılsın haberler nasıl ?

geçmişi okuyodum cnm:) malesef ki test sonucu 1.09 çıktı ultrasonla baktı rahim olgunlasmış dedi adet olursan haberleselim dedi olmazsan 1 hft snr gel dedi ama anlamıyorm yaa gögüslerimde damarlar ilk kez belirginlesti ilk kez uçları acıdı 4 gün önce de 2 damla kanama oldu bitti bakalım ne olacak bn çok üzüldm test sonucumu alınca eşimde bu duruma kızıyo

Meraba. Ben 4 yıllık evliyim 3.5 yıldır da çocuk istiyorduk bu sene hamile kaldım ama düşük oldu aradan beş ay geçti binlerce kez şükürler olsun şimdi tekrar hamileyimmmmm. Ama bunda daha sakin olmaya çalışıyorum hersey olabilir diye. Sen de çok zorluklar yasamissin inşallah bebeğin senin için hayırlı olacaktır. Rabbim bunu sana beklemediğiniz bir anda nasip ettiyse vardır bir bildiği kararsız olma tadını çıkar. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebeğim üzme kendini bak rahım olgulsmıs belkı adet olmayacaksın gec döllenme hemen umudunu yıtırme sonucta henuz adet olmadın bak burda cogu arkadası erken cıkıyor ogrenıyorlar ben sasırıyorum benım cevremde oyle erken ögrenen yok benım annem en kucuk kardesımde belırlı aralıklarla 3 defa ıdrar testı yaptı 3 de cıktı dur bakalım bak senınkı yıne 1.09 benımkı 0.1 dı kırmızılar gelmeden üzülmek yok hayırlısı olsun zaman sabır esınıde üzme sızı daha kötu etkıler yoksa

inşallah cnm bakalm eşimde kızıyo diyorm ya hayırlı olsa olur zaten deyip duruyo ki haklı da gecen ay 5 temmuzda adet olmustum o tarihe göre 4ünde olmm lazım bakalım bekleyip görücem cnm artık

inşallah cnm bakalm eşimde kızıyo diyorm ya hayırlı olsa olur zaten deyip duruyo ki haklı da gecen ay 5 temmuzda adet olmustum o tarihe göre 4ünde olmm lazım bakalım bekleyip görücem cnm artık

Evet canım hep hayırlısını dile sabırla bekle vardır zamanı moralımızı hep yüksek tutmalıyız

Evet canım hep hayırlısını dile sabırla bekle vardır zamanı moralımızı hep yüksek tutmalıyız

Canım benımde adetım 3gun gecıktı ertesı ay 3gun önce geldı ve sonra ki ay hamiştım bunu anneme soyledıgımde sen hamıle kalcaksın dedı

ewt cnm şimdi 4 gün önce olan yerleşme kanaması ise kaç gün snr belli olur diye bi onu arastırıyım snr kafaya takmadan beklicm zaten dün bi arkadasımın daha hamile olduğnu öğrendm

Canım benımde adetım 3gun gecıktı ertesı ay 3gun önce geldı ve sonra ki ay hamiştım bunu anneme soyledıgımde sen hamıle kalcaksın dedı

İnşallah bizde senin gibi oluruz canım Bende hep öyle duyunca umutlandım bu ay çalışma yapıyoruz bakalım canım sen yumurtlama döneminde çalışmaları nasıl yaptın ne kadar sıklıkta

ewt cnm şimdi 4 gün önce olan yerleşme kanaması ise kaç gün snr belli olur diye bi onu arastırıyım snr kafaya takmadan beklicm zaten dün bi arkadasımın daha hamile olduğnu öğrendm

Evet canım takma benımd arkadasım hamıle benım gecıktıgım dönemde beraber gecıkmıstık belırtıler aynıydı ama o hamıle cıktı ben kırmızı kartı yedım kısmet bu ısler bekleyıp göerecegız

hadi inşallah bakalam hayırlısı bizimkile biras inatcı olacak sanırım

İnşallah bizde senin gibi oluruz canım Bende hep öyle duyunca umutlandım bu ay çalışma yapıyoruz bakalım canım sen yumurtlama döneminde çalışmaları nasıl yaptın ne kadar sıklıkta

Yumurtlamadn önce gun asırı ov testınde koyuyu 2gun gördum o 2gun ustuste sonra bı gun ara verdım yine ilişki ondan sonrada taaa5gun sonra bazı sebeplerden koçişle zamn bulamadık bn o yuzden ümitszdim ama benım bebiş gelmiş coktan annesının göbişine

hadi inşallah bakalam hayırlısı bizimkile biras inatcı olacak sanırım

Olabilir canım belki inatçı değilde nazlı olacaklardır canım şimdiden nazlarını yapıyorlar eşime diyorum akşam çalışmadan sonra artık bir kutlama hazırlarsın bana diyorum bebek haberını aldıgında esımde senın benı tebrık etmem lazın baba oluyorum dıyor bende dedım su halıme bak rezıllıgı sımdıden cekıyorum sen ısın bıttı cekıldın kenara bende konusurken belımın altında yastık ayaklar havada bısıklet suryorum

aynen cnm bizde öyleyiz ben ayakları kaldır yastık koy onu yap bunu yap beyefendi missss :) ama hala dediğin gibi kendilerine bişi bekliyolar bnde kızdıryorm bi hamile olayım bak nasıl naz yapıcm diye

Ohhh ne güzel aferin akıllı bebişe Kuzum bende şimdi yumurtlama dönemımdeyım akıntım gelıyor en yuksek ıhtımal 4 u bızımde dun calısma oldu ondan oncekı gun bos ondan oncede 2 gun ust uste oldu sence ben sımdı bugun calısmalımıyım yoksa bugunu es gecıp yarın ve ondan sonrakı gunmu calısmalıyım karar veremedım bır turlu bazen akısına bırak dıyorum ama bazende ya kacıırırsam dıyorum hangısı daha ıyı olur acaba

aynen cnm bizde öyleyiz ben ayakları kaldır yastık koy onu yap bunu yap beyefendi missss :) ama hala dediğin gibi kendilerine bişi bekliyolar bnde kızdıryorm bi hamile olayım bak nasıl naz yapıcm diye

Bende yaparım canım nazlıyımdır olsun o kadarda nazımız

Ov testı yapıyo olsan koyu cızgıde ustuste calış derdım kesın.ama senın için rahat etmez bnce sen calış bugunde bıde canın istıyosa calış tam boşalacagı zamn orgazm olursan daha iyi olur bnm öyle olmuştu

Ov testı yapıyo olsan koyu cızgıde ustuste calış derdım kesın.ama senın için rahat etmez bnce sen calış bugunde bıde canın istıyosa calış tam boşalacagı zamn orgazm olursan daha iyi olur bnm öyle olmuştu

Hım anladım canım teşekkur ederım kısmet artık bakalım

kızlar bnm kan testi negatif çıktı ama dün aksam 2 kez süt gibi beyaz akıntı da geldi adet öncesi akıntı mıdır ki yoksa olumlu sonuç için bi işaret olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…