Günaydın canım evet haklısın canım kısmet belki daha zamanı var bende bu aralar yumurtlama dönemındeyım bizimde dün çalışma oldu ve rüya gördüm test yapıyorum hemen ikinci çizgi çıkıyor çok şaşırıyorum inanamıyorum ertesı gun sabah yine test yapıyorum yine ikinci çizgi çıkıyor rüyada bile güzel gerçeğini düşünemiyorum sende üzülme tatlım Allah senin yüreğin kadar güzel tertemiz sağlıklı hayırlı bir evlat nasip edecek inşallah
Aynen yaa canım ben kapalı oldugum icin dışarı cikacaksam kurutmam gerekiyo nemli kaliyo yinede
Evet canım dalgalı sacın orjınalı dagınık zaten :) bende bazen örüyorum yada tepeden topluyorum havada sıcakkı genelde topluyorum önünü yeni kestırdım ama pişman oldum gibi ugrasmak zor geliyor uzatacagım artık önunude :) Tabi canım çok şükür saçlarımı seviyorum ama bu sıralar anlaşamıyoruz şampuanı eşim aldı sacıma hiç iyi gelmedi dalgaları söndü resmen
canım hayırlara yoralım hayır olsunn rüyaların hadi bakalım çalışmada olmuş kısmettben üzülmüyorum biz zaten bu ay kafamıza göre gidiyorduk biliyorsun o yüzden zorlamıyorum daha ne zaman olursa hayırlısı olsun hepimiz için tabi
önünü kestirmek hele ki bu sıcakta asla yapmamhiç i zaman fönlü durmaz ki ben kısa da kestirmiyorum uzun saçlarım çünkü kısa kestirince hep pişman oluyorum :)) sana bir sorum olacak yumurtlamana dair bi his belirti var mı ?
O hatayı yaptım canım bir daha yapmam :) Canım akıntım fazlalaşmaya başladı ondan anlıyorum birde dün beri inceden inceye sankı kasıklarıma sancı giriyor gibi hemen geçiyor ama
benim dün ağrım vardı bugün yok akıntımda çok yok bakalım :)
Benımde akıntım çok değil lavaboya gittikçe geliyor tam yurtlamadım henuz ama yaklaşıyor benım yumurtlama gunum 4 u görunuyor ben bırde söyle test yapıyorum bir yerde okumustum gelen akıntıyı elıne alın dıyor baş parmagınız ve işaret parmağınızla bir birinde ayırmaya çalısın diyor parmağınızı kaldırdığınızda sünüyorsa yumurtlamışsınız diyordu :)
benim hep öyle yapışkan
Bugun randevun vardı canım dr gidecekmisin
yok iptal ettim olmadı bi sonraki ay giderim zaten yakın zamanda gitmiştim diye rahatım. işe geldim burda bi iki saat işimi bitirip dedemin evine geçeceğim dua var her gün.
Bugun randevun vardı canım dr gidecekmisin
Hım anladım canım kolay gelsin Allah kabul etsin Mekanı cennet olsun canım
günaydın hanımlar
çalışmalar nasıl gidiyor
ben de perşembe çatlatma iğnesi vurulmuştum.3 gün üst üste ilişki oldu artık bugün boşum
o kadar alıştımki olumsuz sonuçlara bu sebeple ilişki bile işkence gibi geliyor.eşim çok üzülüyor böyle olmasına ama elimde değil
bu arada iki gündür herkes ağır kaldırma deyip duruyo niye böyle yapıyolar anlamıyorum ben stres yapmıyordum zorla hamile muamelesi görüyorum :18:
günaydın hanımlar
çalışmalar nasıl gidiyor
ben de perşembe çatlatma iğnesi vurulmuştum.3 gün üst üste ilişki oldu artık bugün boşum
o kadar alıştımki olumsuz sonuçlara bu sebeple ilişki bile işkence gibi geliyor.eşim çok üzülüyor böyle olmasına ama elimde değil
amin canım :) sen günlerini kaçırma mümkünse şu iki gün üstüste gitsin bence
Gunaydiinn canim niye catlatma ignesi oluyosun yumurta tembelligi mi var bende muayenede bise cikmadi ama düşünüyorum çünkü adet döngum 35-38 gun zaman kaybetmek istemedigimdrn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?