2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım hayırlara yoralım hayır olsunn rüyaların hadi bakalım çalışmada olmuş kısmett ben üzülmüyorum biz zaten bu ay kafamıza göre gidiyorduk biliyorsun o yüzden zorlamıyorum daha ne zaman olursa hayırlısı olsun hepimiz için tabi

önünü kestirmek hele ki bu sıcakta asla yapmam hiç i zaman fönlü durmaz ki ben kısa da kestirmiyorum uzun saçlarım çünkü kısa kestirince hep pişman oluyorum :)) sana bir sorum olacak yumurtlamana dair bi his belirti var mı ?

Amin canım inşallah bizde öyle canım Aaaa illa bugun çalışma yapmamız lazım diyip yapmıyoruz ama bu gunlere dikkat etmek istiyorum geriside kısmet olur Allah'ın izniyle hepimiz anne olacagız bebişlerimizin yaramazlıklarını bile konuşacagız

O hatayı yaptım canım bir daha yapmam :) Canım akıntım fazlalaşmaya başladı ondan anlıyorum birde dün beri inceden inceye sankı kasıklarıma sancı giriyor gibi hemen geçiyor ama

O hatayı yaptım canım bir daha yapmam :) Canım akıntım fazlalaşmaya başladı ondan anlıyorum birde dün beri inceden inceye sankı kasıklarıma sancı giriyor gibi hemen geçiyor ama

benim dün ağrım vardı bugün yok akıntımda çok yok bakalım :)

benim dün ağrım vardı bugün yok akıntımda çok yok bakalım :)

Benımde akıntım çok değil lavaboya gittikçe geliyor tam yurtlamadım henuz ama yaklaşıyor benım yumurtlama gunum 4 u görunuyor ben bırde söyle test yapıyorum bir yerde okumustum gelen akıntıyı elıne alın dıyor baş parmagınız ve işaret parmağınızla bir birinde ayırmaya çalısın diyor parmağınızı kaldırdığınızda sünüyorsa yumurtlamışsınız diyordu :)

benim hep öyle yapışkan

yok iptal ettim olmadı bi sonraki ay giderim zaten yakın zamanda gitmiştim diye rahatım. işe geldim burda bi iki saat işimi bitirip dedemin evine geçeceğim dua var her gün.

Hım anladım canım kolay gelsin Allah kabul etsin Mekanı cennet olsun canım

günaydın hanımlar

çalışmalar nasıl gidiyor

ben de perşembe çatlatma iğnesi vurulmuştum.3 gün üst üste ilişki oldu artık bugün boşum

o kadar alıştımki olumsuz sonuçlara bu sebeple ilişki bile işkence gibi geliyor.eşim çok üzülüyor böyle olmasına ama elimde değil

Gunaydiinn canim niye catlatma ignesi oluyosun yumurta tembelligi mi var bende muayenede bise cikmadi ama düşünüyorum çünkü adet döngum 35-38 gun zaman kaybetmek istemedigimdrn..

bu arada iki gündür herkes ağır kaldırma deyip duruyo niye böyle yapıyolar anlamıyorum ben stres yapmıyordum zorla hamile muamelesi görüyorum :18:

Canım belki bir farklılık görüyorlardır sen dikkat et kendine belki adetin hemen bittikten sonra hamile kaldın olabilir büyük sözü dinle kaldırma sen :)

günaydın haklısındır illa ki ama bence zevkli hale getirmeye çalış bi gün aniden olsun bi gün yavaş küçük dokunuşlarla ne biliyim yani soğuyarak hadi yapalım olsun bitsin olmasın öyle tutkulu olmalı ki bu bizim aşkımızın meyvesini getirir diyebilmelisiniz ve de bugün olacak illa diye düşünmeyin bence bu çok mucizevi ne zaman olacağı belli olmaz biraz akışına bırakıp zevkine bakın işin derim ben

amin canım :) sen günlerini kaçırma mümkünse şu iki gün üstüste gitsin bence

Canım dün oldu çalışma tam bir saat yattım ayaklarım havada diyebilirim bazen indirdim kalkkıktan sonra az bir akıntı oldu oda normal diyorum :) bende bugunu boş gecıp yarından sonra üst üstemı olsa yoksa bugunde dahıl ust uste olsa kararsızım

Gunaydiinn canim niye catlatma ignesi oluyosun yumurta tembelligi mi var bende muayenede bise cikmadi ama düşünüyorum çünkü adet döngum 35-38 gun zaman kaybetmek istemedigimdrn..

günaydın :) ben en son gittiğim doktora 8 aylık evliyiz dedim muayene etti sonra bana iğne verecekti dedi çocuk istiyorsunuz yoook dedik eşimle biz hmm tamam o zaman deyip yazmadı yoksa iğne yazacaktı acaba 8 aydır uğraşıyoruz olmadı mı zannetti yoksa muayenede mi bi şey gördü ama bi şey demedi bak şimdi aklıma takıldı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…