2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

amin inşş geçen ay adetim gecikti dünde bu su kokuyo dedim ama ümit yok bu ay benden rahatı yoktur bayramdı cenazemizdi derken geçti düşünmeden kısmett . gelişmelerini yazarsın hem öğrenir hem seviniriz

İnş vardır bebiş . Yazarım bir dr a gideyimde inş güzel haberler getiririm size

Ohh ohh maşallahh 😊

evet canım göreceksin tabi bebişin kesesini benim düşüğümde bebekler ikizdi birinin kesesi 7. hafta gözükmüştü panikleme geç döllenme falandır kesin bebişin seninledir.

Canım teşekkürler yumurtlama günlerimde her gün geri kalan günlerde günaşırı oldu 😊

Olsun iyi güzel de yıkanırken saçlarım beni kcok zorluyo uzunlar hemencik dolasiyorlsr boyali vede hem banyoda hem sonra kremle açmam gerekiyo kuruması bile saatler suruyo eşim 5 dk da ben en az onbeş dk dus aliyom sırf bu yüzden saçlarımı kestiresim geliyo var mi benim gibi olan :''o:''''''''''(

Aynen canım hele saçlarım gür kışın zaten hepten işkence oluyor 😬

KIZLAR BÖYLE BİR ŞEY YAŞAYAN VAR MI ACABA?

kızlar benim akıntım sanki bir değişik gibi dün akşamdan beri özellikle bu sabah uzayan akıntı bekledim bekledimde şimdide uzayan akıntının uzama sınırı yok gibi. tuvalete gidiyorum bakıyorum akıntı gelmiş yoklamak için dokunuyorum çekiyorum çekiyorum bayağı geliyor kopmadan sanki ip hatta bugün korktum ip gibi çektikçe geliyor ucundan yumurtalıklarımda gelecek sonra diye. çok mu açık anlattım kusura bakmayın ama başka nasıl anlatırım bilemedim. benim gibi olan var mı acaba.

arkadaşlaaaarrrr hani şu adet bittikten sonraki beş gün içinde hamile kalırsa kadın erkek çocuk olur hadisi varmış ya hani..ben bu ay ona bell bağladım resmennn:)çünkü eşim bayramda dolayısıyla taaamm yumurtlama günü denilen 14. gün de yanımda değildi..yumurtlama gnümü de gerçi testle falan hesaplamıyorum adetime göre kendşm hesaplıyorum orası ayrı ..ama işte neyse ...bi adet bitimi bi de yumurtlama günü geçtikten sonraki günler ilişki oldu...şimdi sorarım sizeeeee bu hadis-i şerif doğru mu yoksa uydrmaca falan mı?çünkü hadis doğruysa yumurtlama günü diye bişey niye olsun kiiiiiiiiiii? daha adetime çokkk var 12 ağustosta ama kaç gündür dua namaz helak oldum yaw merak ediyorum neden bu konuda aşırı derecede farklı yorumlar var?:26::26::26::26:

Canim bu ay aynisi bana oldu bekarkende oluyodu adetim duzene girdi yumurtladim mi diye dusundum bol bol iliskiye girdim ayak diktim insallah tutar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben varim kicimdan asagiya sarkacak yakinda ama babam izin vermiyo kiyamiyrum bende babama 85 cm oldu yaniyorum bu sicakta

Ben varim kicimdan asagiya sarkacak yakinda ama babam izin vermiyo kiyamiyrum bende babama 85 cm oldu yaniyorum bu sicakta

Kapalimisin cnm sende benim esarbin altında hep nemli kaliyo başım agriyo yani eşim izin vermiyo söz verdirtti izni olmadan bi cm bile kestirmeyecm

Benim saçlarımda boyalı dalgalı kolay acılıyor ben normaldede sacımı kurutmam ama sürekli banyo tara saçla ilgilen sıkıntı veriyor banyo yapması değil saç beni usandırıyor şekillendirmesi mesele birde sürekli yıkayınca kuruyor

Son düzenleme:
günaydınlar tam şu aralar yumurtlama günlerim ama dedemin yasından dolayı bir şey yapmak istemiyoruz vicdanımız izin vermiyo daha çok yeni belki dedemin gidişinde bi hayır vardır belki bu ay bizim için iyi olmayacaktı kim bilir kısmett

ben yıkıyorum topluyrum sabaha önünü düzeltiyorum gerisi dalgalı saçlarrr her daim düzgün olmasını isteyip hiç bi zaman düzgün olmayan saçlarrrr :) allah eksikliklerini göstermesin varsın kabarsınlar varsın saatlerce uğraşayım

Canim bu ay aynisi bana oldu bekarkende oluyodu adetim duzene girdi yumurtladim mi diye dusundum bol bol iliskiye girdim ayak diktim insallah tutar :)

bizde çalıştık ama ben ilk defa gördü garip geldi bana internettede baktım ama pek bir şey bulamadım.

Günaydın canım evet haklısın canım kısmet belki daha zamanı var bende bu aralar yumurtlama dönemındeyım bizimde dün çalışma oldu ve rüya gördüm test yapıyorum hemen ikinci çizgi çıkıyor çok şaşırıyorum inanamıyorum ertesı gun sabah yine test yapıyorum yine ikinci çizgi çıkıyor rüyada bile güzel gerçeğini düşünemiyorum sende üzülme tatlım Allah senin yüreğin kadar güzel tertemiz sağlıklı hayırlı bir evlat nasip edecek inşallah

Aynen yaa canım ben kapalı oldugum icin dışarı cikacaksam kurutmam gerekiyo nemli kaliyo yinede

Evet canım dalgalı sacın orjınalı dagınık zaten :) bende bazen örüyorum yada tepeden topluyorum havada sıcakkı genelde topluyorum önünü yeni kestırdım ama pişman oldum gibi ugrasmak zor geliyor uzatacagım artık önunude :) Tabi canım çok şükür saçlarımı seviyorum ama bu sıralar anlaşamıyoruz şampuanı eşim aldı sacıma hiç iyi gelmedi dalgaları söndü resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…