Canimm tebrik ederim darısı basimiza gün aşırı mi oldu ilişki hergün mu
amin inşş geçen ay adetim gecikti dünde bu su kokuyo dedim ama ümit yok bu ay benden rahatı yoktur bayramdı cenazemizdi derken geçti düşünmeden kısmett . gelişmelerini yazarsın hem öğrenir hem seviniriz
canım ben adetten bir gün önce baktırdım kana 213 tü bugun doktoruma gittim kana baktırdı tekrar 1500lerdedir dedi ama 2880 cıktı hcg :) kesemizi de gördük 5. haftanın içindeyiz herşey güzel görünüyor dedi haftaya tekrar gitcem bakalım kese büyürse hiç sorun olmıcak inşallah dedi çok güzel konustu doktorumu sarılıp öpesim geldi :)
olur tatlım senınde bi gün adetın hiç gelmez merak etme
benim bebişim 4+6 ilk oldugu için zaten bu telaş bu korku:44:
sağol canım moralimi bozmamaya calısıyorum herkes normal diyo bakalım salı günü görcez:44:
Canım teşekkürler yumurtlama günlerimde her gün geri kalan günlerde günaşırı oldu 😊
Olsun iyi güzel de yıkanırken saçlarım beni kcok zorluyo uzunlar hemencik dolasiyorlsr boyali vede hem banyoda hem sonra kremle açmam gerekiyo kuruması bile saatler suruyo eşim 5 dk da ben en az onbeş dk dus aliyom sırf bu yüzden saçlarımı kestiresim geliyo var mi benim gibi olan:' ' o:' ' ' ' ' ' ' ' ' '(
yumurtlama döneminde yumurtalıklar ağrır mı :26:
KIZLAR BÖYLE BİR ŞEY YAŞAYAN VAR MI ACABA?
kızlar benim akıntım sanki bir değişik gibi dün akşamdan beri özellikle bu sabah uzayan akıntı bekledim bekledimde şimdide uzayan akıntının uzama sınırı yok gibi. tuvalete gidiyorum bakıyorum akıntı gelmiş yoklamak için dokunuyorum çekiyorum çekiyorum bayağı geliyor kopmadan sanki ip hatta bugün korktum ip gibi çektikçe geliyor ucundan yumurtalıklarımda gelecek sonra diye. çok mu açık anlattım kusura bakmayın ama başka nasıl anlatırım bilemedim. benim gibi olan var mı acaba.
Olsun iyi güzel de yıkanırken saçlarım beni kcok zorluyo uzunlar hemencik dolasiyorlsr boyali vede hem banyoda hem sonra kremle açmam gerekiyo kuruması bile saatler suruyo eşim 5 dk da ben en az onbeş dk dus aliyom sırf bu yüzden saçlarımı kestiresim geliyo var mi benim gibi olan:' ' o:' ' ' ' ' ' ' ' ' '(
Ben varim kicimdan asagiya sarkacak yakinda ama babam izin vermiyo kiyamiyrum bende babama 85 cm oldu yaniyorum bu sicakta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canım hele saçlarım gür kışın zaten hepten işkence oluyor 😬
Benim saçlarımda boyalı dalgalı kolay acılıyor ben normaldede sacımı kurutmam ama sürekli banyo tara saçla ilgilen sıkıntı veriyor banyo yapması değil saç beni usandırıyor şekillendirmesi mesele birde sürekli yıkayınca kuruyor
Canim bu ay aynisi bana oldu bekarkende oluyodu adetim duzene girdi yumurtladim mi diye dusundum bol bol iliskiye girdim ayak diktim insallah tutar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlar tam şu aralar yumurtlama günlerim ama dedemin yasından dolayı bir şey yapmak istemiyoruz vicdanımız izin vermiyo daha çok yeni belki dedemin gidişinde bi hayır vardır belki bu ay bizim için iyi olmayacaktı kim bilir kısmett
Benim saçlarımda boyalı dalgalı kolay acılıyor ben normaldede sacımı kurutmam ama sürekli banyo tara saçla ilgilen sıkıntı veriyor banyo yapması değil saç beni usandırıyor şekillendirmesi mesele birde sürekli yıkayınca kuruyor
ben yıkıyorum topluyrum sabaha önünü düzeltiyorum gerisi dalgalı saçlarrr her daim düzgün olmasını isteyip hiç bi zaman düzgün olmayan saçlarrrr :) allah eksikliklerini göstermesin varsın kabarsınlar varsın saatlerce uğraşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?