daha çok erken diyorum ... silik çizgi henüz yumurtlamadın demek... Ayrıca vücudumuzda her zaman lh vardır ve dolayısıyla yumurtlama olmayan günlerde silik çizgi çıkar (benim de yumoş günleri dışında silik çizgi çıkıyo) dediğim gibi devam et teste ve testi yaparken kesinlikle bi 3 4 saat sıvı tüketme canım... koyu çizgiyi de göreceksin
Sizle komik bi animi paylasayim havuza gitmeden gulun ben yokken :)
Ocak ayinda daha bebise tam karar vermemisken ovulasyon ve gebelik testi istedim netten. Adetim de 6 gun gecikmisti hemen actim test yapiyim dedim gebelik yaptım oturdum bi baktim hafif bi cizgi nasi yani sok oldum.ama gormeniz lazim kalbim gum güm ☺ hemen esime foto cektim yolladim.o da sevindi nasil yani kacak mi oldu falan.. tabi o heyecanla anneme ablama soyledim.herkes havalarda. Hemen kan vermeye gittim verdim ise dondum.bi agri bi sanci dedim dusuk yapıyorum heralde :)) sonuca gittim.gebelik yok zaten o arada benmkiler gelmeye basladi :) neyse eve gittim dedim esime dava edicrm bu markayi boylr sey olur mu cunku yine test yaptim yine pozitif. Esime dedkm ki bi dr sen yap acaba her idrarra mi pozitif cikariyo o da yapti bamyodan sesleniyo askiiimm ben de hamileyimmmm ☺☺ bi yandan gülüyoruz bi yandan nasil oluyo diyoruz derken dedim ki ya brn iki test istedim gebelik ve ovulasyon bu ovulasyon testi olmasin? Ve bi baktim lh yaziyo testin üstünde :)))) benm.de kocisin de bebekler lh mis megersem ☺☺☺ her insanda lh vardir diyince aklima geldi işte ☺☺
Sizle komik bi animi paylasayim havuza gitmeden gulun ben yokken :)
Ocak ayinda daha bebise tam karar vermemisken ovulasyon ve gebelik testi istedim netten. Adetim de 6 gun gecikmisti hemen actim test yapiyim dedim gebelik yaptım oturdum bi baktim hafif bi cizgi nasi yani sok oldum.ama gormeniz lazim kalbim gum güm ☺ hemen esime foto cektim yolladim.o da sevindi nasil yani kacak mi oldu falan.. tabi o heyecanla anneme ablama soyledim.herkes havalarda. Hemen kan vermeye gittim verdim ise dondum.bi agri bi sanci dedim dusuk yapıyorum heralde :)) sonuca gittim.gebelik yok zaten o arada benmkiler gelmeye basladi :) neyse eve gittim dedim esime dava edicrm bu markayi boylr sey olur mu cunku yine test yaptim yine pozitif. Esime dedkm ki bi dr sen yap acaba her idrarra mi pozitif cikariyo o da yapti bamyodan sesleniyo askiiimm ben de hamileyimmmm ☺☺ bi yandan gülüyoruz bi yandan nasil oluyo diyoruz derken dedim ki ya brn iki test istedim gebelik ve ovulasyon bu ovulasyon testi olmasin? Ve bi baktim lh yaziyo testin üstünde :)))) benm.de kocisin de bebekler lh mis megersem ☺☺☺ her insanda lh vardir diyince aklima geldi işte ☺☺
güzel bir yükseliş umarım sonuna kadar böyle gider :) mogamicim bide bu siteye üye oldum ama hiçbişey anlamadım nasıl ekliycem napacam bilemedim
kuzum dün sana mı demiştim ben ateş ölçme topiğinin ilk sayfasında anlatılıyor diye
onlarada baktım ama yapamadım şu bitirme tezinden sonra iyice aptallaştım galiba
tatlım öncelikle ateş ölçüyorsun değil mi
canım ben bu ateş işinden pek anlamıyorum ...hakkına hayırlısı neyse o olsun ...ben gecen ayki 1 hafta adet uzatmasından hayal kırıklığından sonra sütten ağzı yanmış gibi bıraktım o işleri bu ay yumurtlama gününü bile hesap etmedim gerci neye göre hesap edecemide bilmiyorum 28-29 derken 35 güne kadar uzadı adet döngüsü o yüzden saldım çayıra ...sizde durumlar nasıl çalışmalar felan
adet gecikmesi sıkıntı yaratıyor tabi o yüzden bu ay kafana göre takılmakla iyi yapmışsın canım inş minnoş gelir
Benim yumurtlamadan sonraki 7. günüm... adete daha 8-9 gün var beklemedeyim yani ama benim de bu aydan pek umudum yok yani çok dikkat etmedm ilişki düzenine canımız istedikçe yaptık bakalım ne olacak
adetimin ilk günü uyuya kalmışım canım o gün ölçmedim ama iki gündür ölcüp bi yere not ediyorum:)
adetimin ilk günü uyuya kalmışım canım o gün ölçmedim ama iki gündür ölcüp bi yere not ediyorum:)
bu arada geç ölçtüysen onu da gir ama saatini 10 da ölçtüysen öyle gir zaten farkı göreceksin
bu arada geç ölçtüysen onu da gir ama saatini 10 da ölçtüysen öyle gir zaten farkı göreceksin
Kızlar bu ayda kırmızılar geldi Allah hayırlısını versin
Kızlar bu ayda kırmızılar geldi Allah hayırlısını versin
amin canım inşaAllah gelecek ay olur üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?