2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sizle komik bi animi paylasayim havuza gitmeden gulun ben yokken :)
Ocak ayinda daha bebise tam karar vermemisken ovulasyon ve gebelik testi istedim netten. Adetim de 6 gun gecikmisti hemen actim test yapiyim dedim gebelik yaptım oturdum bi baktim hafif bi cizgi nasi yani sok oldum.ama gormeniz lazim kalbim gum güm ☺ hemen esime foto cektim yolladim.o da sevindi nasil yani kacak mi oldu falan.. tabi o heyecanla anneme ablama soyledim.herkes havalarda. Hemen kan vermeye gittim verdim ise dondum.bi agri bi sanci dedim dusuk yapıyorum heralde :)) sonuca gittim.gebelik yok zaten o arada benmkiler gelmeye basladi :) neyse eve gittim dedim esime dava edicrm bu markayi boylr sey olur mu cunku yine test yaptim yine pozitif. Esime dedkm ki bi dr sen yap acaba her idrarra mi pozitif cikariyo o da yapti bamyodan sesleniyo askiiimm ben de hamileyimmmm ☺☺ bi yandan gülüyoruz bi yandan nasil oluyo diyoruz derken dedim ki ya brn iki test istedim gebelik ve ovulasyon bu ovulasyon testi olmasin? Ve bi baktim lh yaziyo testin üstünde :)))) benm.de kocisin de bebekler lh mis megersem ☺☺☺ her insanda lh vardir diyince aklima geldi işte ☺☺

Bu dediğinin bi değişiği başka bi arkadaşın başına gelmişti onun da lh ve hcg yazısını ters basmışlar kız lh yapıyo ama üstünde hcg yazıyo o da hamileyim sanmış kendini.... Ay kimdi hatırlayamadım şimdi.... Ah bu testler... Kız sizde karı koca pek bi dikkatsizmişsiniz bacım... Bi de o kadar insana söylemek... Gülsen mi ağlasan mı trajikomik... Benim başıma gelse oturup şapşallığıma gülerdim (sözüm sadece bana kuzum üstüne alınma sen)

ay sen cok yaşa emi gülmekten kolam bogazımda kaldı inşallah gerçeğinide yaşarız hep birlikte

güzel bir yükseliş umarım sonuna kadar böyle gider :) mogamicim bide bu siteye üye oldum ama hiçbişey anlamadım nasıl ekliycem napacam bilemedim

kuzum dün sana mı demiştim ben ateş ölçme topiğinin ilk sayfasında anlatılıyor diye

Dünkü düşüşten sonra tekrar zıpladı

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c

canım ben bu ateş işinden pek anlamıyorum ...hakkına hayırlısı neyse o olsun ...ben gecen ayki 1 hafta adet uzatmasından hayal kırıklığından sonra sütten ağzı yanmış gibi bıraktım o işleri bu ay yumurtlama gününü bile hesap etmedim gerci neye göre hesap edecemide bilmiyorum 28-29 derken 35 güne kadar uzadı adet döngüsü o yüzden saldım çayıra ... sizde durumlar nasıl çalışmalar felan

adet gecikmesi sıkıntı yaratıyor tabi o yüzden bu ay kafana göre takılmakla iyi yapmışsın canım inş minnoş gelir

Benim yumurtlamadan sonraki 7. günüm... adete daha 8-9 gün var beklemedeyim yani ama benim de bu aydan pek umudum yok yani çok dikkat etmedm ilişki düzenine canımız istedikçe yaptık bakalım ne olacak

canım benim herkes öyle diyor zaten bebek için değil zevkin için yap geleceği varsa gelir minnoş ...hayırlısı olsun en kısa zaman da tabi :))

adetimin ilk günü uyuya kalmışım canım o gün ölçmedim ama iki gündür ölcüp bi yere not ediyorum:)

bak şimdi üye olduysan kendi sayfanda karşına bi takvim çıkması lazım o takvimde adetin ayın kaçında geldiyse o güne tıkla ... küçük bi pencere açılacak il sıraya ateşini yaz (virgül kullan) ... time kısmına ölçtüğün saati gir ( bu arada am olmalı sabah ölçtüğün için) hatta set default diyip yeni açılan küçük pencerede Default Wakeup Time yazısının olduğu yere saati girersen otomatiğe alırsın ve hergün oraya saat girmekle uğraşmazsın set yazısına yıklayıp çık ordan... döndüğün pencerede cervikal f. yazan yere akıntının türünü gir ( ateş topiğinde anlamları yazıyo) eğer akıntın yoksa hiçbişey girme...bi altta adet olup olmadığn kısmı var adetsen ve örneğin yoğunsa heavy 'yi seçiyorsun...bi altta ilişkiye girip girmediğini seçiyorsun sabahsa am, öğleden sonra ise pm gibi... ov. testi sonucunu girmek istersen test başlığına tıklayıp test sonucunu girersin ve hepsini hallettikten sonra save diyorsun canım

hergün ateş sonucunu gireceğin zaman takvimde o güne tıklıyorsun ve yukardaki işlemleri yapıyorsun

ben biraz karışık anlatmış olabilirim ama ateş topiğinde çok anlaşılır kuzum sakin kafayla bi daha oku çok kolay bi site

adetimin ilk günü uyuya kalmışım canım o gün ölçmedim ama iki gündür ölcüp bi yere not ediyorum:)

bu arada geç ölçtüysen onu da gir ama saatini 10 da ölçtüysen öyle gir zaten farkı göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…