Hayırlısı olsun canım inş ağustos uğurlu gelir
[SUB][/SUB]
Mogami artık ümidim kalmadı
Kızlar bugun reglimin 12. Günü.dün gece koyu bir akıntım geldi afedersiniz sümük gibi sanki.ovu testim negatif.sanırım yumurta zamanı bu akıntı daha şeffaf olacak ve kayuluğuda çözülecek daha sıvı hale gelecek değilmi kızlar??
Ayrıca ben dünden beri diyete başladım, sauna eşofmanı giyiyorum 1 saat ter atıyorum evde spor yapıyorum.un şeker tuz vs. Hepsini sildim öğünlerimden.61 kiloyum10 kg vermeyi planlıyorum.2 sene once bu şekilde 4 ayda sadece diyet ve günlük 20 dk sporla 13 kilo vermiştim.acaba bu durum benim hamile kalmamı engellermi? Sauna eşofmanı cok terletiyor ve aşırı sıcak.bu durum sanırım gebelik oluşsada düşüğe sebep olur diye tahmin ediyorum, sizin fikriniz nedir kızlar? Beni bi aydınlatın lütfen!!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilmiyorum mogamiAllahtan ümit kesilmez kuzum neden böyle söylüyorsun doğal yolla olmazsa bile aşılama var tüp bebek var... Böyle düşünürsen vücudunu da etkilersin...
Canım kaçıncı denemen?[SUB][/SUB]
Mogami artık ümidim kalmadı
Canım kaçıncı denemen?
Bilmiyorum mogami
Günaydın bende yumurtlama dönemımdeyım dun çalışma oldu ama sonrası nasıl olur bilmiyorum sana doktormu önerdı 3 gu ust uste olsun diye sonuçlar olumsuz olabılır elbet bır gun olumlu sonucuda göreceksın ilikiyi çekilmez hale getirme bence dediğin gibi eşin içinde kötü olur rahat bir şekilde sevgiyle istekle olmalıkı sonuda güzel olsun
sıcak yerler sperm içinde sakıncalı canım istersen o eşofmanı giyme... Teste devam bikaç güne görürsün koyu çizgiyi sanırım... Kilo olayına gelirsek zayıf olmak hamilelik içinde faydalı inş kısa zamanda istediğin kiloya sağlıklı bi şekilde inersin canım
Haklısın cnm neyse yumurtaya kadar giyeyim de yumurta gununden sonra giymem.peki evde ben yarım mekik çekiyorum günde 100 tane şimdilik.mekik zararlı olurmu peki düşüncen ne?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir ayet duymuştum net hatırlamıyorum ama üç aşağı beş yukarı şöyleydi : Benim en darda olan kulum benden umudu kesmiş kulumdur, diyor Rabbim...
Sen sen ol asla ümidini kaybetme... Ha şu da var eğer bişey olmuyorsa mutlaka bi sebebi vardır... Allah senin için herşeyi olması gerektiği gibi kılar kuzum... Ben kendi hayatıma bakıyorum ve şükrediyorum Rabbim hep en hayırlı zamanlarda yüzümü güldürdü... 5 yıl boyunca ne zaman evleneceğiz biz dedim ama öyle bi anda evlendim ki herşey istediğim hayal ettiğimden de güzel oldu ve daha bi sürü örnek var hayatımda... Mutlaka seninde böyle örneklerin vardır... O yüzden ben Allahıma güvendim ve ne zaman olacağını ona bıraktım... Tabi doktor kontrollerimi yapıyorum hatta 2 ay sonra yumoş takibi düşünüyorum... Tevekkül ettim takdir Allahtan... Sen de olumlu düşün lütfen ve buna da şükret
Kalbim böyle söylüyor aşkım başka bişi hayırlısı Ya Rabbim hayırlısını versin elbette Allah. Herşeyin en hayırlısını veremde sma insanoğlu işte duyguları var üzülüyor :s
üzme kendini... sen üzülsen ağlasan da boş her canlının bir doğum zamanı var... Mutlu olmaya çalış hayatta mutlu olmaya yetecek çok şey var... Minnoşun da elbet bu mutluklardan biri olacak vakti zamanı gelince
Haklısın abartıyorum galiba Herşeyi veren yaradan Allahtır herşeyin zamanı vardır çok saol cnm
Rica ederim... Böyle ol işte canım benim
El birliği ile hamile yapacaklar seni.... Sen duyma kuzum sonra etkileniyor insan
Tatlım bu kadar üzülme lütfen, bak eşini de üzüyormuşsun evet bebek önemli ama eşinde önemli... Rabbim elbet sana da bi minik verecektir sabret kuzum
Canım bence sen bi hafta bekle adet olmazsan testi tekrarla bi gariplik var bu işte
bacım şimdi gebelik testinde silik çizgi mi var dedin ben mi yanlış anladım... Kız eğer öyleyse koş git bi kan testi yap
kuzum mekik ben olsam çekmezdim ne bileyim sonuçta karın ve kasık bölgesini sürekli sıkıştıran bişey... Ayrıca mekik yağ yakmaz mevcut yağları kasa dönüştürür bilgin olsun
Ilk defa test goren masum ben.hadi adam.anlama da safligima doymadim.:) simdi.olsa test tekrari yaprim kimseye soylemem biseler netlesene kadar ☺Bu dediğinin bi değişiği başka bi arkadaşın başına gelmişti onun da lh ve hcg yazısını ters basmışlar kız lh yapıyo ama üstünde hcg yazıyo o da hamileyim sanmış kendini.... Ay kimdi hatırlayamadım şimdi.... Ah bu testler... Kız sizde karı koca pek bi dikkatsizmişsiniz bacım... Bi de o kadar insana söylemek... Gülsen mi ağlasan mı trajikomik... Benim başıma gelse oturup şapşallığıma gülerdim (sözüm sadece bana kuzum üstüne alınma sen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?