2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar birşey sorcam adetim 12 gündür geçti hala olmadım bugün Dr gittim 13 çapında folikul kistim olmuş yumurtam catlamadigi için adet olamamisim simdi ben anlamadim bu yumurtayi bugün ilişkiye girerek değerlendirimmi mantk bumudur :)

Allahtan ümit kesilmez kuzum neden böyle söylüyorsun doğal yolla olmazsa bile aşılama var tüp bebek var... Böyle düşünürsen vücudunu da etkilersin...

Bugün doktora gittik eşimin sperm testi sonuçlarını gösterdik değerler süper, Bende de problem yok ama olmuyor beklemek beni çok yıpratıyor bu durumda tüp bebek düşünmek sence yanlışmı olur

Kuzum bende üstüste çok ilişkide bulundum 3 gün ardarda falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim nasilsin birşey soracaktim gulfem hnm bana folik asit olarak folio yu yazdi sen hangi folik asidi kullaniyosun?

Evet cikolata kisti 2 cm mis ameliyat cozum deil tekrarlar diyor herkes o yuzden 3ay sonra tup bebek dusunuyoruz..senn kac cm di?

benim ki 6 cm di canım... Şöyle bi durum var ki çik. kisti hiçbir yöntemle yok olmuyor yerinde duruyor ya operasyonla (laparoskopi ya da açık ki benim açıktı) onu aldırman lazım ya bekleyip normal olarak olmasını sağlayacaksın ki bu da biraz sıkıntılı yani kist engel olabiliyor ya da tüp yapacaksın

Kuzum o kisti devamlı takip et çünkü büyüyebilir o zamanda daha tehlikeli olur ben 3 ay adet olmadım ve emarda çıktı bu kist ortaya kimbilir belki ilk zamanlar benimkide küçüktü

Tekrarlama olayına gelirsek evet tekrarlayabilir ama operasyonun kalitesine ve bünyeye göre de değişir. Benim doktorum o kadar olumlu konuyşuyor ki... Bana şunu dedi "ben senin kistini zarıyla birlikte aldım ve yumurtalığına hiç zarar vermedim" oldu ... Benim sadece sağdaydı... Bu kistin küçük bi parçası bile içerde kalırsa asıl o zaman tekrarlıyormuş... 2013 martta oldum ameliyatı ve hemen sonra doğum kontrol hapına başladım 1 yıl sonra yani geçen martta bıraktım hapı... Allahıma şükür adetlerim eskisi gibi düzenli ve yaklaşık 5 aydır hiçbir sıkıntım yok zaten doktorum tekrarlamaz seninki deyip duruyor
sen sakın ihmal etme bu kisti çünkü ne yazık ki sıkıntılı bi kist türü... Ve sana tavsiyem hamile kalırsan doğumunu sezeryanla ol ve o sırada bu kisti de aldır çünkü bu kist alınmazsa hep orda kalır ve büyüyebilir bu da ikinci gebeliğini sıkıntıya sokar ... ilk doğumda bu kistten kurtulursan ikinci gebeliğinde tüpe bile ihtiyaç duymazsın canım

Merhaba canim nasilsin birşey soracaktim gulfem hnm bana folik asit olarak folio yu yazdi sen hangi folik asidi kullaniyosun?

Iyiyim canim cok sukur.Evet tatlım bende aynısını kullanıyorum :)

Bugün doktora gittik eşimin sperm testi sonuçlarını gösterdik değerler süper, Bende de problem yok ama olmuyor beklemek beni çok yıpratıyor bu durumda tüp bebek düşünmek sence yanlışmı olur

Bebeğim daha 3. denemedeymişsin yapma gözünü seveyim ne tüpü yaaa.... İnsanlar yıllarını harcayıp öyle tüp düşünüyor üstelik doktorlar ilk 1 yıl olmazsa bi sorun var diyorlar... Bu acelen niye... Vücuduna dünya kadar hormon alıp dengeni neden bozmak istiyorsun... Herşeyin yolundaymış işte birazcık sabret yahu....

Folio nun içinde iyot ve b12 vitaminide mevcut minicik minicik haplar var 4 aylık tek mini kutu tatlım tatlandırıcıyı andırıyor şekli :)

Iyiyim canim cok sukur.Evet tatlım bende aynısını kullanıyorum :)

2 haftadır kulaniyorum bende diğer folik asitlerin fiyatıyla bunun arasında çok fark var o yüzden merak ettim canım hamilelik nasıl gidiyor

2 haftadır kulaniyorum bende diğer folik asitlerin fiyatıyla bunun arasında çok fark var o yüzden merak ettim canım hamilelik nasıl gidiyor

Evet tatlım fiyat olarak farklı ama 4 ay kullanım süresi ve sanırım içinde extralari olduğu için olabilir diye düşünüyorum :) minik tulumbalar için önemli :) şuan Allah ima şükürler olsun iyi gidiyor canım ağustos ortasi görmeye gidicem inşallah yavrumu kalbisini dinlicez hayırlısıyla teyçesi :) darısı inşallah başına

Canım kaybettiğin bebeklerin için çok üzüldüm.. Ama umudunu kaybetme ve moralini yüksek tut benim de senin durumunda olan bir öğretmenim vardı çok iyi hatırlıyorum 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldı ve dünyalar tatlısı bir kızı var şimdi.. Sorduğun soruya gelince 20 temmuzda adet gördüysen bence çok erken.. yumurtlama döneminde olabilir misin acaba??

İçim rahat kullanıyorum açıkçası.Maşallah canım inş.sonraki aylarda da rahat geçer hamileligin oyy kıyamam ya kalbisini sevsinler onun İnşallah canım boyle hamisleri görünce dahada bir hevesleniyorum dua et bana canım eylül de hamis olayım insallah.bu ayı değerlendiremedik maalesef:-(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…