tatlım ben geçen yıl aldırdım ameliyatla ... 1 yıl korundum ve 4 aydır bebiş için uğraşıyorum
sende çik. kisti mi var
Allahtan ümit kesilmez kuzum neden böyle söylüyorsun doğal yolla olmazsa bile aşılama var tüp bebek var... Böyle düşünürsen vücudunu da etkilersin...
daha ilk denemenmiş canım olur inşallah hakkında hayırlısı inşallah
Kuzum bende üstüste çok ilişkide bulundum 3 gün ardarda falan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet cikolata kisti 2 cm misameliyat cozum deil tekrarlar diyor herkes o yuzden 3ay sonra tup bebek dusunuyoruz..senn kac cm di?
Arkadaşlar hangi marka folik asit kullanıyor sunuz?
Merhaba canim nasilsinbirşey soracaktim gulfem hnm bana folik asit olarak folio yu yazdi sen hangi folik asidi kullaniyosun?
Bugün doktora gittik eşimin sperm testi sonuçlarını gösterdik değerler süper, Bende de problem yok ama olmuyor beklemek beni çok yıpratıyor bu durumda tüp bebek düşünmek sence yanlışmı olur
Merhaba canim nasilsinbirşey soracaktim gulfem hnm bana folik asit olarak folio yu yazdi sen hangi folik asidi kullaniyosun?
forumcak FOLBİOL kullanıyoruz kuzum.... Günde 1
Kızlar birşey sorcam adetim 12 gündür geçti hala olmadım bugün Dr gittim 13 çapında folikul kistim olmuş yumurtam catlamadigi için adet olamamisim simdi ben anlamadim bu yumurtayi bugün ilişkiye girerek değerlendirimmi mantk bumudur :)
Iyiyim canim cok sukur.Evet tatlım bende aynısını kullanıyorum :)
Folio nun içinde iyot ve b12 vitaminide mevcut minicik minicik haplar var 4 aylık tek mini kutu tatlım tatlandırıcıyı andırıyor şekli :)
forumcak FOLBİOL kullanıyoruz kuzum.... Günde 1
Folio hakkında bilgin var mi canım
2 haftadır kulaniyorum bende diğer folik asitlerin fiyatıyla bunun arasında çok fark var o yüzden merak ettim canımhamilelik nasıl gidiyor
2 haftadır kulaniyorum bende diğer folik asitlerin fiyatıyla bunun arasında çok fark var o yüzden merak ettim canımhamilelik nasıl gidiyor
Peki kizlar size bi soru daha ben temmuz 20 de adet gordum daha sonra tekrar bebek calismalarina basladik son bir haftadirda kabizim ve hapşırırken öksürürken kasıklarıma sanci giriyo normalde boyle seyler olmuyo ben iki gebeliğimdede böyle değişiklikler yaşamıştım eşim çok hevesleniyo hamileyimdir die sizce varmidir bebek ?
Evet tatlım fiyat olarak farklı ama 4 ay kullanım süresi ve sanırım içinde extralari olduğu için olabilir diye düşünüyorum :) minik tulumbalar için önemli :) şuan Allah ima şükürler olsun iyi gidiyor canım ağustos ortasi görmeye gidicem inşallah yavrumu kalbisini dinlicez hayırlısıyla teyçesi :) darısı inşallah başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?