Ne yazık ki canım ama internetten istediğin bilgiye ulaşırsın küçük bi araştırmayla
Canım kaybettiğin bebeklerin için çok üzüldüm.. Ama umudunu kaybetme ve moralini yüksek tut benim de senin durumunda olan bir öğretmenim vardı çok iyi hatırlıyorum 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldı ve dünyalar tatlısı bir kızı var şimdi.. Sorduğun soruya gelince 20 temmuzda adet gördüysen bence çok erken.. yumurtlama döneminde olabilir misin acaba??
İçim rahat kullanıyorum açıkçası.Maşallah canım inş.sonraki aylarda da rahat geçer hamileliginoyy kıyamam ya kalbisini sevsinler onun İnşallah canım boyle hamisleri görünce dahada bir hevesleniyorum dua et bana canım eylül de hamis olayım insallah.bu ayı değerlendiremedik maalesef:-(
İnşallah tatlım :) Herzaman duacınızım gerçekten her foruma girdiğimde heyecanlanıyorum bugün kimin hamiş haberini alıcaz diye :) inşallah isteyen her kadın bu duyguyu yaşar eylül ayında da senin haberini alırız Gülfem Hanımın yollarını birlikte tutarız :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim doktor folic plus önermişti aralarında ne fark var ki?
Ben de folic plus kullanıyorum icerik olarak daha zengin cunku devam kuzum ☺benim doktor folic plus önermişti aralarında ne fark var ki?
Canim sabah ates olcmeyi unuttum da gun iicnde olculen ateşin bi onemi var mi acaba 37 cikti cunku sabah icin heyecanliyim olccem bakalim senin da gayet iyi hadi bakalim :)
daha çok erken diyorum ... silik çizgi henüz yumurtlamadın demek... Ayrıca vücudumuzda her zaman lh vardır ve dolayısıyla yumurtlama olmayan günlerde silik çizgi çıkar (benim de yumoş günleri dışında silik çizgi çıkıyo) dediğim gibi devam et teste ve testi yaparken kesinlikle bi 3 4 saat sıvı tüketme canım... koyu çizgiyi de göreceksin
Haklısın abartıyorum galiba Herşeyi veren yaradan Allahtır herşeyin zamanı vardır çok saol cnm
Meraba canım 1 yıldır bebek denediginizi soylemissin. Ben bizimkini söyleyeyim de daha çok geç olmadığını anla. Biz 4 yıllık evliyiz ve 3.5 yıldır çocuk istiyoruz. Çok şükür şu anda hamileyimmmmm ama ilk bebeğim düştüğü için bunda daha temkinli olmaya çalışıyorum. Verende O alanda O. Doğru zamanda olacak inşallah sen yeter ki Allah a olan inancını birgün sizin de bir çocuğunuz olacağı inancını hiç kaybetme. Ümitsiz olmaz. ..
Teşekkür ederim canım. Aslında bu sefer çıkta üzülmemiştim Hayırlısını istemiştim zaten Rabbimden demekki hayırlısı deilmiş ama üzülmedim anlamına gelmiyo bu. Eğer kıyaslayacak olursam ilk öncelerinden daha iyiyim bir keresinde hayat bana oyun oynadı yada test bozuk tu diyecem ama 2. Side mi bozuldu galiba imtihan etti çift çiftçiyi görünce mutluluktan uçmuştum havalara tali kan tahlilini yaptırana kadar o kadar emindim ki anlatamam eşim desen herkese baba oluyorum diye sevincinden söylemişti kan tahlilini yaptırdıktan sonra sanki dünya karardı bütün ışıklar söndü gözümde çok üzülmüştüm beni ancak kocam teselli etti ve onun üzerine eltîmde bebeğini düşününce dedim ki Rabbim ne verirsen hayırlısını ver bu kadar üzülmicem dedîmiştim ama yinede üzüldüm ümidimi kaybedecekken. Burda aldım teselli çokta kötü durumda deilmişim onu anladım ama 1 ay ama 10 ay ensonunda olucak biliyorum saolun cnm bnm ya
Olsun iyi güzel de yıkanırken saçlarım beni kcok zorluyo uzunlar hemencik dolasiyorlsr boyali vede hem banyoda hem sonra kremle açmam gerekiyo kuruması bile saatler suruyo eşim 5 dk da ben en az onbeş dk dus aliyom sırf bu yüzden saçlarımı kestiresim geliyo var mi benim gibi olan:' ' o:' ' ' ' ' ' ' ' ' '(
Insallah olacak canım. Olduktan sonra onu kaybetmek çok daha zor ama Rabbimin bir bildiği var. Senin yaşadığın durumlarda kolay değil. Bazen bazılarının durumlarını okuyorum tüp bebek ysptirabilmek için canlı Sperm bulmak için ne ameliyat olanlar var. Binlerce kez şükürler olsun ki bizim öyle bir sorunumuz yok en azından şimdilik. Olanlara da Allah yardım etsin. Bu arada senin yasin kaç. Ben 24 yasindayim
21 E girdim canım inşallah Rabbim kısa zamanda tüm isteyenlere ve bana versin bende sorun cnm pco kuyum ben yumurtlama tembelliği var yumurtlama takibi yaptırmıştım bu ay ondan okadar ümitlîydim cnm
Amin inşallah. Maşallah yaşında daha gencmis. Burda insan birbiriyle dertlesince rahatliyor. Herşey gonlumuzce olsun canim
gün içinde ölçüleni dikkate alma canım benimde gün içinde hep 37 yada 37,2 falan çıkıyor ... Esas olan sabah ateşi... Adetliyken sabah ateşim 36,2 lerde yumurtlamadan sonra 36,6-36,7 lerde olur ama gün içindeki ateşim sabit 37 yada 37,2 dir o yüzden diyorum... hareket etmeye başladığımız anda ateşimiz artar zaten bu yüzden gün içindeki ateş doğru sonucu vermez
Sabah ölçmeyi kaçırma kuzum kur tel. saatini o sana unutturmaz ben her sabah 6:30 da ölçüp tekrar uykuya dalıyorum kolay oluyo... Şimdilik iyi görünüyo ateşim bakalım bat zamanı nasıl olacak
Adete bi hafta var dün bi damla leke geldi jarnım ağrıyor..ümitlenmek isyemiyorum ama inşallah vardır yaaa
Bugün doktora gittik eşimin sperm testi sonuçlarını gösterdik değerler süper, Bende de problem yok ama olmuyor beklemek beni çok yıpratıyor bu durumda tüp bebek düşünmek sence yanlışmı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?