2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ay inş canım yumurtlama dönemiyse kaçırma derim .. masaj yap kocacına belki iyi gelir

Kaçırmadım canım :) yanaştım baştan çıkardım ve çalışmadan sonra kasıklarım rahatladı canım eşim ilacım benım

Maşallah canım iyi düşünmüşsün tatlım :)

bende korunmayı bıraktığımdan beri sol kasık kısmında ağrı var ve sürekli..

Evet canım benimde sol ve bazen diğer tarafa gecıyor

Eee hadi madem ben furyayı başlatıyım

Eklemek istersenşz diye buyrun face'im

https://www.facebook.com/damla.erkaya

Bende ekledim canım kısaca T.K :)

Valla ne iyi oldu pek bi sanaliz ayol :) ruyamda görüyorum mogami elisa kaygili diye cok komik ☺lovely fistigindan sonraki ikinci fistiksin canim maşallah ☺

Ayy canım öyle olduki kendim veya akrabalarım için nasıl dua ediyorsam sizler içinde öyle dua ediyorum çok yakın hissediyorum sizleri

Ayy canım öyle olduki kendim veya akrabalarım için nasıl dua ediyorsam sizler içinde öyle dua ediyorum çok yakın hissediyorum sizleri

bende eklemek istiyorum ama çekiniyorum burda içimizden birinin bi yakınım çıkması ihtimali olur mu acaba burda çok özell şeyleri paylaşıyoruz

elisaaa günaydın :) benim cumartesi gecesi çalışma oldu dünde ilk defa farkettim uzayan akıntım geldi ama dün çalışma olmadı bu yumurta ne zaman çatlar sence :18:

Ayy ne güzel deger tabi bebis icin canım ınş sağlıka kucağına al bizlere de dua edermisin senin sduan kabul olur iki canlisin ben şimdi günde 700 estagfirullah el azim 707 tane de ya varis okuyorum ınş bizede en kisa zamanda nasip olur

bende eklemek istiyorum ama çekiniyorum burda içimizden birinin bi yakınım çıkması ihtimali olur mu acaba burda çok özell şeyleri paylaşıyoruz

Aynı düşünceyi sabah mogamıyı ekledıkten sonra bende yaşadım canım ya brisi tanıdık çıkarsa diye :)

elisaaa günaydın :) benim cumartesi gecesi çalışma oldu dünde ilk defa farkettim uzayan akıntım geldi ama dün çalışma olmadı bu yumurta ne zaman çatlar sence :18:

Günydın tatlım :) Canım tamamen uzayan akıntı geldiyse çatlamıştır diye düşünüyorum cumartesıde çalışma olmuş pazarda çatladıysa ki muhtemelen çatlamıstır zaten spremler 2 3 gün yaşıyor ıhtimal yüksek kuzum hadi hayırlısı benimde parça parça akıntı geliyor ama tamamen uzayan henüz gelmedi bizimde dün çalışma oldu bende bugun bekliyorum uzayan akıntıyı ama bence seninki çatlamış

şehirler farklı olunca tanıdık olmadığını anlıyorum ama şehirde aynı insan bi düşünüyor hoş burda hepimiz bebiş için knuşuyoruz çok doğal şeyler bizler için hemde bayan bayana ayıp yasak günah değil ya şimdi dün çatladıysa bugün ilişki yaşamamızın anlamı kalıyo mu yoksa cumartesi gecedenle ne olduysa o mu olacak ?

Evet canım şehirler farklı olunca rahat oluyoruz aslında utanılacak bırseyde yok doganın kanunu bu :) Cumartesinin olmasıda önemli bugunde canım yumurta 24 saat yaşıyor siz bugunude değerlendırın bence

Şimdi hatunlar hepiciğinizi ekledim ama gel gör ki aynı sorular benim de aklıma gelmedi değil.... Biz burda sanalız ya hani çoook rahat oluyo öyle yani sonradan karar değişitreniniz olursa arkadaşlıktan çıkabilirsiniz darılmam gücenmem aksine anlarım

Utanıyorum yahu şuan bişey yazmaya ahahahahaha

Evet canım şehirler farklı olunca rahat oluyoruz aslında utanılacak bırseyde yok doganın kanunu bu :) Cumartesinin olmasıda önemli bugunde canım yumurta 24 saat yaşıyor siz bugunude değerlendırın bence

Bakalım bugünüde değerlendirirsek içimde bi umut var her yerde hamile kadınlar gördük haftasonu eşim dedi ki bu ne herkes hamile demek oda dikkat etmeye başladı

Canım profilden anlıyoruz zaten tanıyıp tanımadıgımızı tanıyorsak eklemeyız :) şurda biz bizeyiz şekerim utanma

Bakalım bugünüde değerlendirirsek içimde bi umut var her yerde hamile kadınlar gördük haftasonu eşim dedi ki bu ne herkes hamile demek oda dikkat etmeye başladı

Evet canım kırmızılar gelmediği sürece umudumuz olacak bende görduğum zaman dikkatımı cekıyor inşallah bizde öyle olacagız bizde dısarı cıktık yolda yuruken esım dıyor göbek cıkmıs bende evet dolacak daha cok cıkacak dedim

maşallah çok güzelsin canım yaaa

ben görmek eklemek isterim ekledim da ama bence eşlerimiz adına ayıp ediyoruz birazcık yani yatak ilişkilerini vs paylaşınca onlarda deşifre oluyo benimki bilse böyle açık açık anlatıp face te eklediğimi boşar beni maşallah çok tatlısınız sende lovely de düzgün ailelersiniz belli oluyor dediğin gibi sende silebilirsin ya da eklemeyebilirsin alınmaca gücenmece yok bi yerlerden tanıdık çıkarsak ayıp olur

gunaydınnn arkadaşlarr..hep burayı takip ediyorum fakat cok yazamıyorum şubattan beri deniyorum hamile kalmak için iki kere kaldım ama malesef kimyasal gebelik ikiside doktora gidiyorum bşy yok diyor ama benim hamile kaldiğim aylar yumurtlama tarihinden başlayıp her gün süren ağrılarım oldu az değil bayağı dayanılmayacak biçimde ve en çok hareket ettiğimde ağrım arttı hep.kafam karışık açıkçası umutsuzumda.. umut olsun diye sayfaları gezip duruyorum okuyorum

bu ay beraber test yapabiliriz sanırım aynı günlerimiz şu an normalim ama bat yaklaşınca heyecan olacak biliyorum :18:

Valla ne iyi oldu pek bi sanaliz ayol :) ruyamda görüyorum mogami elisa kaygili diye cok komik ☺lovely fistigindan sonraki ikinci fistiksin canim maşallah ☺

ayy teşekkürler betibop seni de merak ediyoruz ben herkeesi merak ediyorum düşünndüm güvenli mi diye hani çoğaldı da ama merak ağır bastı mogamiye de bayıldım maşşalh ..neyse yollayıverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…