Eee hadi madem ben furyayı başlatıyım
Eklemek istersenşz diye buyrun face'im
https://www.facebook.com/damla.erkaya
Canim sen de pek bi guzelsin maşallah ☺ ekledim ben de
ay inş canım yumurtlama dönemiyse kaçırma derim .. masaj yap kocacına belki iyi gelir
Eki Görüntüle 1207869 Eki Görüntüle 1207870
en soldaki benim.. diğerleri 2 amcamın kızları.. üçümüz de 26 mayıs doğumlu ilk çocuklarız :) çok tuhaf :13: yüzyüze görüşemiyoruz ya çok sanal kalmayalım diye atıyorum
bende korunmayı bıraktığımdan beri sol kasık kısmında ağrı var ve sürekli..
Eee hadi madem ben furyayı başlatıyım
Eklemek istersenşz diye buyrun face'im
https://www.facebook.com/damla.erkaya
Valla ne iyi oldu pek bi sanaliz ayol :) ruyamda görüyorum mogami elisa kaygili diye cok komik ☺lovely fistigindan sonraki ikinci fistiksin canim maşallah ☺
Ayy canım öyle olduki kendim veya akrabalarım için nasıl dua ediyorsam sizler içinde öyle dua ediyorum çok yakın hissediyorum sizleri
ben varım kuzum hatta hemen ekleyebilirimde
Bende de aynı dert var ertesi sabah erken kalkacağım diye kaç kez eşimi bile reddetiğim olmuştubanyo yap tara kurut en az 1 saat alıyor sabahları ölü gibi kalkıyordum Allahıma şükür hamiş kaldım da artık bir süre rahatım bu konuda :) :) bebişi düşün canım o zaman zor gelmez bu işler :)
bende eklemek istiyorum ama çekiniyorum burda içimizden birinin bi yakınım çıkması ihtimali olur mu acaba burda çok özell şeyleri paylaşıyoruz
elisaaa günaydın :) benim cumartesi gecesi çalışma oldu dünde ilk defa farkettim uzayan akıntım geldi ama dün çalışma olmadı bu yumurta ne zaman çatlar sence :18:
Aynı düşünceyi sabah mogamıyı ekledıkten sonra bende yaşadım canım ya brisi tanıdık çıkarsa diye :)
Günydın tatlım :) Canım tamamen uzayan akıntı geldiyse çatlamıştır diye düşünüyorum cumartesıde çalışma olmuş pazarda çatladıysa ki muhtemelen çatlamıstır zaten spremler 2 3 gün yaşıyor ıhtimal yüksek kuzumhadi hayırlısı benimde parça parça akıntı geliyor ama tamamen uzayan henüz gelmedi bizimde dün çalışma oldu bende bugun bekliyorum uzayan akıntıyı ama bence seninki çatlamış
şehirler farklı olunca tanıdık olmadığını anlıyorum ama şehirde aynı insan bi düşünüyor hoş burda hepimiz bebiş için knuşuyoruz çok doğal şeyler bizler için hemde bayan bayana ayıp yasak günah değil yaşimdi dün çatladıysa bugün ilişki yaşamamızın anlamı kalıyo mu yoksa cumartesi gecedenle ne olduysa o mu olacak ?
Evet canım şehirler farklı olunca rahat oluyoruz aslında utanılacak bırseyde yok doganın kanunu bu :) Cumartesinin olmasıda önemli bugunde canım yumurta 24 saat yaşıyor siz bugunude değerlendırın bence
Şimdi hatunlar hepiciğinizi ekledim ama gel gör ki aynı sorular benim de aklıma gelmedi değil.... Biz burda sanalız ya hani çoook rahat oluyo öyle yani sonradan karar değişitreniniz olursa arkadaşlıktan çıkabilirsiniz darılmam gücenmem aksine anlarım
Utanıyorum yahu şuan bişey yazmaya ahahahahaha
Bakalım bugünüde değerlendirirsek içimde bi umut var her yerde hamile kadınlar gördük haftasonu eşim dedi ki bu ne herkes hamiledemek oda dikkat etmeye başladı
Kaçırmadım canım :) yanaştım baştan çıkardım ve çalışmadan sonra kasıklarım rahatladı canım eşim ilacım benım
Maşallah canım iyi düşünmüşsün tatlım :)
Evet canım benimde sol ve bazen diğer tarafa gecıyor
Bende ekledim canım kısaca T.K :)
Şimdi hatunlar hepiciğinizi ekledim ama gel gör ki aynı sorular benim de aklıma gelmedi değil.... Biz burda sanalız ya hani çoook rahat oluyo öyle yani sonradan karar değişitreniniz olursa arkadaşlıktan çıkabilirsiniz darılmam gücenmem aksine anlarım
Utanıyorum yahu şuan bişey yazmaya ahahahahaha
Evet canım kırmızılar gelmediği sürece umudumuz olacak bende görduğum zaman dikkatımı cekıyor inşallah bizde öyle olacagız bizde dısarı cıktık yolda yuruken esım dıyor göbek cıkmıs bende evet dolacak daha cok cıkacak dedim
Valla ne iyi oldu pek bi sanaliz ayol :) ruyamda görüyorum mogami elisa kaygili diye cok komik ☺lovely fistigindan sonraki ikinci fistiksin canim maşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?