Bunlarda benden kızar nikahımdan ve evlendikten sonraki halim :)
Eki Görüntüle 1207980
Eki Görüntüle 1207981
Bunlarda benden kızar nikahımdan ve evlendikten sonraki halim :)
Eki Görüntüle 1207980
Eki Görüntüle 1207981
doğru yolu bulduk sonundaTeşekkür ederim kuzum
Güzel hatunsun vesselam .... Kız sana koyu saç daha mı yakışmış acep
ne güzellsin sen öyle ilk gördüğümde ayy bu gencecik dedimben her resim gördüğümde bunlar daha kız diyorum sanki kendim neysem gerçekten kimse evli bayan gibi değil taze narin kızlar gibi duruyor
Teşekkür ederim tatlım eşim açık renk seviyor kuzum
Ayyy canım benim çok teşekkür ederim :) sende daha gonca gülsündür eminim tatlımm :) Evet canım maşallah tazeciğiz :)
Ayyy canım benim çok teşekkür ederim :) sende daha gonca gülsündür eminim tatlımm :) Evet canım maşallah tazeciğiz :)
Anladım kuzum o da güzel olmuşama ben koyu renk saç sevdiğimden sana da koyu yakıştırdım
ben gördüm fıstık gibi maaşallah
arkadaşlar günaydınn.. uzun süredir tatil nedeniyle aranızda bulunamadım bütün konuşmalarıda kaçırdım haliylebakabildiğim kadar baktım geçmişe yeni hamiş arkadaşımızı tebrik ediyorum .. fotolarınızı da gördüm bayanlar hepinize maşallah pek hoşsunuz
arkadaşlar günaydınn.. uzun süredir tatil nedeniyle aranızda bulunamadım bütün konuşmalarıda kaçırdım haliylebakabildiğim kadar baktım geçmişe yeni hamiş arkadaşımızı tebrik ediyorum .. fotolarınızı da gördüm bayanlar hepinize maşallah pek hoşsunuz
[SUP][/SUP]
benim telefonun akıllı olmaması yine karşıma çıktıbende koyarım ama müsait olunca yoksa bu hızda telefondan resim zor bide nasıl paylaşıyoruz
ben gördüm fıstık gibi maaşallah
çok teşekkür ederimm güzelliğim beş para etmez bu sendeki bakış olmasa saçlarında çok iyi doğal rengin güzel ve canlılığını koruyo bu sebeple farklı renge hiç gerek yok benim gibi bolca renk deneme :) tek kalem sür çık bi şeye ihtiyacın yok
günaydın burcunaz hanım tatiliniz nasıldıbu arada batlar yakın çalışmaların nasıl gidiyor
Bacılar hayatımızın gerçeğine dönersek
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
hiiiç bi belirti yok sadece dün akşam ilişkiden bi yarım saat sonra peçeteye pembe bi akıntı geldi acep tahriş mi oldu... Öbür ihtimali pek düşünmüyorum
kızlar fotolarınıza baktım herkes cok hoş görünüyo maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?