2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ne güzellsin sen öyle ilk gördüğümde ayy bu gencecik dedim ben her resim gördüğümde bunlar daha kız diyorum sanki kendim neysem gerçekten kimse evli bayan gibi değil taze narin kızlar gibi duruyor

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim :) sende daha gonca gülsündür eminim tatlımm :) Evet canım maşallah tazeciğiz :)

arkadaşlar günaydınn.. uzun süredir tatil nedeniyle aranızda bulunamadım bütün konuşmalarıda kaçırdım haliyle bakabildiğim kadar baktım geçmişe yeni hamiş arkadaşımızı tebrik ediyorum .. fotolarınızı da gördüm bayanlar hepinize maşallah pek hoşsunuz

[SUP][/SUP]
Ayyy canım benim çok teşekkür ederim :) sende daha gonca gülsündür eminim tatlımm :) Evet canım maşallah tazeciğiz :)

benim telefonun akıllı olmaması yine karşıma çıktı bende koyarım ama müsait olunca yoksa bu hızda telefondan resim zor bide nasıl paylaşıyoruz

Anladım kuzum o da güzel olmuş ama ben koyu renk saç sevdiğimden sana da koyu yakıştırdım

teşekkürler canım :) ana saç rengim koyu canım normalde bende alıştım artık açık renge koyu yaptıgım zaman tuhaf oluyor :)

ben gördüm fıstık gibi maaşallah

Bak sen şanslı oldun ekleyenlerı söyle bır görmus oldun :) emınım masallahı vardı kaygılımın bende merak ettım sımdı ama :)

Günaydın canım Teşekkürler canım :)

Hoşgeldiiiiiiiiiin.... Forum her daim yeni konularla kaynıyor yetişebilmek mümkün değil kuzum .... Teşekkür ederiz efenim

[SUP][/SUP]

benim telefonun akıllı olmaması yine karşıma çıktı bende koyarım ama müsait olunca yoksa bu hızda telefondan resim zor bide nasıl paylaşıyoruz

Valla canım benımde akıllı tel degıl faceden pc ye kaydettım o şekilde paylaştım :) canım yazı yazdıgımız bolumun hemen orda 2 sırada cerceve seklınde bır resım var ona tıklayıp paylasıyorsun

ben gördüm fıstık gibi maaşallah

çok teşekkür ederimm güzelliğim beş para etmez bu sendeki bakış olmasa saçlarında çok iyi doğal rengin güzel ve canlılığını koruyo bu sebeple farklı renge hiç gerek yok benim gibi bolca renk deneme :) tek kalem sür çık bi şeye ihtiyacın yok

günaydın burcunaz hanım tatiliniz nasıldı bu arada batlar yakın çalışmaların nasıl gidiyor

Saçlarıma bundan 10 yıl önce bi gölge attırayım dedim sonra baktım bu işler bana göre değil elletmiyorum artık saçlarımı boyayla işim olmaz Makyaj dersen bi eyeliner bi rimel bana yetiyo... Şekerim sende paylaş fotonu forum güzel görsün

Bacılar hayatımızın gerçeğine dönersek

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c

hiiiç bi belirti yok sadece dün akşam ilişkiden bi yarım saat sonra peçeteye pembe bi akıntı geldi acep tahriş mi oldu... Öbür ihtimali pek düşünmüyorum

Son düzenleme:
günaydın burcunaz hanım tatiliniz nasıldı bu arada batlar yakın çalışmaların nasıl gidiyor

canım tatilim hoş geçti bi o kadar da yorucu tabi

çalışmaları sıkı tutuyorum mümkün olduğunca gün aşırı ilişki :26: bide adetten sonra ki 9. ile 10. gün iki parmak arasında uzayan şeffaf akıntı geldi sanırım erken yumurtladım bu ay hemen değerlendirdim o günleri tabi şu an da adetten sonra ki 13. ve 14. günlerdeyim ama akıntı şeklim değişti .. ama ben çalışmaya devam etmekteyim tabi tedbiri elden bırakmamak lazım .. :) sende çalışmalar ne alemde bakalım ne gibi yöntemler uyguluyosun tatlım

kızlar fotolarınıza baktım herkes cok hoş görünüyo maşallahhh

Bak bak olumsuz düşünmek yok tatlım belkı bebısınn yerıe yerlesıyor senın bata ne kadar kaldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…