2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynen bu dediğine katılıyorum... Kendim için değil ama eşim için çok rahatsız oldum... O sebepten bi düşünmeden atlamış oldum ama kızlar mazur görün ben vazgeçiyorum bu olaydan.... Gücenmek yok haaaaaaa Çok düşünmeden atladım sanırsam

ayy teşekkürler betibop seni de merak ediyoruz ben herkeesi merak ediyorum düşünndüm güvenli mi diye hani çoğaldı da ama merak ağır bastı mogamiye de bayıldım maşşalh ..neyse yollayıverdim

Allah razı olsun kuzum ama ben bu işten vazgeçtim ahaahahha

bence bebeişler olunca resimlere bakıp çok sevineceğiz bi açıdan iyi tabi ki tercih meselesi sanal alem sonuçta

bu ay beraber test yapabiliriz sanırım aynı günlerimiz şu an normalim ama bat yaklaşınca heyecan olacak biliyorum :18:

Evet canım şuan bende çok rahatım daha ıkı hafta var BAT a ben bazen diyorum bat tan bir gün önce yap bazende gecmesını bekle diyorum kararsızım şuan çok rahatım ama bu haftayıda atlattıktan sonra heyecan basar :)

hallettim hepinizi ahahahahahaha Arttık güvendeyiz ve bence birbirimizi merak ettiysek burdan fotolaşabiliriz

ben başlıyorum (bu daha masum)

Son düzenleme:
ayy teşekkürler betibop seni de merak ediyoruz ben herkeesi merak ediyorum düşünndüm güvenli mi diye hani çoğaldı da ama merak ağır bastı mogamiye de bayıldım maşşalh ..neyse yollayıverdim

sende çıtırmışsın ki

ben seni gördüğüme sevindim hatta bak ne güzel düzgün insanlarla yazışıyorum tanışmışım dedim ama bencede en mantıklısı face olmaz yani hepimiz yuvasında işinde gücünde hatta evladı peşinde bayanlarız ama face eşlerimiz açısından biraz düşüncesizce olabilir bir de biz birbirimizi önyargısız seviyoruz birbirimizi eklersek hayat tarzlarımız farklı gelirse o şekilde yargılar olmasın kimsenin kafasında diye düşünüyorum ben

Çok doğru düşünüyorsunuz tatlım ELİSA BUNU BEĞENDİ :)

henüz yumurtlama günlerimiz ya o yüzden belirtide aramıyoruz rahatız bu hafta yumurtalıklarım ağrıyo bi de iki gündür midem bulanıyo benim acaba bu folic asittler mide bulantısı yapar mı :44:

henüz yumurtlama günlerimiz ya o yüzden belirtide aramıyoruz rahatız bu hafta yumurtalıklarım ağrıyo bi de iki gündür midem bulanıyo benim acaba bu folic asittler mide bulantısı yapar mı :44:

Evet canım önümüzdeki haftadan sonra artık başlarız değişiklik aramaya ama aramamak lazım :) benımde dun çok ağrıyordu canım oturup kalkarken yürürken çok ağrıyordu ama dünkü çalışmadan sonra rahatladım yapabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…