ben görmek eklemek isterim ekledim da ama bence eşlerimiz adına ayıp ediyoruz birazcıkyani yatak ilişkilerini vs paylaşınca onlarda deşifre oluyo benimki bilse böyle açık açık anlatıp face te eklediğimi boşar beni maşallah çok tatlısınız sende lovely de düzgün ailelersiniz belli oluyor dediğin gibi sende silebilirsin ya da eklemeyebilirsin alınmaca gücenmece yok bi yerlerden tanıdık çıkarsak ayıp olur
ayy teşekkürler betibop seni de merak ediyoruzben herkeesi merak ediyorum düşünndüm güvenli mi diye hani çoğaldı da ama merak ağır bastı mogamiye de bayıldım maşşalh ..neyse yollayıverdim
maşallah çok güzelsin canım yaaa
Şimdi hatunlar hepiciğinizi ekledim ama gel gör ki aynı sorular benim de aklıma gelmedi değil.... Biz burda sanalız ya hani çoook rahat oluyo öyle yani sonradan karar değişitreniniz olursa arkadaşlıktan çıkabilirsiniz darılmam gücenmem aksine anlarım
Utanıyorum yahu şuan bişey yazmaya ahahahahaha
Mogamiye mi dedin sanırım canım :)
bu ay beraber test yapabiliriz sanırım aynı günlerimiz şu an normalim ama bat yaklaşınca heyecan olacak biliyorum :18:
Allah razı olsun kuzum ama ben bu işten vazgeçtim ahaahahha
ayy ewet nasıol sana geldi demek güzelliğin çekti
hallettim hepinizi ahahahahahahaArttık güvendeyiz ve bence birbirimizi merak ettiysek burdan fotolaşabiliriz
ben başlıyorum (bu daha masum)
Eki Görüntüle 1207976
ayy teşekkürler betibop seni de merak ediyoruzben herkeesi merak ediyorum düşünndüm güvenli mi diye hani çoğaldı da ama merak ağır bastı mogamiye de bayıldım maşşalh ..neyse yollayıverdim
Aynen bu dediğine katılıyorum... Kendim için değil ama eşim için çok rahatsız oldum... O sebepten bi düşünmeden atlamış oldum ama kızlar mazur görün ben vazgeçiyorum bu olaydan.... Gücenmek yok haaaaaaaÇok düşünmeden atladım sanırsam
ben seni gördüğüme sevindim hatta bak ne güzel düzgün insanlarla yazışıyorum tanışmışım dedim ama bencede en mantıklısı face olmaz yani hepimiz yuvasında işinde gücünde hatta evladı peşinde bayanlarız ama face eşlerimiz açısından biraz düşüncesizce olabilir bir de biz birbirimizi önyargısız seviyoruz birbirimizi eklersek hayat tarzlarımız farklı gelirse o şekilde yargılar olmasın kimsenin kafasında diye düşünüyorum ben
Evet canım şuan bende çok rahatım daha ıkı hafta var BAT a ben bazen diyorum bat tan bir gün önce yap bazende gecmesını bekle diyorum kararsızım şuan çok rahatım ama bu haftayıda atlattıktan sonra heyecan basar :)
olsun görmüş oldum seni debiz her türlü iyi oluruz yaaa
Çok doğru düşünüyorsunuz tatlım ELİSA BUNU BEĞENDİ :)
Bencede böyle daha iyi :) çok hoşsun tatlım maşallah:)
henüz yumurtlama günlerimiz ya o yüzden belirtide aramıyoruz rahatız bu haftayumurtalıklarım ağrıyo bi de iki gündür midem bulanıyo benim acaba bu folic asittler mide bulantısı yapar mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?