canım tatilim hoş geçti bi o kadar da yorucu tabi
çalışmaları sıkı tutuyorum mümkün olduğunca gün aşırı ilişki :26: bide adetten sonra ki 9. ile 10. gün iki parmak arasında uzayan şeffaf akıntı geldi sanırım erken yumurtladım bu ay hemen değerlendirdim o günleri tabişu an da adetten sonra ki 13. ve 14. günlerdeyim ama akıntı şeklim değişti .. ama ben çalışmaya devam etmekteyim tabi tedbiri elden bırakmamak lazım .. :) sende çalışmalar ne alemde bakalım ne gibi yöntemler uyguluyosun tatlım
saol fıstık sende paylaş bi ara seni de görelim yahu
kızlar fotolarınıza baktım herkes cok hoş görünüyo maşallahhh
Bak bak olumsuz düşünmek yok tatlım belkı bebısınn yerıe yerlesıyor senın bata ne kadar kaldı canım
Evet canım yumurtlama gectı dıyıp rahatlama yok her an olabılır durmak yok calısmalara devam :) bizim batlar arka arkaya hadi bakalım arka arkaya güzel haberler verelim
kızlar bnm adet dün aksam 7gibi basladı ama aksam pek bişi gelmedi şimdi ilk gün olarak dünü mü kbl etcem:44:
tam bir hafta kaldı... yumurtlamadan sonraki 9. gündeyim... Ben yerleşmeye yormak istemiyorum balım çünkü daha evvel nelere nelere kandım biliyorsuntahriş olmuştur diye düşüneceğim ... Kendimi kötüye hazırlayıp iyi bişey çıkarsa mutlu olmayı hedefliyorum
hmm öyle yapıyım bari bgn baya geliyo ama yinede diğer aylardaki kdr diil öğlen dr u arıczm sanırım crs gel diceksen bugünü kabul et bence... fertility friend de lekelendiğin günü değil kanamanın başladığı günü ilk gün olarak kabul ediyo
bide bi kaç gündür kasık ağrısı yaşıyorum batma tarzında.. kendimi dinleyip takip edince anladım yumurtlama zamanımı ya önceden bilmezdim bunları ahh cahiliye dönemleri
evet canım peş peşeyiz umarım güzel haberlerimiz olur umutluyum bu ay bizdensen ne alemdesin canım yumurtlaman falan hissedebildin mi?
Canım benımde kac gundur parca parca akıntım geliyordu ama her zaman gelmiyordu hesaplayıcılara gore bugun yumurtlam gunum o tam uzayan akıntı gelmedı hep parça parça inşallah bugun o tam uzayan akıntı gelirde hemen tutunurlar cunku dun calısma oldu tam 45 dk yattım bende bu ay daha cok umutluyum canm calısmalara daha cok dıkkat edıyorum yaklasık 1 saat yatıyorum ama kalktıgımda yıne bırazcıkta olsa akıntı gelıyor lavaboya gıttgımden sunen akıntı oluyor ben onu sprem dıye dusunyorum canım sıkıldı yıne aksam dedım ben bu ısı anlamıyorum o kadar yatıyorum yıne akıyor demekkı olması gereken bu dedım ılıskıden onra bırseyler aktımı uzuluyorum yıne olmadı dıyorum ama bekleyıp gorecegız canım benım dun cok kötuydu kasıklarım suan gectı ama
Eki Görüntüle 1208005 bu da sözden bir resim anca bu kadar becerebildimm
Eki Görüntüle 1208003 Eki Görüntüle 1208004 Eki Görüntüle 1208003 bunlarda benim kendimi hiç tek koymamışım nerdeyse hep birileri var yanımda
Eki Görüntüle 1208003 Eki Görüntüle 1208004 Eki Görüntüle 1208003 bunlarda benim kendimi hiç tek koymamışım nerdeyse hep birileri var yanımda
Şimdi hatunlar hepiciğinizi ekledim ama gel gör ki aynı sorular benim de aklıma gelmedi değil.... Biz burda sanalız ya hani çoook rahat oluyo öyle yani sonradan karar değişitreniniz olursa arkadaşlıktan çıkabilirsiniz darılmam gücenmem aksine anlarım
Utanıyorum yahu şuan bişey yazmaya ahahahahaha
canım tatilim hoş geçti bi o kadar da yorucu tabi
çalışmaları sıkı tutuyorum mümkün olduğunca gün aşırı ilişki :26: bide adetten sonra ki 9. ile 10. gün iki parmak arasında uzayan şeffaf akıntı geldi sanırım erken yumurtladım bu ay hemen değerlendirdim o günleri tabişu an da adetten sonra ki 13. ve 14. günlerdeyim ama akıntı şeklim değişti .. ama ben çalışmaya devam etmekteyim tabi tedbiri elden bırakmamak lazım .. :) sende çalışmalar ne alemde bakalım ne gibi yöntemler uyguluyosun tatlım
canım sanırım senin kasıklarda yumurtlama habercisi olmuş akıntıya çok takılma ya belki gelir fark edemezsin bile belli olmaz yani.. bende yatıyorum bu ay 45 50 dk kadar kalktığımda geliyorlar ama oda çok mühim değil onca zaman zaten ilerler spermler diye düşünüyorum zaten gelen boşalmanın en fazla %5 civarı spermmiş.. yani çok üzülmüyorum geri çıkan sıvıya :18:
ayy teşekkürler betibop seni de merak ediyoruzben herkeesi merak ediyorum düşünndüm güvenli mi diye hani çoğaldı da ama merak ağır bastı mogamiye de bayıldım maşşalh ..neyse yollayıverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?