- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
merhaba kızlarrr 2 haftadır yoktum ve tam 200 sayfa bırıkmıs okunacak henuz okumaya baslamadan sıze yazıyım dedım. merak ıcındeyım yenı bebısler varmı dıye. ben de durumlar aynı reglı yada gebelığı beklıyorum
Yüksek ihtimal psikolojik canım ama istersen yap bi test
Eki Görüntüle 1211239 kızlar bu ayda bebiş yok galiba falımda :) bi bakın hele!!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım iyi haberler almışsın sevindim. Kan tahlili canım bir kaç tüp alıyorlar sonuçların çıkması biraz uzun sürüyor. Benim bir hafta sonra çıkmıştı. Ben de hiç birşey çıkmadı. Ama önlem amaçlı clexane başlamalıyız dedi. İkinci düşüklerde ister pıhtılaşma çıksın ister çıkmasın kullanman gerekiyor dedi. Bide glifor + inofolik kullanıyorum. Ili gebelikte de kesmişlerdi. Kullanmam gerekiyormuş özellikle gliforu 12 haftaya kadar kullanman lazım dedi. canım inşallah tez vakitte bebişlermizi kucağımıza alırız.
Selam kuzum 2 hamilemiz var canım... seni 10 ağustosa yazdım canım senden çıkmayınca... malum yumoş geç olunca batta sarkar diye... Bak 1760 lı sayfalarda fotolarımızı paylaştık haberin olsun...batın ne zaman canım düzelteyim hemen... var mı belirti
ıyı yapmıssın bebegım. ben de 10u dıye beklıyorumş. 26 . gun ov. pozıtıftı. hatta cızgı daha koyuydu. beklemedeyım valla. ates olcmeye devam ettım bu arada. 36,7 ıdı 5 gundur. dun 36,5, bugun 36,6 oldu ff kırmızı cızgıyı kaldırdıbenım de kafa karıstı iice.
Eki Görüntüle 1211259
sen ff ye bakma kuzum ov. testini baz al.. hem artmış işte ateşin yumoş öncesine göre... benimde 4 gündür 36,7 de
ıdrar testı yapsam cıkarmıkı kuzum
teşekkürler canım..
ben ov.testi kullandım 2.denemede oldu. 1.deneme biraz acemiliğime geldi sonra bu siteyi takip etmeye başladım temmuz ayı boyunca.
-şimdi anlatayım:son adet tarihim 5 temmuzdu o günden sonra düzenli ilişki,sonra ov.çift çizgiyi gördükten sonra 2 gün ilişki.oldu yani riskli günleri değerlendirdik.
-21 temmuz yumurtlama tarihim.
-burda önemli bişe söylemek istiyorum;26-27 temmuzda öylesine ov.testi yaptım daha önceden burda okumuştum erken den gebeliği gösterdiğini.çok şaşırdım benim hemen 2 çizgi belirdi. sonra 29 temmuzda gebelik t.yaptım orda çıkmadı.yani negatif.sonra 30-31 temmuzda tekrar g.t.yaptım 2.çizgi silik çıktı.ümitlenmeye başladım forumda yazmıştım.
--tabi belirtileri anlatayım yüzümde kocaman sivilce çıktı,sol kasıkta batmalar oldu,en önemlisi iştahım çok arttı ama şimdi yok.
-31 temmuzdan sonra hergün gebelik testi yaptım adetime 1 gün kala geb.tet.pozitif çıktı. bat 4 ağustos.
bugün doktora gittik,ultrasonda göremedi doktor.hatta güldü 2 gün geçti sadece deyince.
-kan istedi orda çıktı.
-ben bu forumdan çok yararlandım çok bilgi aldım.darısı sizlere olsun..arkadaşlar.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce test yaptım ve resım budur ov. testıde yaptım resmın koymadım ama oda koyu.
Eki Görüntüle 1211332 Eki Görüntüle 1211336
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce test yaptım ve resım budur ov. testıde yaptım resmın koymadım ama oda koyu.
Kızlarrr yerleşme kanaması nasıl oluyor nette kahverengi yada pembe renkte olabilir diye yazıyor sabahtan beri ara ara sadece peçeteye gelen lekelenme oluyor ama anlam veremedim. Sabah erken gebelik testi yapmıştım hayal meyal 2.çizgi vardı 9 ağustos bat tarihim daha oyu çıkması gerekmezmi teste yada benmi hayal kurdum :18:kafam çok karıştıı umudumu kesmiştim bu ay
yarın ya da ertesi gün sabah idrarınla tekrarla kuzum ... yerleşme olması muhtemel... hadi bi güzel haberde senden gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?