benım bu ay yumurtlama gunumde bıle rahım gırısını hıssedebılıyorum valla.hıcde bole olmamıstı.sanırım enfeksıyondan dolayı bu ay bole oldu bende..sende durum nasıl cnm?
Sizinde bat tarihimi yoksa gectikten sonraki tarihmi 18 ... bende yaparim tabii
Tebrik ederim canım Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin şimdi senden tiyoları belirtileri nasıl anladıgını bizimle paylaşmanızı isteriz
Bata 4-5 gün kaldı canım... Göğüslerde şişlik var ve bugün sızlama başladı ... Ayrıca yine bugün kasıklarıma sancılar girmeye başladı... Ateş 36,7 de 4 gündür... Ben adetin yaklaştığını düşünüyorum bakalım canım... Yumoş döneminde çok hafif bi ağrı olur bende de... Enfeksiyon mu çıktı sende
teşekkürler canım..
ben ov.testi kullandım 2.denemede oldu. 1.deneme biraz acemiliğime geldi sonra bu siteyi takip etmeye başladım temmuz ayı boyunca.
-şimdi anlatayım:son adet tarihim 5 temmuzdu o günden sonra düzenli ilişki,sonra ov.çift çizgiyi gördükten sonra 2 gün ilişki.oldu yani riskli günleri değerlendirdik.
-21 temmuz yumurtlama tarihim.
-burda önemli bişe söylemek istiyorum;26-27 temmuzda öylesine ov.testi yaptım daha önceden burda okumuştum erken den gebeliği gösterdiğini.çok şaşırdım benim hemen 2 çizgi belirdi. sonra 29 temmuzda gebelik t.yaptım orda çıkmadı.yani negatif.sonra 30-31 temmuzda tekrar g.t.yaptım 2.çizgi silik çıktı.ümitlenmeye başladım forumda yazmıştım.
--tabi belirtileri anlatayım yüzümde kocaman sivilce çıktı,sol kasıkta batmalar oldu,en önemlisi iştahım çok arttı ama şimdi yok.
-31 temmuzdan sonra hergün gebelik testi yaptım adetime 1 gün kala geb.tet.pozitif çıktı. bat 4 ağustos.
bugün doktora gittik,ultrasonda göremedi doktor.hatta güldü 2 gün geçti sadece deyince.
-kan istedi orda çıktı.
-ben bu forumdan çok yararlandım çok bilgi aldım.darısı sizlere olsun..arkadaşlar.
Yapmadım kuzum aslında iyi hatırlattın yapayım ben bi ... Bir de kasık sancım var ki... Bugün başladı bu da... Ara ara öyle bi sancı girip çıkıyor ... Adetim yakınlaştı
Mantar galiba canımnasıl bi şansım varsa artık.tamda yumoş döneminde.ilaçta kullanamıyorum regli zamanına kadar kullanmıcam.gecer inş ozamana kadar.cok kotu olursa dr gıdıcem mecbur ama.kaşıntım yok sadece peynirimsi akıntı ve kuruluk var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yaptım boşluk var ama darlasacak gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız şu elle test muhabbeti nedir ne işe yarıyor zaralı değilmi kendi başmıza yapsak
yok bebeğim bi zararı... Elini yıka güzelce sonra bir yada 2 parmağını sokuver vajinaya... parmağının ucuna rahim ağzı geliyorsa adet yaklaşmış demek... tıpkı burnuna dokunur gibi bi his yani.... eğer eline gelmezse yani boşluk hissedersen rahim aşağı inmemiştir ve adetine daha var demektir ya da hamilesindir
ayy denesemmi bende gelirmi elime acaba korkuyorum sonu kadarmı daldırm parmakları bide sağa sola gezdirmeme gerek varmı:26:
kızlarr bnmde 1 haftadr filan ne görsem cnm istiyor acaip yiyesm geliyo gögüs damarlarm hala belirgin ve basımın döndüğünü hissediyorm ara sıra ama adet oldm biliyosnz ama içimdn bi ses test yap diyo
mogamiiii psikolojik mi dersin bunlara:)
Canım senin durum aynı bende de var. Havalarda herhalde diyorum bi acikiyorum sorma tatlı yemeyen ben oturup 5 6 tane tatlı yiyorum. Hormonlarim karmakarışık herhalde. Kadın olmak ne zor imiş :)
Meraba canım biz doktordan geldik. Ilk gittiğimiz doktordan hiç memnun kalmadik aklimizdaki soruları sormanız bile izin vermedi bir de kadın doktor diye tercih ettik. Sonra ilk hamileligimi takip eden doktora gittik sağolsun o bizi rahatlattı. Çikolata kisti nin hamile kalmaya engel olabileceğini söyledi ama sen hamile kalabiliyirsun sıkıntı sonrasında bebek durmuyor düşüyor dedi. O yüzden pıhtılaşma testleri ve genetik testleri yapılacak onun için de şu an kanamamin geçmesini bekleyeceğiz. Acaba bu genetik testleri nasıl yapılıyor kanla mi yoksa başka birseyle mi biliyor musun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bat 20 ağus ama 2 gün önce test yapıcam
BAT tarihi canım
kızlarr bnmde 1 haftadr filan ne görsem cnm istiyor acaip yiyesm geliyo gögüs damarlarm hala belirgin ve basımın döndüğünü hissediyorm ara sıra ama adet oldm biliyosnz ama içimdn bi ses test yap diyo
mogamiiii psikolojik mi dersin bunlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?