2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bazı arkadaşlar eklenip sonuç söyleme zahmetine girmediklerinden böyle uyarı yapıyorum canım... İnş hamiş kalırsın da burda avaz avaz mutluluğu paylaşırsın bizle... negatif söyelemek zorunda kalmazsın umarım... Hormon testinin yanında bi de sperm testi yaptırın isterseniz

Ayyy bi saat sarja taktim hamile ciktiii oleyyy ☺☺Canim yumurtlama hamgi gundu bat ayni ben de dun early yaptim cikmamisti ama bu aksam ovulasyon koyuydu aenin ovulasyon testi nasildi fotosuni paylasabilir misin ?

bebeğim 2 3 sayfa önce sweet ff dekş tablosunu paylaştı orda görürsün yumoş gününü ve ilişki sıklığını

ayyyyyy cok heyecanlı darısı sana ve dıger ısteyenlere olsun sılık cızgı goruluyor demı

Gayet net gözüküyor canımm.Hayırlı ugurlu olsun. Bu ayda hep erken öğreniliyorr Mogamiiii cuma günü darısı bize ve tüm isteyenlere

bebeğim 2 3 sayfa önce sweet ff dekş tablosunu paylaştı orda görürsün yumoş gününü ve ilişki sıklığını
Baktim.26.gunu pozitif i gormus di mi bem biriyle yazisiyodum ama sweet.miydi bilemedim uzun suruyo bizim diye.. cok sevindim.yaa hadi bakalim.darisi senle bana mogamiicim

Gayet net gözüküyor canımm.Hayırlı ugurlu olsun. Bu ayda hep erken öğreniliyorr Mogamiiii cuma günü darısı bize ve tüm isteyenlere

Amin canım... bu aydanda umudumu kestim ama dilerim yanılırım... sende mi cuma test yapacaksın

Baktim.26.gunu pozitif i gormus di mi bem biriyle yazisiyodum ama sweet.miydi bilemedim uzun suruyo bizim diye.. cok sevindim.yaa hadi bakalim.darisi senle bana mogamiicim

amin fıstık... ne diyeyim kendimden umudum yok dilerim sen hamiş çıkarsın

Mogamii moralin mi bozuk senin canim

adet olacağımı düşündükçe sıkıldım biraz... listeye bakıyorum ve hep 1.2. denemede hamileler görüyorum ama 4-5-6 ve daha üstünde doğru düzgün hamile çıkmıyo bu durumda bana bi sorun var diye düşündürtüyo... bi sorunumuz olmasaydı bizde hemen hamile kalırdık... ya bizde ya eşimizde ama bi sorun var işte... Kısmet kuzum bekleyelim bakalım

aslında bende hep dikkat ediyorum 3 en fazla 4 denemede hamile kalıyorlar listedeki arkadaşlarımız geçen gün küzenim eğer herşey yolundaysa düzenli ilişki ve yumurtalıklarda sıkıntı yoksa en geç 4 ayda hamile kalman lazım dedi bu beni baya düşündürdü allah yardımcımız olsun

işte beni düşündüren de bu... listede 18 ay 10 ay ve daha bi dolu aylardır bekleyen kızlar var ve olmuyo... o kadar üzülüyorum ki bu duruma... ne yalan söyliyim ilk denemeleri olanlardan çok aylardır bebek için uğraşan arkadaşlarımın hamile kalmasını istiyorum onlara daha çok sevineceğim... dilerim tez zamanda kavuşurlar yavrularına

Aynisini ben de dusunmuyo degilim.hatta bugun ablama dedim olumsuz dusunme dedi.. ben galiba esimin sonuc iyi cikana kadar rahat etmiycem bizim az cok ortada sinayabiliyoruz ama onu anlamiyoruz.. sen.cuma ben de ankaraya dönünce bian once spermiyogram..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…