Saolasin cnmm da hamile olucamda burda paylasmayacagimimi saniyorsun hatta ilk burdan paylasirimtabi negatif olursada bildiririm yrn esim ve ben hormon testi yaptiriyoruz. yumurtaliklarinda sorun yok cok iyi dedi doktor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet sabah 10 inş gitcem.
Ayyy bi saat sarja taktim hamile ciktiii oleyyy ☺☺Canim yumurtlama hamgi gundu bat ayni ben de dun early yaptim cikmamisti ama bu aksam ovulasyon koyuydu aenin ovulasyon testi nasildi fotosuni paylasabilir misin ?
ayyyyyy cok heyecanlı darısı sana ve dıger ısteyenlere olsunsılık cızgı goruluyor demı
Baktim.26.gunu pozitif i gormus di mi bem biriyle yazisiyodum ama sweet.miydi bilemedim uzun suruyo bizim diye.. cok sevindim.yaa hadi bakalim.darisi senle bana mogamiicimbebeğim 2 3 sayfa önce sweet ff dekş tablosunu paylaştı orda görürsün yumoş gününü ve ilişki sıklığını
Gayet net gözüküyor canımm.Hayırlı ugurlu olsun. Bu ayda hep erken öğreniliyorr Mogamiiii cuma günü darısı bize ve tüm isteyenlere
Baktim.26.gunu pozitif i gormus di mi bem biriyle yazisiyodum ama sweet.miydi bilemedim uzun suruyo bizim diye.. cok sevindim.yaa hadi bakalim.darisi senle bana mogamiicim
amin fıstık... ne diyeyim kendimden umudum yok dilerim sen hamiş çıkarsın
Bende de yok da ovulasyon koyu cikinca bi tuhaf oldum.iste umut dunyasi ☺
Amin canım... bu aydanda umudumu kestim ama dilerim yanılırım... sende mi cuma test yapacaksın
korkulacak bişey yok yahu çok basit... şöyle bi yokla etrafı
Kizlarrr 10 11 ağustosu bekleyen bayanlarr buyruunn ☺
yokladım kızhiç bişi yoktu bom boştu gerçi bata çok var daha
erken cıkanları gordukce cuma yapmak ıstıyorum kasıklarıma agrı gırınce vazgecıyorum
Mogamii moralin mi bozuk senin canimbuyrun benim...
Mogamii moralin mi bozuk senin canim
adet olacağımı düşündükçe sıkıldım biraz... listeye bakıyorum ve hep 1.2. denemede hamileler görüyorum ama 4-5-6 ve daha üstünde doğru düzgün hamile çıkmıyo bu durumda bana bi sorun var diye düşündürtüyo... bi sorunumuz olmasaydı bizde hemen hamile kalırdık... ya bizde ya eşimizde ama bi sorun var işte... Kısmet kuzum bekleyelim bakalım
aslında bende hep dikkat ediyorum 3 en fazla 4 denemede hamile kalıyorlar listedeki arkadaşlarımız geçen gün küzenim eğer herşey yolundaysa düzenli ilişki ve yumurtalıklarda sıkıntı yoksa en geç 4 ayda hamile kalman lazım dedi bu beni baya düşündürdü allah yardımcımız olsun
adet olacağımı düşündükçe sıkıldım biraz... listeye bakıyorum ve hep 1.2. denemede hamileler görüyorum ama 4-5-6 ve daha üstünde doğru düzgün hamile çıkmıyo bu durumda bana bi sorun var diye düşündürtüyo... bi sorunumuz olmasaydı bizde hemen hamile kalırdık... ya bizde ya eşimizde ama bi sorun var işte... Kısmet kuzum bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?