Kislaaaaarrr benimde batim on sekiz . Gerci yum gunumu degerlendiremedik. Yum gunumden sonra Sadece iki sefer bir gun arayla calisma yaptik ama nasib kismet ....
bitsinde çalışmalar devam etsinbence sizin bebek şansınız bizlerden daha yüksek bir kere rahatça hamile kaldınız bu konuda rahatsınız o yüzden kısa sürede olacağını düşünüyorum inşallah
Kısmet canım belli olmaz belki ikimizde ikizlere hamiş kalırız
18 Agustos inşallah canım
hadi bakalım hep beraber kutlama yapalım inşallah
Kislaaaaarrr benimde batim on sekiz . Gerci yum gunumu degerlendiremedik. Yum gunumden sonra Sadece iki sefer bir gun arayla calisma yaptik ama nasib kismet ....
Kızlar ayın 18inde hangi şehirlerde kutlama olacak? Benim Ankara (memleket Eskişehir)
Elisa?
Kaygılı?
Damak?
Burcunaz?
Larsson?
canım yaa o hiç belli olmuyor ben birinci için 14 ay bekledim bunda da 2 yılı geçti
bakalım nasip
Merhaba canım sende test yapmak istersen 18 de bizmle birlikte yapabilirsin canım
Paytipocum test yapmak istersen ekleyebilirim seni
Sizinde bat tarihimi yoksa gectikten sonraki tarihmi 18 ... bende yaparim tabii
Kızlar reglinin 16. Günü bugün.2 gün üst üste pozitif testen sonra bugunkü testim silikleşmeye başlamış.bugun ve yarın peşpeşe calışsak spermde sorun olurmu?Eki Görüntüle 1210983
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar ben hamileyim kanda çıktı.az önce öğrendim.darısı hepinize bütün bekleyenlere olsun..
Arkadaşlar ben hamileyim kanda çıktı.az önce öğrendim.darısı hepinize bütün bekleyenlere olsun..
Mogami şu elle muayene testini yaptın mı bu aralar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yapmadım kuzum aslında iyi hatırlattın yapayım ben bi ... Bir de kasık sancım var ki... Bugün başladı bu da... Ara ara öyle bi sancı girip çıkıyor ... Adetim yakınlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?