2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynen canım hayır dediğime üzüldüm şimdi arkasını döndü uyuyor içimden sarılsam telafi etsem diyorum ne oluyor böyle kasıklarımdaki agrı beni böyle yapıyor

Saril canim sakin erteleme kıymetini bilin valla bak 2 haftadir yatiyo belinden dolayı ayri yataklardayiz nasil.ozledim elinden tutup.yürümeyi bile

sordum canm rengi değişirse gel takip et deedi akşama kadar da bi daha olmadı şükür yat dinlen dedi yatıyorum ben de

Kızlar iyi geceler moralim çok bozuk eşim bugun durgunsun dedi ve eşime ilk defa hayır dedim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum adet olacağımı hissediyorum (

canım ya neden bu kadar doldun ağla içini dok ama adet olacam diye üzülme ya daha 2 denemen değilmi çok erken yapma böyle

Canim ben bu saatte ovulasyon testi yaptim.idrar bekletmeden hatta henuz tuvalete gitmiştim , epey koyu cikti senin de boyle miydi yanimda bi tame gebelik testi var sadece onu da bu saatte kullanamam sana sorayim dedim heyecan yapmali.miyim dersin

tatlım valla inşallah durumun benle aynıdır adete 8 gün kala ben bi test yaptım silik cıkınca da 2 gün kalaya kadar ovu test yapmamıştım.. şüphelenince 2 gün kala idrarı hiç bekletmeden yaptım hatta misafirlerim bile vardı evde dediğin gibi koyu çıktı hatta önce T çıktı ertesi gün de gebelik yaptım istersen yap ama cıkmazsa da üzülme olur mu

hayırlı olsun arkadasım.darısı bizim basımıza inş
eğer pozıtıf gordugun gunden baska ılıskın olmadıysa sonrasında belkıde kız bebiş gelicek sana

ay canım sivilce patlaması yaşayan bi benm hheralde diyodum değilmişim bak benm de ilk şüphem oydu hiç sivilce bilmeyen ben hala suratımda sivilce dolu :)

aa üzülmek ağlamak yok ablamdada oldu lekelenme şimdi dünyalar tatlısı bir kızı oldu panik yapma

ah canım gelde bana anlat işte eşim gelip de beni öyle görünce o da ağlamaya basladı onu görünce sustum artık iyiyim ama şimdi bundan sonra daha dikkatli olcam hareketlerimde ben biraz rahat davranıyodum

ah canım gelde bana anlat işte eşim gelip de beni öyle görünce o da ağlamaya basladı onu görünce sustum artık iyiyim ama şimdi bundan sonra daha dikkatli olcam hareketlerimde ben biraz rahat davranıyodum

zar zor hamıle kaldın zaten kız aglayıp uzulup bebıse zarar verme annesi :)

benım eltım korunmayı bıraktıktan sonra ( dışarı boşalma yöntemini kullanmışlar) kızına hamıle kalamamıs 6 ay.daha oncesınde korunuyorlarmıs.doktora gıtmıs hamıle kalamıyorum dıe.doktor demıskı rahım hıc spermle karsılasmamıs,yumurta sperme denk gelmemıs hıc.vucut yabancı cısım gıbı algılıyor yumurta spermı itiyor falan demıs.acele etme olur demıs.sonrakı ay hamıle kalmıs,hatta üstüne 4-5 gun reglı bıle olmus..korunmayı bırakanlar sabretsin demekki rahimin yumurtanın sperme alışması onu kabul etmesi zaman alıyor..mevla nasıp edecekse oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…