Aynen canım hayır dediğime üzüldüm şimdi arkasını döndü uyuyor içimden sarılsam telafi etsem diyorum ne oluyor böyle kasıklarımdaki agrı beni böyle yapıyor
bence normaldir ama hemen doktorunu ara sor kendi kendine stres yaparsan bu sana zarar verir stres yok
Evet canım gecen ay bende buyuk heyecn stres vardı ama bu ayyy maşalalhım var Aladağdan serinimİnşallah yarattığımız sinerjiyle 18 de güzel haberler vereceğiz
Canım olabilir diye düşünüyorum devamı gelmezse sıkıntı yoktur yinede dr sor için rahat eder
Teşekkürler canım sen nasılsın özleniyorsun
Taam o zaman kizlaar bende vaariimm. :))))
sordum canm rengi değişirse gel takip et deedi akşama kadar da bi daha olmadı şükür yat dinlen dedi yatıyorum ben de
Kızlar iyi geceler moralim çok bozuk eşim bugun durgunsun dedi ve eşime ilk defa hayır dedim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum adet olacağımı hissediyorum(
Canim ben bu saatte ovulasyon testi yaptim.idrar bekletmeden hatta henuz tuvalete gitmiştim , epey koyu cikti senin de boyle miydi yanimda bi tame gebelik testi var sadece onu da bu saatte kullanamam sana sorayim dedim heyecan yapmali.miyim dersin
inş canım sızın de guzel haberlerınızı alıp sevınılım artık
ben bu ay coooook gec, dusunsene 26. gun yumurtladım pozıtıf gordugum gun ılışki sonrada hıc yokama sanırım pozıtıf yarın doktor sat soracak, ben baslıcam anlatmaya ov. testınden + gordugumden yoksa gebelık haftası cok daha fazla cıkacak
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce test yaptım ve resım budur ov. testıde yaptım resmın koymadım ama oda koyu.
Eki Görüntüle 1211332 Eki Görüntüle 1211336
dikkat et yorma kendini inşallah gelmez devamı cnm
valla ne yerlesme kanaması ne mıde bulantısı hıcbıseycıgım yok. adet belırtısı de yok. sadece yuzumde regl oncesı 1-2 sıvılce cıkarken bu konuda patlama yasıyorum. 2 haftadır yıllık ızınde ıdım. ve 1kac ıl degıstırdım karayolu ıle. köy düğününe falan katıldık. hava degısıklıgınden cıldım bole oldu dıye dusunuyordum. yapıskan yumurtlama akıntısı gıbı devam edıyor. afedersınız 3-4 gun once ıshal oldum yarım gun surdu. yedıgım kıymalı pıdeden sanırım
hıcbır belırtı yok anlayacagın.
akşama kadar ağladım canm ama gelmeyince yatıştım biraz artık daha dikkatlı olcam
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce test yaptım ve resım budur ov. testıde yaptım resmın koymadım ama oda koyu.
Eki Görüntüle 1211332 Eki Görüntüle 1211336
aa üzülmek ağlamak yokablamdada oldu lekelenme şimdi dünyalar tatlısı bir kızı oldu panik yapma
sizi sabırsızlıkla beklıyorumBenn mogami rahis
aradım canım takip et rengi kırmızıya döner coğalırsa gel hemen dedi akşama kadar bi daha olmadı bakalım..
ah canım gelde bana anlat işte eşim gelip de beni öyle görünce o da ağlamaya basladı onu görünce sustum artık iyiyim ama şimdi bundan sonra daha dikkatli olcam hareketlerimde ben biraz rahat davranıyodum
canım folikül kisti ne demek araştırmadın mı???? Yani yumurtan kiste dönüşmüş ve o yumoştan hayır gelmez
http://www........................./2011/02/folikul-kisti.html
bi oku istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?