2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hakkımızda hayırlısı olsun canım dilerim bizim sıpalarda çok bekletmez bizi

Ayyy bi saat sarja taktim hamile ciktiii oleyyy ☺☺Canim yumurtlama hamgi gundu bat ayni ben de dun early yaptim cikmamisti ama bu aksam ovulasyon koyuydu aenin ovulasyon testi nasildi fotosuni paylasabilir misin ?

mogamı benım yerıme yazmıs saolsun tablomdan bahsetmıs. ov testı koyuydu ama test cızgısı kadar degıl. 26. gun daha koyu oldugunu gordum, bu gunku cızgı sankı 24, 25. gunku gıbıydı. sabah koyabılırım testı ancak. sımdı koyamıcam

Gayet net gözüküyor canımm.Hayırlı ugurlu olsun. Bu ayda hep erken öğreniliyorr Mogamiiii cuma günü darısı bize ve tüm isteyenlere

saol canım inş. yarın kanda da netleşir, darısı ısteyen herkesın basına

Baktim.26.gunu pozitif i gormus di mi bem biriyle yazisiyodum ama sweet.miydi bilemedim uzun suruyo bizim diye.. cok sevindim.yaa hadi bakalim.darisi senle bana mogamiicim

inş canım sızın de guzel haberlerınızı alıp sevınılım artık
ben bu ay coooook gec, dusunsene 26. gun yumurtladım pozıtıf gordugum gun ılışki sonrada hıc yok ama sanırım pozıtıf yarın doktor sat soracak, ben baslıcam anlatmaya ov. testınden + gordugumden yoksa gebelık haftası cok daha fazla cıkacak

Son düzenleme:

Tabii ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin... Dualarımdasınız her zaman..

kuzum bole dusunmemelısın. dkhapı sonrası 5. ayın bu. ve 6. aya kadar beklemelısın vucut kendını toparlasın. bazı drler 1 yıla kadar dkh sonrası bekleyıın dıyor. moral cok onemlı hem belkı hamıssın. belırtı arama kendınde bence, belırtı yok dıgede hamıs olmıcam dıye moralını bozma

belirti yok ki arayayım kuzum... Artık hap olayının etkisinin kalktığını düşünüyorum çünkü 4 aydır yumurtluyorum, ilişkiye dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyo işte.. Cuma eşime spermiyogram yaptırıcaz... İnş oda iyi çıkar... Sonrası beklemece

iyi geceler kızlar... mutlu rüyalar

Kızlar ktfen cvp beyaz akıntım dünden beri yoğun bata3gün kaldı bikaç gündür ağrım da var sizce hamile olabilir miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de oyle gordum sanki anamm sabah tekrar yapcam bakalım ☺

kız moralin yok baya senin nereye öyle erkenden kaçmalar

Seni uykuda tutmaz şimdi canim valla benim icin moral.oldun ne yalan soyleyim.ben de hep gec yumurtladigim.icin karamsardim ben 21 23. Gunlerde oluyo diye üzülüyodum bak senin 26 olmasina ragmen tuttu biz de test pozitif olduğu gun calistik sonu benzesin inşallah ☺

Kızlar ktfen cvp beyaz akıntım dünden beri yoğun bata3gün kaldı bikaç gündür ağrım da var sizce hamile olabilir miyim

Test yaptin mi canim panik yapma benm de gecen ay oyle akinti vardi ama olumlu olmadi az kalmis zaten sık disini ya da yarin sabah bi test yap.hemen ☺

Benim de bat 10veya 11 ağustos az önce erken gebelik testi yaptım negatif degisebilir mi ki acaba

Ben de dunnyaptim degisebilir tabiki de bu saatte dogru sonuc da vermeyebilir aabah idrariyla tekrarla canim

Kızlar iyi geceler moralim çok bozuk eşim bugun durgunsun dedi ve eşime ilk defa hayır dedim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum adet olacağımı hissediyorum (

Kızlar iyi geceler moralim çok bozuk eşim bugun durgunsun dedi ve eşime ilk defa hayır dedim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum adet olacağımı hissediyorum (

Aynisini bugün ben de yaptim hevesini kursaginda bıraktım üstüne de bi güzel agladim sonra onu uzdugume agladim.. ama o kadar anlayisli ki.. seninki de oyledir eminim canim.paylas onunla uzdigunu dusundugunu ve uzulduguni

Aynisini bugün ben de yaptim hevesini kursaginda bıraktım üstüne de bi güzel agladim sonra onu uzdugume agladim.. ama o kadar anlayisli ki.. seninki de oyledir eminim canim.paylas onunla uzdigunu dusundugunu ve uzulduguni

Aynen canım hayır dediğime üzüldüm şimdi arkasını döndü uyuyor içimden sarılsam telafi etsem diyorum ne oluyor böyle kasıklarımdaki agrı beni böyle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…