Aynisini ben de dusunmuyo degilim.hatta bugun ablama dedim olumsuz dusunme dedi.. ben galiba esimin sonuc iyi cikana kadar rahat etmiycem bizim az cok ortada sinayabiliyoruz ama onu anlamiyoruz.. sen.cuma ben de ankaraya dönünce bian once spermiyogram..
Ayyy bi saat sarja taktim hamile ciktiii oleyyy ☺☺Canim yumurtlama hamgi gundu bat ayni ben de dun early yaptim cikmamisti ama bu aksam ovulasyon koyuydu aenin ovulasyon testi nasildi fotosuni paylasabilir misin ?
Gayet net gözüküyor canımm.Hayırlı ugurlu olsun. Bu ayda hep erken öğreniliyorr Mogamiiii cuma günü darısı bize ve tüm isteyenlere
Baktim.26.gunu pozitif i gormus di mi bem biriyle yazisiyodum ama sweet.miydi bilemedim uzun suruyo bizim diye.. cok sevindim.yaa hadi bakalim.darisi senle bana mogamiicim
Kizlarrr 10 11 ağustosu bekleyen bayanlarr buyruunn ☺
Ayy ne güzel deger tabi bebis icin canım ınş sağlıka kucağına al bizlere de dua edermisin senin sduan kabul olur iki canlisin ben şimdi günde 700 estagfirullah el azim 707 tane de ya varis okuyorum ınş bizede en kisa zamanda nasip olur
kuzum bole dusunmemelısın. dkhapı sonrası 5. ayın bu. ve 6. aya kadar beklemelısın vucut kendını toparlasın. bazı drler 1 yıla kadar dkh sonrası bekleyıın dıyor. moral cok onemlı hem belkı hamıssın. belırtı arama kendınde bence, belırtı yok dıgede hamıs olmıcam dıye moralını bozmaadet olacağımı düşündükçe sıkıldım biraz... listeye bakıyorum ve hep 1.2. denemede hamileler görüyorum ama 4-5-6 ve daha üstünde doğru düzgün hamile çıkmıyo bu durumda bana bi sorun var diye düşündürtüyo... bi sorunumuz olmasaydı bizde hemen hamile kalırdık... ya bizde ya eşimizde ama bi sorun var işte... Kısmet kuzum bekleyelim bakalım
kuzum bole dusunmemelısın. dkhapı sonrası 5. ayın bu. ve 6. aya kadar beklemelısın vucut kendını toparlasın. bazı drler 1 yıla kadar dkh sonrası bekleyıın dıyor. moral cok onemlı hem belkı hamıssın. belırtı arama kendınde bence, belırtı yok dıgede hamıs olmıcam dıye moralını bozma
iyi geceler kızlar... mutlu rüyalar
mogamı benım yerıme yazmıs saolsun tablomdan bahsetmıs. ov testı koyuydu ama test cızgısı kadar degıl. 26. gun daha koyu oldugunu gordum, bu gunku cızgı sankı 24, 25. gunku gıbıydı. sabah koyabılırım testı ancak. sımdı koyamıcam
kız moralin yok baya senin nereye öyle erkenden kaçmalar
Ben de oyle gordum sanki anamm sabah tekrar yapcam bakalım ☺
Kızlar ktfen cvp beyaz akıntım dünden beri yoğun bata3gün kaldı bikaç gündür ağrım da var sizce hamile olabilir miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de bat 10veya 11 ağustos az önce erken gebelik testi yaptım negatifdegisebilir mi ki acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar iyi geceler moralim çok bozuk eşim bugun durgunsun dedi ve eşime ilk defa hayır dedim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum adet olacağımı hissediyorum(
Aynisini bugün ben de yaptim hevesini kursaginda bıraktım üstüne de bi güzel agladim sonra onu uzdugume agladim.. ama o kadar anlayisli ki.. seninki de oyledir eminim canim.paylas onunla uzdigunu dusundugunu ve uzulduguni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?