2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar iyi geceler moralim çok bozuk eşim bugun durgunsun dedi ve eşime ilk defa hayır dedim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum adet olacağımı hissediyorum (

Kıyamam sana been üzülme kuzucum hepimiz zaman zaman senin gibi oluyoruz ama biz artık anne adayıyız güçlü olmamız gerek bu ay değilse diğer ay o da değilse bidaki ay baktık olmuyo klomen oda olmuyo aşılaması var tüp bebeği var yeterki biz ve eşimiz sağlıklı olalım hiiiç üzülme ben rahatım ama sadece her ay aşırı umutlanıp aşırı heyecanlanıyorum yoksa şükür kocalarımız başımızda sağlıklıyız Allah elbette bebek nasip edicek sadece zaman bugün akşam 5 çift aile görüştük ikisi hamile(birinin 3.tüp bebek denemesi) diğer ikisinin bebekleri 1 yaşında(birinin 2 düşükten sonra 3. Bebeği yaşadı) onları görünce benimde içim acıyo ahh çekiyorum hamileler bebekleri için hazırladığı odaları gösterdiler hep bebeklerinden konuştular.. Ne mutlu onlara ama inan rabbim bizede nasip edecek sabredelim balım sen üzülme

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce test yaptım ve resım budur ov. testıde yaptım resmın koymadım ama oda koyu.
Eki Görüntüle 1211332 Eki Görüntüle 1211336

Oy oy oyyy tebrik ediyorum kuzum maaşallah.. Ovu testinde 26.günmü çift çizgiydi ve siz sadece çift çizgi gördüğünüz gün mü çalıştınız? Ben de 12. Gün çift çizgi gördüm 13. Gün silikti. 12. 13 ve 15. Günler (bugün) çalıştık, 14. Gün çalışamadık diye içim içimi yiyo

Günaydın kızlarrrrr bir haftadır giremiyordum yeni hamişler varsa tebrik edrim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KIZLARRRR BENDE ALLAHIN İZNİ İLE BEBEGİME KAVUŞTUM DÜN ULTURASONDA GÖRDÜM ÇOK DUA ETTİM KABUL OLDU ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA.

Kızlar ayın 18inde hangi şehirlerde kutlama olacak? Benim Ankara (memleket Eskişehir)

Elisa?
Kaygılı?
Damak?
Burcunaz?
Larsson?

Benim Adana[/QUOTE]

benim istanbul

Arkadaşlar ben hamileyim kanda çıktı.az önce öğrendim.darısı hepinize bütün bekleyenlere olsun..

tebrik ederimmmm bu ne mütavazı duyuruuu sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım .

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce test yaptım ve resım budur ov. testıde yaptım resmın koymadım ama oda koyu.
Eki Görüntüle 1211332 Eki Görüntüle 1211336

ah canım gelde bana anlat işte eşim gelip de beni öyle görünce o da ağlamaya basladı onu görünce sustum artık iyiyim ama şimdi bundan sonra daha dikkatli olcam hareketlerimde ben biraz rahat davranıyodum

kıyamam ben size sakın öyle kendini kötü hissetme allahın izniyle geçecek gidecek biz dua ediyoruz ki bıraak çocuk yerleşsin annesi

KIZLARRRR BENDE ALLAHIN İZNİ İLE BEBEGİME KAVUŞTUM DÜN ULTURASONDA GÖRDÜM ÇOK DUA ETTİM KABUL OLDU ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA.

aminn anne bebiş sağlıklı bir hamilelik diliyorum gözün aydın

sende azimli istikrarlı sistematik çalışannn birrr kadın olarakkk kavştunnn çok sevindirdin bizi saat 11 gibi kan testi sonucunu da hayırlısıyla öğrendik mi bekliyoruzzz tebrikler allahım sağlığıyla getirsin

günaydın bak sweet 26.gün diyo demek neymiş yumurtlamayı görmeden kaçırdık diye üzülüyomuşuz bu günler değişkenlik gösteriyo o yüzden bilmeden her ilişkide ihtimal varmış gibi düşünüp umutlu şekilde yaşamaya devam edicez bu arada sabahları mide bulantısı ymek yememe isteği akşamları da çok yeme durumum var ve kilo alıcam eğer alırsam hormonlarım bozulur hamilelik ihtimali düşer yarından itibaren sabah nesfiti me devam ediyorum bu arada dün bardak ağzımdan düşmeden su içtim tüm gün

Paytipo senin kaçıncı denemen ov testi vs yapıyor musun? Betii nasıl gidiyor sen hamişsin

benim istanbul

tebrik ederimmmm bu ne mütavazı duyuruuu sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım .

kıyamam ben size sakın öyle kendini kötü hissetme allahın izniyle geçecek gidecek biz dua ediyoruz ki bıraak çocuk yerleşsin annesi

aminn anne bebiş sağlıklı bir hamilelik diliyorum gözün aydın [/QUOTE]

ÇOKKK SAĞOL AMİNNN.

Mogami nasılsın canım? Arada bir girip sayfayı takip ediyordum bu aralar biraz sıkıntılı bir süreç geçirdim giremedim bat ne zaman hayırlı haberlerini bekliyorum tez zamanda senin ve tüm arkadaşlarımın inşallah...

Saril canim sakin erteleme kıymetini bilin valla bak 2 haftadir yatiyo belinden dolayı ayri yataklardayiz nasil.ozledim elinden tutup.yürümeyi bile

Haklısın canım evet bu zamanların kıymetını bılmelıyız bu hafta bende hep durgunluk var ama sızlerle konusunca bıraz kafam dagılıyor

sordum canm rengi değişirse gel takip et deedi akşama kadar da bi daha olmadı şükür yat dinlen dedi yatıyorum ben de

İyi yapıyorsun canım yat dinlen keyfni çıkar bebişin bak yerıne kasıla kasıla iyice yerleşmiş :)

canım ya neden bu kadar doldun ağla içini dok ama adet olacam diye üzülme ya daha 2 denemen değilmi çok erken yapma böyle

Bilmiyorum canım evet 2 denemem ama esım öyle bır ıstekkle sordukı gecen ay bu ayda adet oldum demek istemıyorum sanırım bu yuzden

Evet canım benımde facede takıp ettııgım bırı var bebsıne neler yapıyor neler onu gördukce ıc cekıyorum heveslenıyorum esım cok ıstıyor hevesle soruyor bu ayda olmadı demek ıstemıyorum

Tebrik ederim canım Allah sağ salim dogmayı ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin

Evet canım haklısın umudumuzu yitirmeden çalışmalıyız bat yaklastıkca korkuyorum sanırım kırmızılar gelecek diye ya canım bende bugun farkk ettim çay içmek istemiyorum artık tiksinme gibi çay bana hiç çekici gelmiyor önceden hep içiyordum sen bol bol su iç evet canım saglıklı beslenmemız lazım dikkat etmeliyiz

Canim anlaradaymissin ben de öyle ne is yapiyodun sen nerde calisiyosun ☺

Evet canım Adanadayım ben özel bir şirkette harita teknikeri olarak çalışıyrum canım peki sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…