- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Kızlar iyi geceler moralim çok bozuk eşim bugun durgunsun dedi ve eşime ilk defa hayır dedim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum adet olacağımı hissediyorum(
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce test yaptım ve resım budur ov. testıde yaptım resmın koymadım ama oda koyu.
Eki Görüntüle 1211332 Eki Görüntüle 1211336
saol canım inş. yarın kanda da netleşir, darısı ısteyen herkesın basına
etmem mi canım söylemene bile gerek yok ben her gece duamı eder öyle uyurum o dualarda siz de varsınız :)
Hangi günler çalışma oldu canım?
Kızlar ayın 18inde hangi şehirlerde kutlama olacak? Benim Ankara (memleket Eskişehir)
Elisa?
Kaygılı?
Damak?
Burcunaz?
Larsson?
Arkadaşlar ben hamileyim kanda çıktı.az önce öğrendim.darısı hepinize bütün bekleyenlere olsun..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr az önce test yaptım ve resım budur ov. testıde yaptım resmın koymadım ama oda koyu.
Eki Görüntüle 1211332 Eki Görüntüle 1211336
ah canım gelde bana anlat işte eşim gelip de beni öyle görünce o da ağlamaya basladı onu görünce sustum artık iyiyim ama şimdi bundan sonra daha dikkatli olcam hareketlerimde ben biraz rahat davranıyodum
KIZLARRRR BENDE ALLAHIN İZNİ İLE BEBEGİME KAVUŞTUM DÜN ULTURASONDA GÖRDÜM ÇOK DUA ETTİM KABUL OLDU ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA.
Aramıza hoşgeldin balım
Sagolun kuzucum ... insallah aranizda sizlerle birlikte gobusume bebek gelir:)
Benim Adana
Frıendly 18 e daha var bugünde mi çalışma yapsak ?:44:
belirti yok ki arayayım kuzum... Artık hap olayının etkisinin kalktığını düşünüyorum çünkü 4 aydır yumurtluyorum, ilişkiye dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyo işte.. Cuma eşime spermiyogram yaptırıcaz... İnş oda iyi çıkar... Sonrası beklemece
Paytipo senin kaçıncı denemen ov testi vs yapıyor musun? Betii nasıl gidiyor sen hamişsin
Saril canim sakin erteleme kıymetini bilin valla bak 2 haftadir yatiyo belinden dolayı ayri yataklardayiz nasil.ozledim elinden tutup.yürümeyi bile
sordum canm rengi değişirse gel takip et deedi akşama kadar da bi daha olmadı şükür yat dinlen dedi yatıyorum ben de
canım ya neden bu kadar doldun ağla içini dok ama adet olacam diye üzülme ya daha 2 denemen değilmi çok erken yapma böyle
Kıyamam sana been üzülme kuzucum hepimiz zaman zaman senin gibi oluyoruz ama biz artık anne adayıyız güçlü olmamız gerek bu ay değilse diğer ay o da değilse bidaki ay baktık olmuyo klomen oda olmuyo aşılaması var tüp bebeği var yeterki biz ve eşimiz sağlıklı olalım hiiiç üzülme ben rahatım ama sadece her ay aşırı umutlanıp aşırı heyecanlanıyorum yoksa şükür kocalarımız başımızda sağlıklıyız Allah elbette bebek nasip edicek sadece zaman bugün akşam 5 çift aile görüştük ikisi hamile(birinin 3.tüp bebek denemesi) diğer ikisinin bebekleri 1 yaşında(birinin 2 düşükten sonra 3. Bebeği yaşadı) onları görünce benimde içim acıyo ahh çekiyorum hamileler bebekleri için hazırladığı odaları gösterdiler hep bebeklerinden konuştular.. Ne mutlu onlara ama inan rabbim bizede nasip edecek sabredelim balım sen üzülme
KIZLARRRR BENDE ALLAHIN İZNİ İLE BEBEGİME KAVUŞTUM DÜN ULTURASONDA GÖRDÜM ÇOK DUA ETTİM KABUL OLDU ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA.
günaydın bak sweet 26.gün diyo demek neymiş yumurtlamayı görmeden kaçırdık diye üzülüyomuşuz bu günler değişkenlik gösteriyo o yüzden bilmeden her ilişkide ihtimal varmış gibi düşünüp umutlu şekilde yaşamaya devam edicezbu arada sabahları mide bulantısı ymek yememe isteği akşamları da çok yeme durumum var ve kilo alıcam eğer alırsam hormonlarım bozulur hamilelik ihtimali düşer yarından itibaren sabah nesfiti me devam ediyorum bu arada dün bardak ağzımdan düşmeden su içtim tüm gün
Canim anlaradaymissin ben de öyle ne is yapiyodun sen nerde calisiyosun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?