- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Canım çok sevindim ya tebrik ederim inş.sonucunda pozitiftir ki öle bence:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende öylle çok duydum normal adet olupta 2 ay adet olmayıp dr gidiyor 2 aylık hamıle oldgunu öğrenıyor bir test yap istersen
canım son ılışkıyı 25 temmuzda yanı ov pozıtıf gordugum gun ( reglın 26. gunu oluyo) yasadım dun aksam da pozıtıf gordum idrarda. ilişkiden sonra 13. gun oluyo pozıtıf gordugum gun
cnm negatif çıktı ya bu zmna kdr testler bide adetkn yapmak daha da sacme geldi ama eşimde kanıma giriyo hem sabah ilk idrarını da kacırdımaksama dogru idrarımı tututp bn de mi ovu testi yapsam
Hım öyle dene canım bırde canım genelde kımse sabah ıdrarında yapılması gerektıgını bılmıyorkı benım kuzenım faan hep gun ıcınde yaptılar bende burda öğrenmıstım inşallah vardır cıkar canım
bazı arkadaşlar eklenip sonuç söyleme zahmetine girmediklerinden böyle uyarı yapıyorum canım... İnş hamiş kalırsın da burda avaz avaz mutluluğu paylaşırsın bizle... negatif söyelemek zorunda kalmazsın umarım... Hormon testinin yanında bi de sperm testi yaptırın isterseniz
pek umudum yok ama bu bas dönmeleri filan ne bide byrmda kilo aldm diye diyet yapmaya calısıyorm ama yaptıkça gün be gün gr gr kilom artıyooo:18:
amin cnm inşallahhh hepimize öyle olur bnde aileme bile sölemedim sırf böyle seyle olur diye biz ilk 6 ay korunmustuk o zmnlar eşimin köyüne gittiydik kadının biri bebek istemiyon mu o mu gelmiyo dedi snr da bnm kız 18 yasında senden snr evlendi karnı burnunda dedi bi sinir oldm görmenz lazım
evet haklısın o konuda. bugun hormon testi yaptırdım sonucu bugun yarın alırım eşimde yrn sperm testi yaptırcak ama bu arada çok üzücü bi olay yasadım. bana bebek dualarınızın yanında sabır da dileyin :) işyerimde benimle aynı zamanlarda evlenen arkadaşlarım evlendiğimden beri korunmadığımı ve bebek istediğimi biliyorlardı gecen ay sordular yok bebek dedim bu ayda sordular yok dedim ve hemen arkasından senaryolar kurmaya başlamış olacaklarki ikide bir bana aa nie olmadı acaba demeye başladılar. sonucta ben 12aya kadar bebek olmamasının normal bi durum olduğunu hem burdan hemde cevremden gorduğum kadarıyla biliyorum. dün akşam mesai vardı ben bebek için doktora gidicem die kalmadım mesaiye ama nie doktora gittiğimi sölemedim. hemen bi arkadaşım tahmin etmiş sanırım ve demişti aman o da çok acele ediyor bebek için felan. sabahta gelir gelmez hemen bana sordu dun nie doktora gittin bebek içinmi, sabah nie test yaptırdın bebek içinmi istedi doktor felan dedi bi arkadasımda sen bebek için tedavimi görüyorsun dedi şok oldum. bende yalandan yo hayır ne bebeği kasıklarımda ağrı vardı enfeksiyondan felan şüphelendi doktor test istedi dedim ki sabah testimi bile hemen ona bağlamışlar. yuh dedim yaa bu kadarda olmaz allah korusun gercekten bi sorunum olsa demekki sürekli morelimi bozacaklar ayy bu aydamı olmadı yazık felan. bende bundan sonra korunuyoruz suan düşünmüyoruz dicem en azından sürekli her ay sormazlar. ama milletin tavrı ve abartmaları beni çok üzdü. kaçıncı yuzyıldayız muhabbete bak 2aydır neden bebeğim olmuomuş. hiç mi gebelikle ilgili bişey okumuyorlar şaşırdım walla... Allah bana tez zamanda hayırlısıyla bebek verirde inşallah bende gögsümü gere gere hamileyim sonunda oldu derim millette çenesini kapar.
Biz dün çalıştık kuzum 12 13 15. günler olmuş oldu ben haftasonuna kadar durucam bikaç gün yeter yoruldum:)
Deme kiz degilimdir arada bi umutlaniyorumama erteledim ben öyle soylemeye başladım bile ☺
Uyyy agzindan bal damliyooooooo insallaahhh ama bu ay nedense bende oyle hissediyorum. Aslinda ocaktan beri korunmayi biraktik ama ocaktan beriher ay cift cizgi oldugunda esim il disinda oliyodu is dolayisiyla. Bu ay ilk defa full oncesi ve sonrasi beraberiz. Ilk defa diyebiliriz yani aslinda
saol tatlımmmmm. inş isteyen herkes kavusur. kan sonucunu gormeden emin olamıyorum yınede. hamıs gıbı hıssetmıyorummıdem yanıo ve acıktım cok daha kahvaltı yapmadıgımdan olabılır bence memleketteyım hala ıstanbula donmedım annemlerdeyım. sağlık ocagına gıttık 10 da. kan verdım. 3-4 gıbı alın sonucu dedı dr. heyecanlı bekleyiş
evet haklısın o konuda. bugun hormon testi yaptırdım sonucu bugun yarın alırım eşimde yrn sperm testi yaptırcak ama bu arada çok üzücü bi olay yasadım. bana bebek dualarınızın yanında sabır da dileyin :) işyerimde benimle aynı zamanlarda evlenen arkadaşlarım evlendiğimden beri korunmadığımı ve bebek istediğimi biliyorlardı gecen ay sordular yok bebek dedim bu ayda sordular yok dedim ve hemen arkasından senaryolar kurmaya başlamış olacaklarki ikide bir bana aa nie olmadı acaba demeye başladılar. sonucta ben 12aya kadar bebek olmamasının normal bi durum olduğunu hem burdan hemde cevremden gorduğum kadarıyla biliyorum. dün akşam mesai vardı ben bebek için doktora gidicem die kalmadım mesaiye ama nie doktora gittiğimi sölemedim. hemen bi arkadaşım tahmin etmiş sanırım ve demişti aman o da çok acele ediyor bebek için felan. sabahta gelir gelmez hemen bana sordu dun nie doktora gittin bebek içinmi, sabah nie test yaptırdın bebek içinmi istedi doktor felan dedi bi arkadasımda sen bebek için tedavimi görüyorsun dedi şok oldum. bende yalandan yo hayır ne bebeği kasıklarımda ağrı vardı enfeksiyondan felan şüphelendi doktor test istedi dedim ki sabah testimi bile hemen ona bağlamışlar. yuh dedim yaa bu kadarda olmaz allah korusun gercekten bi sorunum olsa demekki sürekli morelimi bozacaklar ayy bu aydamı olmadı yazık felan. bende bundan sonra korunuyoruz suan düşünmüyoruz dicem en azından sürekli her ay sormazlar. ama milletin tavrı ve abartmaları beni çok üzdü. kaçıncı yuzyıldayız muhabbete bak 2aydır neden bebeğim olmuomuş. hiç mi gebelikle ilgili bişey okumuyorlar şaşırdım walla... Allah bana tez zamanda hayırlısıyla bebek verirde inşallah bende gögsümü gere gere hamileyim sonunda oldu derim millette çenesini kapar.
bu ayda koyverdik gitti dün tavuklu pilav vardı kokusu bu sabah burnumdan gitmiyo ve midemi bulandırıyo eşime dedim o yoksa bebiş mi dedi yok dedim bu belirtiler bebiş olduktan 1 ay sonra belli oluyobende belirti yok hatta bugünde belki yumurtlama olur diye çalışma yapalım diyorum :44: senin psikolojin kötü olmuş :2: ama arada oluyor öyle nedensiz kırmalar bugün yarın geçer inşallah :13:
Evet canım kendımı iyi hissetmiyorum hiç birşey yapmak istemiyorum Hadi canım inşallah bebitendir bak blumm yumurta yemişti ve 6 gun önceden öğrenmıstı evet bugun calısma olur bugun 4. gun olacak hıc calısma olmadı bende canım hiç çay içesim gelmiyor canım istemiyor midem yine hassas ama ben gastrıtten dıyorum canım umudum yok 18 de test yapacagım ama umutsuzzca tabı 18 sabahına adet olmazsam calısalım canım calısalım bata kadar
en güzeli kimseye söylememek bizde 5 aydır uğraşıyoruz kimse bilmiyor zaten çok hassas bir konu ve umut, inanç ve moral en önemli etken kimsenin motivasyonumuzu düşürmesine izin veremeyiz. olurda bebişimiz gelirse sürpriz oldu diyeceğiz hatta Allahın izniyle kalp atışını duyunca sadece 3 5 yakınla paylaşacağız. düşüncesizce sorulan sorulardan fenalık geliyor.
ne mutlu ki buradan sizlerle herşeyi paylaşıyorum yoksa ortadan ikiye ayrılırım herhalde
seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah en yakın zamanda
bebiş belirtisi çok sonra oluyor biliyorumbenimde midem rahatsız ben bugün folic asiti yaklaşık bir ay oldu kullanıyorum bırakıcam bi iki hafta ve mideme dikkat edicem soğuk tüketmicem geçmezse testten sonra doktora gidicem öyle karar aldım çalışalım ama bende umutsuzum belki heyecan umut yok diye böyle negatif ruh hali içindesin bide dün eşin istedi sen istemedin için içini yedi eminim bi daha geri çevirme bak bebiş şansını tepme
Paytipo senin kaçıncı denemen ov testi vs yapıyor musun? Betii nasıl gidiyor sen hamişsin
Midem bulanıyor gibi baskı yapıyor gastrıtten ama ılacıda kullanmak ıstemıyorum ne olur olmaz diye bende ılık tüketeceğim olabılır canım umudum olsa belkı böyle olmam evet esıme ılk defa hayır dedım haksızlık yaptıgımı hıssttm kotu hıssettım kendımı ama esımde durgunlugumun farkında aksam oturuyoruz en sevdıgım guldugum dızyı ızlıyorum ondan bıle zevk almadım sadece uyumak ıstıyorum bu hafta uykuya doymuyorum ıs yerınde aksama kadar esnıyorum
Kuzum Ben besinci seneme girdim evlilikte. hic korunmadim ama uc senem vajinismusla gecti sonra mantar tedavisi oldum. Bes Alti ay oldu vajiyi yendim ve cocuk istegide yenince dahada bi portledi bende. Aslinda dort senedir istiyom ama vaji oldugum icin olmayacagina inaniyordum. Alti aydir daha bilincli calisiyom yani .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?