KIZLARRRR BENDE ALLAHIN İZNİ İLE BEBEGİME KAVUŞTUM DÜN ULTURASONDA GÖRDÜM ÇOK DUA ETTİM KABUL OLDU ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA.
bat sıkıntıları erken başladı sanırım bizdebende de bi anda uyku kabus gibi çöküyo 10 15 dk rahatsız edip gidiyor geçen haftadan beri düzensizdi uykularım ondan böyle oldu ben artık yormuyorum hiç birini nerdeyse eminim yoklluğuna
Bende yormuyorum canım dun bacaklarım agrıdı dedım ben adet olacagım ve olmayı beklıyorum canım hep aynı saate yatıyorum ama esne esne bır hal oldum gozumdn yas gelıyor agzım agrıdı artık esnemektenAma test pozitif çıkarsa çok şaşırım :)
Kiz benimde bu aksam on bes calisiim bari... gerci ben bu ay nedense cok erken yumurtladim onuncu gun mu ne cift cizgiydi ama biz on ikinci gunu degerlendirebildik. Kismet artik..Biz dün çalıştık kuzum 12 13 15. günler olmuş oldu ben haftasonuna kadar durucam bikaç gün yeter yoruldum:)
evet haklısın o konuda. bugun hormon testi yaptırdım sonucu bugun yarın alırım eşimde yrn sperm testi yaptırcak ama bu arada çok üzücü bi olay yasadım. bana bebek dualarınızın yanında sabır da dileyin :) işyerimde benimle aynı zamanlarda evlenen arkadaşlarım evlendiğimden beri korunmadığımı ve bebek istediğimi biliyorlardı gecen ay sordular yok bebek dedim bu ayda sordular yok dedim ve hemen arkasından senaryolar kurmaya başlamış olacaklarki ikide bir bana aa nie olmadı acaba demeye başladılar. sonucta ben 12aya kadar bebek olmamasının normal bi durum olduğunu hem burdan hemde cevremden gorduğum kadarıyla biliyorum. dün akşam mesai vardı ben bebek için doktora gidicem die kalmadım mesaiye ama nie doktora gittiğimi sölemedim. hemen bi arkadaşım tahmin etmiş sanırım ve demişti aman o da çok acele ediyor bebek için felan. sabahta gelir gelmez hemen bana sordu dun nie doktora gittin bebek içinmi, sabah nie test yaptırdın bebek içinmi istedi doktor felan dedi bi arkadasımda sen bebek için tedavimi görüyorsun dedi şok oldum. bende yalandan yo hayır ne bebeği kasıklarımda ağrı vardı enfeksiyondan felan şüphelendi doktor test istedi dedim ki sabah testimi bile hemen ona bağlamışlar. yuh dedim yaa bu kadarda olmaz allah korusun gercekten bi sorunum olsa demekki sürekli morelimi bozacaklar ayy bu aydamı olmadı yazık felan. bende bundan sonra korunuyoruz suan düşünmüyoruz dicem en azından sürekli her ay sormazlar. ama milletin tavrı ve abartmaları beni çok üzdü. kaçıncı yuzyıldayız muhabbete bak 2aydır neden bebeğim olmuomuş. hiç mi gebelikle ilgili bişey okumuyorlar şaşırdım walla... Allah bana tez zamanda hayırlısıyla bebek verirde inşallah bende gögsümü gere gere hamileyim sonunda oldu derim millette çenesini kapar.
Bencede hamile olsanda soyleme haset ederler bu sefer Allah korusun...o zaman bi gün dinlen bi gün
bana hep öyle geliyo inanki ama o moda girme tabi içimden geçen o kısmetse er ya da geç nasip olacak
rahim hazırmış bu ayda zamanında olmuş hadi hayırlııısııı
3 .4 mü olsun sonuçlar güzel olsunda hayırlısıyla bekleriz
çok çok ayıp yaptıkları onlarla hiç bi şeyini paylaşma derim ben hatta hamile olsanda geç söyle ne patavatsız üstlerine düşmeyen işlere karışan 2 ay korunmuyo diye insanı olmuyo moduna sokan tipler onlar öyleişleri güçleri fesatlıktan başka bi şey olmayan insanlar belliki hiç umursama bile
ohhh geçmiş olsun çok şükür geçmiş şimdide seni tutana aşk olsunilişkinin tadını çıkar öyleyse o arada bi misafir aniden gelsin konsun kucağına :13:
Mogami nasılsın canım? Arada bir girip sayfayı takip ediyordum bu aralar biraz sıkıntılı bir süreç geçirdim giremedim bat ne zaman hayırlı haberlerini bekliyorum tez zamanda senin ve tüm arkadaşlarımın inşallah...
bende hamile kalmışsam deseler nasıl oldu bilmiyorum yum.günü yok düzenli ilişki yok pozisyonlar gebe kalmamak için yapılıyo sankitamamen allahın mucizesi gibi bi durum olur keşke olsa o mucizeler ama benim bat yaklaştıkça bi yanımda olursa tatilde rahatça yiyip içip eşimle olamam gibi şeyler geliyo düşünüyo ben böyle kararsız insanım işte
Slm bat 14 Ağustos bu benim 3 denemem. Ilk ikisi oldu ama düşükle sonuçlandı. Yazdıklarını okudum. Ben 3 yıldır evliyim ve hiç korunmadığım halde 2 yıl bir türlü olmadı. Sonuç olarak düşük olsada iki gebelik gördüm ve umudumu yitirmiyorum. Daha doğrusu iyi düşünmeye çabalıyorum. Umarım hepimiz birgün bebişlerimizi kucağımıza alıcaz:))
kızlar bende klomen kullanıyorum ama kasıkta sancım oluyor arasıra bu olabilir mi ya normal mi acep...:26:
al bnden de o kdr cnm hamile arkadaslara cok sevindm ama deneme sayıları 3ü gecmiyo o yüzden korkuyorm umutsuzlasıyorm bazen
Kısmet be güzelim yapacak bişey yok...
Art niyetlerinden, çekemediklerinden böyle yapıyorlardır, en iyisi dediğin gibi korunuyorum demek...Allah bu insanları ıslah etsin... Umarım test sonuçların güzel gelir canım, hayırlı haberlerini bekliyorum
evet haklısın o konuda. bugun hormon testi yaptırdım sonucu bugun yarın alırım eşimde yrn sperm testi yaptırcak ama bu arada çok üzücü bi olay yasadım. bana bebek dualarınızın yanında sabır da dileyin :) işyerimde benimle aynı zamanlarda evlenen arkadaşlarım evlendiğimden beri korunmadığımı ve bebek istediğimi biliyorlardı gecen ay sordular yok bebek dedim bu ayda sordular yok dedim ve hemen arkasından senaryolar kurmaya başlamış olacaklarki ikide bir bana aa nie olmadı acaba demeye başladılar. sonucta ben 12aya kadar bebek olmamasının normal bi durum olduğunu hem burdan hemde cevremden gorduğum kadarıyla biliyorum. dün akşam mesai vardı ben bebek için doktora gidicem die kalmadım mesaiye ama nie doktora gittiğimi sölemedim. hemen bi arkadaşım tahmin etmiş sanırım ve demişti aman o da çok acele ediyor bebek için felan. sabahta gelir gelmez hemen bana sordu dun nie doktora gittin bebek içinmi, sabah nie test yaptırdın bebek içinmi istedi doktor felan dedi bi arkadasımda sen bebek için tedavimi görüyorsun dedi şok oldum. bende yalandan yo hayır ne bebeği kasıklarımda ağrı vardı enfeksiyondan felan şüphelendi doktor test istedi dedim ki sabah testimi bile hemen ona bağlamışlar. yuh dedim yaa bu kadarda olmaz allah korusun gercekten bi sorunum olsa demekki sürekli morelimi bozacaklar ayy bu aydamı olmadı yazık felan. bende bundan sonra korunuyoruz suan düşünmüyoruz dicem en azından sürekli her ay sormazlar. ama milletin tavrı ve abartmaları beni çok üzdü. kaçıncı yuzyıldayız muhabbete bak 2aydır neden bebeğim olmuomuş. hiç mi gebelikle ilgili bişey okumuyorlar şaşırdım walla... Allah bana tez zamanda hayırlısıyla bebek verirde inşallah bende gögsümü gere gere hamileyim sonunda oldu derim millette çenesini kapar.
Okucam çok tesekkur ederim zaten bugün hastalandım :/
kızlar bende klomen kullanıyorum ama kasıkta sancım oluyor arasıra bu olabilir mi ya normal mi acep...:26:
senin bat geçeli 1 hafta mı oldu :44:
amin cnm inşallahhh hepimize öyle olur bnde aileme bile sölemedim sırf böyle seyle olur diye biz ilk 6 ay korunmustuk o zmnlar eşimin köyüne gittiydik kadının biri bebek istemiyon mu o mu gelmiyo dedi snr da bnm kız 18 yasında senden snr evlendi karnı burnunda dedi bi sinir oldm görmenz lazım
Aynen katiliyorum bende kimseyle paylasmadim insanlar okadar merakli ki. Guvenemiyorum kimseye. Aileme ablama anneme bile soylemedim bilmeden soylerler cevresine diye. Insallah bu ay mujdeli haberler alirim ne belirtim ne hissim var gerci ama umut iste. Rabbim buyuk
adetimin 5. günü bol bol dinleniyorum malum üç gün sonra gün aşırı çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?