2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende yormuyorum canım dun bacaklarım agrıdı dedım ben adet olacagım ve olmayı beklıyorum canım hep aynı saate yatıyorum ama esne esne bır hal oldum gozumdn yas gelıyor agzım agrıdı artık esnemekten Ama test pozitif çıkarsa çok şaşırım :)

Son düzenleme:
kızlar bende klomen kullanıyorum ama kasıkta sancım oluyor arasıra bu olabilir mi ya normal mi acep...:26:

bende hamile kalmışsam deseler nasıl oldu bilmiyorum yum.günü yok düzenli ilişki yok pozisyonlar gebe kalmamak için yapılıyo sanki tamamen allahın mucizesi gibi bi durum olur keşke olsa o mucizeler ama benim bat yaklaştıkça bi yanımda olursa tatilde rahatça yiyip içip eşimle olamam gibi şeyler geliyo düşünüyo ben böyle kararsız insanım işte

Biz dün çalıştık kuzum 12 13 15. günler olmuş oldu ben haftasonuna kadar durucam bikaç gün yeter yoruldum:)
Kiz benimde bu aksam on bes calisiim bari... gerci ben bu ay nedense cok erken yumurtladim onuncu gun mu ne cift cizgiydi ama biz on ikinci gunu degerlendirebildik. Kismet artik..

Bencede hamile olsanda soyleme haset ederler bu sefer Allah korusun...

ohhh geçmiş olsun çok şükür geçmiş şimdide seni tutana aşk olsun ilişkinin tadını çıkar öyleyse o arada bi misafir aniden gelsin konsun kucağına :13:

Insaallah kuzum hepimizin gelsin bebisi .. belki oteki alemde su an gelmeye hazirlaniyolar analari burda kivranip dururken beraber oyunlar oynuyorlardir:))

bat 11 i canım ama bugün ateşim düştü yarın da olabilirim adet... umuyorum atlatmışsındır o sıkıntıları

Evet canım bir mucize inşallah o mucize bizide bulur yine yer içersin canım belli olmaz belki seninki rahat geçecek kararsız olma canım istikrarlı ol ki gelsin bebiş

Eklerim canım sonuç bildirmeyi ihmal etme... İnş kavuşursun yavruna

kızlar bende klomen kullanıyorum ama kasıkta sancım oluyor arasıra bu olabilir mi ya normal mi acep...:26:

KLomen kullandim temmuzda ve bir cok kullanan kisidede ayni sikayet canim mrk etme normal yumurta normalden hizli gelisiyor ...

Art niyetlerinden, çekemediklerinden böyle yapıyorlardır, en iyisi dediğin gibi korunuyorum demek...Allah bu insanları ıslah etsin... Umarım test sonuçların güzel gelir canım, hayırlı haberlerini bekliyorum

normal cnm bnde kullanırken ilk ay sağda olmustu o tarafta 3 yum oldu gecen ay solda daha cok hissettm solda 2 yum oldu bu ay bgn basladm bakalım hayırlısı

evet tahmin edebiliyorum canım ablamda evlendikten 3 sene sonra bebek yaptı kendi isteğiyle ama o 3 yıl herkes bişey kurdu kafasında yoksa olmuyomu, kısırmı felan :) biz daha eşe dosta sölemedik bebek istiyoruz die ama işyerinde konusu geçmişti yalan sölemeyi sevmem becerememde bende o yuzden korunmadığımızı sölemiştim keşke yalan söyleseymişim :) saflığımın kurbanı oldum ama artık akıllandım

hakkımızda hayırlısı olsun tabii gönül istemekten dilemekten geri kalmıyor inşallah en kısa zamanda müjde veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…