2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

niyedir bilmiyorum sende var gibi geliyor çalışmalarından dolayı sanırım kaçıncı deneme?

Uyyy agzindan bal damliyooooooo insallaahhh ama bu ay nedense bende oyle hissediyorum. Aslinda ocaktan beri korunmayi biraktik ama ocaktan beriher ay cift cizgi oldugunda esim il disinda oliyodu is dolayisiyla. Bu ay ilk defa full oncesi ve sonrasi beraberiz. Ilk defa diyebiliriz yani aslinda

Tebrik ederim canım Allah sağ salim kucagına almayı ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin :)

hayırlı olsun arkadasım.darısı bizim basımıza inş
eğer pozıtıf gordugun gunden baska ılıskın olmadıysa sonrasında belkıde kız bebiş gelicek sana

saol caqnım darısı ısteyenlere ıns. kan tahlılı verdım 30dk once. 3-4 gıbı gelın sonuc almaya dedı sağlık ocagı. heyecanla beklıyorum sımdı

Slm bat 14 Ağustos bu benim 3 denemem. Ilk ikisi oldu ama düşükle sonuçlandı. Yazdıklarını okudum. Ben 3 yıldır evliyim ve hiç korunmadığım halde 2 yıl bir türlü olmadı. Sonuç olarak düşük olsada iki gebelik gördüm ve umudumu yitirmiyorum. Daha doğrusu iyi düşünmeye çabalıyorum. Umarım hepimiz birgün bebişlerimizi kucağımıza alıcaz:))

saol tatlımmmmm. inş isteyen herkes kavusur. kan sonucunu gormeden emin olamıyorum yınede. hamıs gıbı hıssetmıyorum mıdem yanıo ve acıktım cok daha kahvaltı yapmadıgımdan olabılır bence memleketteyım hala ıstanbula donmedım annemlerdeyım. sağlık ocagına gıttık 10 da. kan verdım. 3-4 gıbı alın sonucu dedı dr. heyecanlı bekleyiş

Kızlar çok dertliyim kırksekiz gündür adet olmadım kırkıncı günü pembe akıntı geldi adet olcam sandım ama pede bulaşmamış dört gündür böle pede bulaşmadı çok çok az sadece wcde peçeteye geliyodu dünde akıntı geldi pembeyle karışık bugün yine yok kafayı yicem yaaaa
Temmuzda hsg çektirmiştim acaba ondan mı oldum diyorum araştırdım böle olan çok az kişi var ne bileyim offf

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok sevindim ya tebrik ederim inş.sonucunda pozitiftir ki öle bence:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

al bnden de o kdr cnm hamile arkadaslara cok sevindm ama deneme sayıları 3ü gecmiyo o yüzden korkuyorm umutsuzlasıyorm bazen

saol arkadasım allah sanada nasıp etsın ıns. evet 26. gun pozıtıf gordum. o gun ve 24. gun calıstık. 27. gun bayram ıznı ıcın yollara koyulduk. ramazan ayıydı bıde. yanı 23 ve 25 temmuz ta ilşki var. ( 25 temmuz yanı reglın 26. gunu ov. pozitifi gordum) o gun bu gundur calısamadık. bende uzuluyordum. tek gun ıle gebelık olmaz bu ayıda kacırdık dıye nasıp olunca oluyo.

için içini yemesen sen o gunlerde haddınden fazla calısmıssın zaten rahat olur gun asırı devam

Canım sen reglın 26. gunu gördüm pozitifi dıyorsun senın bat ne zamandı ılıskınden kac gun sonra bellı oldu

yaa demek öyle cnm dünde yazdm bn adetimin bugün bana göre 4 dr a göre 5.günündeyim dün ve önceki gün içinde başım dönüyo arada midem bulanıyo ve ne görsem cnm yemek istiyor sevmediğim seyleri bile ama bn de arkadaslar da psikolojik diye düşündük ki dün aksam yemek yedim üzerinden 2 saat gecmedi ki birden acaip bas dönmesi biras snr da mide bulantısı oldu ve coook ac hissettm kendimi oturma odasından yatak odasına zor gittim 15 dk snr filan kendime geldim eşimde test yap diye tutturdu yapmadm bgn sabah da yataktan zor kalktm hala uykum varrrr
kısacası eltin hamileykn mi adet olmus

Canım bende öylle çok duydum normal adet olupta 2 ay adet olmayıp dr gidiyor 2 aylık hamıle oldgunu öğrenıyor bir test yap istersen

Canım sen reglın 26. gunu gördüm pozitifi dıyorsun senın bat ne zamandı ılıskınden kac gun sonra bellı oldu

canım son ılışkıyı 25 temmuzda yanı ov pozıtıf gordugum gun ( reglın 26. gunu oluyo) yasadım dun aksam da pozıtıf gordum idrarda. ilişkiden sonra 13. gun oluyo pozıtıf gordugum gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…