- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Kiz benimde bu aksam on bes calisiim bari... gerci ben bu ay nedense cok erken yumurtladim onuncu gun mu ne cift cizgiydi ama biz on ikinci gunu degerlendirebildik. Kismet artik..
Bencede hamile olsanda soyleme haset ederler bu sefer Allah korusun...
Insaallah kuzum hepimizin gelsin bebisi .. belki oteki alemde su an gelmeye hazirlaniyolar analari burda kivranip dururken beraber oyunlar oynuyorlardir:))
cnm laf lafı açıyo bizde öyle 7.sene evlenebildik bide bi arkadasım daha vardı liseden snr hemen evlendi 9 yıllık evli 7-8 yasında oğlu var bide kızı oldu kız kazara oldu diyo eskiden millete gülerdim kazara cocuk nsl olur diye kendi basıma geldi diye gülerdi hep
o zaman bi gün dinlen bi gün
bana hep öyle geliyo inanki ama o moda girme tabi içimden geçen o kısmetse er ya da geç nasip olacak
rahim hazırmış bu ayda zamanında olmuş hadi hayırlııısııı
3 .4 mü olsun sonuçlar güzel olsunda hayırlısıyla bekleriz
çok çok ayıp yaptıkları onlarla hiç bi şeyini paylaşma derim ben hatta hamile olsanda geç söyle ne patavatsız üstlerine düşmeyen işlere karışan 2 ay korunmuyo diye insanı olmuyo moduna sokan tipler onlar öyleişleri güçleri fesatlıktan başka bi şey olmayan insanlar belliki hiç umursama bile
bnmde 5.gün cnm eşim cmts sperm testi yaptırck snr çalışmalar gelsiiiiiinnn
Kizlar calismalar nasil gidiyor ?
muhtemelen eklediğin yerden kaldırıyorsundur canım
amin tatlım inşallah :)allah razı olsun canım. inş. sağsalim bebişini kucağına alırsın
Benim Adana
aynen aynen :)isilik gibiküçük küçük sivilcecikler
canım cok üzüldüm çok allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahşu alttaki takvimi nasıl kaldırabilirim arkadaşlar ?
benim bebişim yokki artık
Canım kusura bakma giremiyordum nezamandır sonucumu söyleyemedim gerçi sonuç yok adet olmadım daha off bugün kırksekizinci gün kırkıncı günde pembe akıntı falan geldi adet olcam sandım pet koydum yine yok dört gün devam etti dün yine aynısı oldu noldu bana anlamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kzlar..
yoktum bir süredir..
sevincimi paylaşmıştım en son burdan..
şimdide üzüntümü paylaşıyorum sizlerle..
bebeğimi kaybettim, kalbi durdu......
bayramdan önceki hafta operasyonla aldılar..
çok güzel bi duyguydu ona sahip olduğumu bilmek..
kısa sürsede bizimle olduğunu bilmek...
kokusunu duymadan kucağıma almadan bu kadar üzüldüm,
Rabbim evlat acısı yaşayanlara sabır versin..
Nassilsiniz sabah dr gittim sag yumurtaligimda 4 mm kist olusmus adetim 1 hafta erken oldu dedim kistten erken olmus dr oyle soyledi neyse ki sorun yokmus kendiliginden kaybolurmus klomen verecekti kist var diye vermedi diger aya kaldi artik
Kizlar calismalar nasil gidiyor ?
nasılsınız yeni hamile haberi varmı
Beni de aranıza alın kızlar
Çooookk istiyorum hamile kalmayı. Temmuz da ilk denemelere başladık inanılmaz bir heyecan var şuan ikimizde de :18:
Biliyorum ilk ayda tutmaması ihtimali yüksek ama yine de insan sabredemiyor..
Son adetimin ilk günü tarihinden emin olamadığım için ovulasyon günümü kaçırmış olabilirim diye korkuyorum. Sanki hastalığım başlayacakmış gibi geliyor. Endişe sardı içimi
tatlım zaten 1 hafta bekleyip ses çıkmayıncakoyuyorum... umarım lekelenmedir ama lekelenme olsa şimdiye belli olması lazımdı.... bi doktora git sen kist falan olmasında
Beni de aranıza alın kızlar
Çooookk istiyorum hamile kalmayı. Temmuz da ilk denemelere başladık inanılmaz bir heyecan var şuan ikimizde de :18:
Biliyorum ilk ayda tutmaması ihtimali yüksek ama yine de insan sabredemiyor..
Son adetimin ilk günü tarihinden emin olamadığım için ovulasyon günümü kaçırmış olabilirim diye korkuyorum. Sanki hastalığım başlayacakmış gibi geliyor. Endişe sardı içimi
Bende kist olmasından korkuyorum gitcem dr da biraz daha beklicem hsg çekildim ya ondan mı acaba diyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eylülde seni göremeyince hala olmadın sanmıştım o zaman ekimde seni görmiyimhayırlısıylaa :)
1 gün oluyo 3 gün olmuyo bu ay iyice karmaşık oldu benimtest yapıcaz ayın 18inde ama umutsuz vaka gibi geliyo midem kötü bu ara hamilelik peşine düşerken midemi ihmal ediyorum inşallah düzelir folik asit i bir süre bırakacağım bakalım dikkat edeceğim olmasdı reglden sonra doktora gideceğim ama yine de şaşırtır belki testler bizi :44:
hsg yüzünden olabilir tabi canım... umarım tertemiz çıkar sonucun
selam canım benimde yeni batım 29agustos 3.denemiz olacak ama ben 25 gunde bir oluyorum birbirimizi takip edelim inş aynı gunde aynı mutlu haberı alırız birde hormon sperm testi felan yaptırdınmı ve de ekstra ne gibi şeyler yapıyorsun hamile kalmak için :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?