2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sorma cnm yaa daha neler neler acıktm dedim sunu getiym bunu getrym diyetteym yemem diyorm telde ben isteyerk mi geç cıkıyom ne yapıym bana niye tavır yapıyn dedi, müdüre mi gelip tavır yapıym diye bi çıkış daha amaaaann çekiversinler bizi biras ne olcak:)

Bende mogamiye katılıyorum bütün hisler dibine kadar yaşanmalı Ne zaman ov. Testi alıcaz

Yaşıyorum kuzucugum yaşıyorum onunda tadına bakıyorum şu kasıkarımdakı sancıda olmasa gercı sebebını bılmıyorum ama kasıklarım yanıyor gıbı sancıyor canım ben eger regl olursam dıger ay gun asırı denerım ama ov testı almayı düşünmüyorum sen alacakmısn çükü çalışmalarımız dikkatsizce gün aşırı deneriz olmazsa ondan sonrakı ay düşünürümm ben

gülmene sevindim böyle minik minik kendine geliyor insan... Bende dün gece sıkıntıdan eşime cips aldırdım yedim ooohhhh canıma değsin....

Kız sende iş konusunda fazla yüklenme napsın adamın elindemi yoksa oda istemezmi erken çıkıp gelsin evınde olsun

aynen öyle cnm yaa bn öğretmnm yaz tatilindeym sıkılmaya basladm adam gec geliyo yoruluyo o haliyle ilgileniyo madem cıkmak istiyosn hadi gezelm diyo yok sorun bizde mi ne bnde inş düzelirim diye umut ediyorm hem ne oldu bize yaa mogami sen ben canlanalm biras yaa

gülmene sevindim böyle minik minik kendine geliyor insan... Bende dün gece sıkıntıdan eşime cips aldırdım yedim ooohhhh canıma değsin....

bende dün eşim için birşeyler yapmak istedim fincanda kek yaptım onu yedim ama banamısın demedi :)

Kız sende iş konusunda fazla yüklenme napsın adamın elindemi yoksa oda istemezmi erken çıkıp gelsin evınde olsun

ayyy ne yapıyım dün öyle bunalıverdim k.valideme gittiydm dün yazık bide bgn anneme gittin ya dışarı cıktın işte diyo yazık kıyamam yaa düşününce de üzülüyorm

eşime sürekli iki günde bi yapalım diyemem yani tamam sık ilişki yaşıyoruz ama tuttu da iki gün 3 gün üstüste olmadı en azından yumurtladığım günü bilirim o günlerde oldu derim ben regl geçsin ondan sonra doktora gidicem zaten ona da sorarım hepsini alma niyetim var eylül için

üzülüyorum dediğim kısa sürüyo zaten 10 dkk sonra geçiyo
iyi güldüm yalnız birazdan toplantım var gıcık bir müşterimle moral oldun şekerim sağolasın

ayyy ne yapıyım dün öyle bunalıverdim k.valideme gittiydm dün yazık bide bgn anneme gittin ya dışarı cıktın işte diyo yazık kıyamam yaa düşününce de üzülüyorm

Aaaaaaaa olmaz böyle bak eşin ne güzel seni düşünüyor haksızlık yapma eşine hadi bugun akşama eşin için birşeyler yap akşam otururken yersiniz ağzınız tatlanır ben dün fincanda kek yaptım tavsiye ederimv

Ben şuan sakin moddayım canım... ayın 10 unda malatyaya köye gidiyorum dayımın düğünü var orda tüm stresimi atarım artık... eşine iş konusunda çok yüklenme canım benim eşimde ticaretle uğraşıyo o sebepten 2 gündür eve 12 lerde geliyo avr. yakasından and. ya geçmek uzun sürüyo bayaaa ama ben sıkıntı mı ona çok yansıtmamaya çalışıyorum... Napalım onlar bizim bu ruh hallerimize katlanıyorlarsa bizde anlayışlı olmalıyız

Çok teşekkür derim kızlar iyi dilekleriniz için inşallah olur
Tüm hamilelik bekleyenlere de bol şans diliyorum. İnşallah hepimize nasip olur sağlıklı bir bebiş

Evet canım şekil a ben gibi 3 gündür ilişki yok sende haklısın canım hadi bakalım sen önden açılışı yap o zaman Ama inşallah bunlara gerek kalma canım 18 de olumlu sonuc alırız bize süpriz olur

bende dün eşim için birşeyler yapmak istedim fincanda kek yaptım onu yedim ama banamısın demedi :)

bunlar güzel ilerlemeler... yiyelim mutlu edelim kendimizi ufaktan... mutlaka işe yaramıştır

üzülüyorum dediğim kısa sürüyo zaten 10 dkk sonra geçiyo
iyi güldüm yalnız birazdan toplantım var gıcık bir müşterimle moral oldun şekerim sağolasın
birbirimize moral olalm destek olalm diye burdayz cnm bnde güldm sayenizde hadi iyi toplantılar size....

cnm sevdiği yemekleri yapıyorm pişiyo şimdi aksama da birlikte pazara gitcz o yüzden iş çıkışında gitcm o ara müdür görürsem amma olur ama
yanına giderken de biras süsleniyim biras da güleryüz moral olsn
buarada bildiğimz fincanlara mı yapıyn fırında bişi olmuyo mu onlara

Son düzenleme:

Çok iyi yapıyorsun canım süslen hatunuma bak sen desin eşin

tabi cnm doğru söylüyosn bu da her zaman olmuyo ama evliliğin tadı tuzu işte arada oluyo herseye rağmen anlayışlı eşlerimiz olduğu için çooook sanslıyız

İnşallah bu akşamda bi çalışma yapalım 18 e daha çook var yok canım nerdeyse 1 hafta on gün var bakalım doktor ne önerecek ay sonu görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…