Çok geçmiş olsun canım Allah sana tesellısını yepyenı saglıklı annesıne sımsıkı tutunan bır bebısle versın
Geçmiş olsun canım sen sağlıklı ol bebişinde sağlıklı olsun
Canım valla karman çorman benım calısma en son ayın 3 de çalışma oldu umudum yok batı beklıyorum topluca 18 de test yapacagız ınsallah suprız olur Korunmayı bıraktıktan sonra benım kasıklarımda sancı olmaya başladı yumurtlama dönemını gectıkten sonra gecen ayda öyleydı neden öyle oluyor anlamadım hayırlısıyla olumlu sonuc goruruz ınsalla testte
İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
İnsallah 18 inde pozitifi gorursun canim sabirsizlikla bekliyorum guzel haberler verirsiniz insallah
Beni de aranıza alın kızlar
Çooookk istiyorum hamile kalmayı. Temmuz da ilk denemelere başladık inanılmaz bir heyecan var şuan ikimizde de :18:
Biliyorum ilk ayda tutmaması ihtimali yüksek ama yine de insan sabredemiyor..
Son adetimin ilk günü tarihinden emin olamadığım için ovulasyon günümü kaçırmış olabilirim diye korkuyorum. Sanki hastalığım başlayacakmış gibi geliyor. Endişe sardı içimi
Beni de aranıza alın kızlar
Çooookk istiyorum hamile kalmayı. Temmuz da ilk denemelere başladık inanılmaz bir heyecan var şuan ikimizde de :18:
Biliyorum ilk ayda tutmaması ihtimali yüksek ama yine de insan sabredemiyor..
Son adetimin ilk günü tarihinden emin olamadığım için ovulasyon günümü kaçırmış olabilirim diye korkuyorum. Sanki hastalığım başlayacakmış gibi geliyor. Endişe sardı içimi
Aaa canım ne güzel hayırlı haberleri alırız inşallah bu ay :)) biz 20 ay korunduk canım son 3-4 aydır bebek istiyoruz doktora ikimizde gitmedik bu ay yada diğer ay olumlu sonuç alamazsak öyle gideceğiz Allah hayırlı zamanda verir inşallah bebeklerimizi :)
Anladim canim amin insallah ben biraz catlak oldugum icin dayanamadim hemen 2.denemeden snra doktora gttim dun :) bide ovuslasyon testi aldim bundan snrasi kismet :26:
Benimde esimin dogumgunu var 27sinde Allahim insallah nasip eder de esime dogumgunu surprizi yaparim en guzel hediyeyi veririm)) 4 agustosta ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum. 2 agustostan beri hergun duzenli calisma oluyo. Ilk defa bu kadar duzenli iliski oldu. Allahim hepimizin yuzune gulsun. Herseyden once saglikli ilerde bize hayirli olcak bi evlat versin.18inde herkesten guzel haber bekliyorum
yaa demek öyle cnm dünde yazdm bn adetimin bugün bana göre 4 dr a göre 5.günündeyim dün ve önceki gün içinde başım dönüyo arada midem bulanıyo ve ne görsem cnm yemek istiyor sevmediğim seyleri bile ama bn de arkadaslar da psikolojik diye düşündük ki dün aksam yemek yedim üzerinden 2 saat gecmedi ki birden acaip bas dönmesi biras snr da mide bulantısı oldu ve coook ac hissettm kendimi oturma odasından yatak odasına zor gittim 15 dk snr filan kendime geldim eşimde test yap diye tutturdu yapmadm bgn sabah da yataktan zor kalktm hala uykum varrrr
kısacası eltin hamileykn mi adet olmus
Eltimin reglisi 40 günde bir falan oluyormuş oldugu zamanda 7 gün şiddetli kanamaları olurmuş.yine regli olmuş bu aynı sekılde regli bitmiş baş dönmesi mide bulantısı baslamıshamileolabilirsin demişler ama yeni bitti daha olamam die dusunmus test yaptırmıslar hamileymiş.kaç haftalık hamileymiş ilk öğrendiğinde bilmiyorum ama oldugu regli normal bir regliymiş.ben tam olarak öğrenip yeniden yazarım buraya.ama bu durum istisna olabilir canım.herkeste aynı olmaz tabiki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmm anladm cnm bn de az önce ovu test yaptım koyu cıkarsa gebelik testi yaparım diye ama acık renk 2.cizgi belkide güneş carpması filan olmuştr bilmiyorm artk ama aynı eltinn durumundaym :))
Sen yap br gebelik testi :)
Ayy kızlar ya benım aglayasım gelıyor kuzenım aradı konustuk sesın ıyı gelmıyor dııyor sımdıde anneme takıldım benı aramıyor dıye canım sıkıldı aglayasım gelıyor cok duyguusalım 2 gundur
adetliyken gebelik testi yapan beN neyse bugünde böyle geçti yrna kdr hala basdönmeleri olursa sabah yapıym bari:)
insanın bi kere morali bozulunca herşey batmaya başlıyor... anlıyorum seni
Ayy kızlar ya benım aglayasım gelıyor kuzenım aradı konustuk sesın ıyı gelmıyor dııyor sımdıde anneme takıldım benı aramıyor dıye canım sıkıldı aglayasım gelıyor cok duyguusalım 2 gundur
Evet canım aynen hiçbirşey yapasım yok evıme gidip uyumak istiyorum bişry zevk vermiyor un ufak birşey bile sinir edebiilir şuan beni
cnm bnde dünden beri duygusala bağladm eşim işten gec geldi normalde memur 5 te gelmesi lazım ama mesaileri oluyo son zamanlarda 7 de cıkıyo dünde aradm 7 e iş uzadı dedi 8e doğru cıktı bnde telde biçok kızdm nasıl memursn bu saatte cıkılır mı hiçbiyere gidemez oldk eve kapandm bn filan diye aslında hftsonu eve girmedikeve geldi bnde bi durgunluk ama isteyerek diil çıkalm dolasım dedi bişiyim yoktu o ara ama karnım ağrıyo dedim gittim uzağa oturdm filan bgnde durgunluk var telde sorup duruyo iyi misin diye
cnm bnde dünden beri duygusala bağladm eşim işten gec geldi normalde memur 5 te gelmesi lazım ama mesaileri oluyo son zamanlarda 7 de cıkıyo dünde aradm 7 e iş uzadı dedi 8e doğru cıktı bnde telde biçok kızdm nasıl memursn bu saatte cıkılır mı hiçbiyere gidemez oldk eve kapandm bn filan diye aslında hftsonu eve girmedikeve geldi bnde bi durgunluk ama isteyerek diil çıkalm dolasım dedi bişiyim yoktu o ara ama karnım ağrıyo dedim gittim uzağa oturdm filan bgnde durgunluk var telde sorup duruyo iyi misin diye
valla moralini düzeltmen için tavsiye vermiyorum aksine dibine kadar yaşa bu hali... sonra zaten kendi kendine düzeliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?