2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnsallah 18 inde pozitifi gorursun canim sabirsizlikla bekliyorum guzel haberler verirsiniz insallah

endişe yok vesvese yok umut var huzur var kendini yorma ayaklarını sıcak tut
Allahın izniyle gelecekler bizde anne olacağız
çok uzun zamandır uğraşan arkadaşlarımız var bir iki ay hiçbirşey değil tabii insanız hemen olsun istiyoruz ama hakkımızda hayırlısı diyelim seninde güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

Hos geldin canim topik ugurlu gelir insallah :))

Anladim canim amin insallah ben biraz catlak oldugum icin dayanamadim hemen 2.denemeden snra doktora gttim dun :) bide ovuslasyon testi aldim bundan snrasi kismet :26:

Benimde esimin dogumgunu var 27sinde Allahim insallah nasip eder de esime dogumgunu surprizi yaparim en guzel hediyeyi veririm )) 4 agustosta ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum. 2 agustostan beri hergun duzenli calisma oluyo. Ilk defa bu kadar duzenli iliski oldu. Allahim hepimizin yuzune gulsun. Herseyden once saglikli ilerde bize hayirli olcak bi evlat versin.18inde herkesten guzel haber bekliyorum

Anladim canim amin insallah ben biraz catlak oldugum icin dayanamadim hemen 2.denemeden snra doktora gttim dun :) bide ovuslasyon testi aldim bundan snrasi kismet :26:

canım benim daha sen yeni de evlenmişsin sakın stres yapma olacaktır inşallah etrafımızdan olumsuz sonuçları almamız korkutuyor bizi ama çok güzel haberlerde var umut dolu :)) ilk günlerinin tadını çıkar ve birazcık zamana bırak etrafındakilere de hiçbirşey söyleme bence benim kendi annemler ve eşimin ailesi dahil hiç kimse bilmiyor bebek istediğimizi

İnşallah canım gecen ayda bnım esımın dogum gunuydu cok guzel bır dusuncem vardı ama yapamadım hamıs degıldıım ınsallah sen yapaılırsın ve 18 olumlu guzel haberler verırız

Eltimin reglisi 40 günde bir falan oluyormuş oldugu zamanda 7 gün şiddetli kanamaları olurmuş.yine regli olmuş bu aynı sekılde regli bitmiş baş dönmesi mide bulantısı baslamıshamileolabilirsin demişler ama yeni bitti daha olamam die dusunmus test yaptırmıslar hamileymiş.kaç haftalık hamileymiş ilk öğrendiğinde bilmiyorum ama oldugu regli normal bir regliymiş.ben tam olarak öğrenip yeniden yazarım buraya.ama bu durum istisna olabilir canım.herkeste aynı olmaz tabiki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hmm anladm cnm bn de az önce ovu test yaptım koyu cıkarsa gebelik testi yaparım diye ama acık renk 2.cizgi belkide güneş carpması filan olmuştr bilmiyorm artk ama aynı eltinn durumundaym :))

Ayy kızlar ya benım aglayasım gelıyor kuzenım aradı konustuk sesın ıyı gelmıyor dııyor sımdıde anneme takıldım benı aramıyor dıye canım sıkıldı aglayasım gelıyor cok duyguusalım 2 gundur

hmm anladm cnm bn de az önce ovu test yaptım koyu cıkarsa gebelik testi yaparım diye ama acık renk 2.cizgi belkide güneş carpması filan olmuştr bilmiyorm artk ama aynı eltinn durumundaym :))

Sen yap br gebelik testi :)

insanın bi kere morali bozulunca herşey batmaya başlıyor... anlıyorum seni

adetliyken gebelik testi yapan beN neyse bugünde böyle geçti yrna kdr hala basdönmeleri olursa sabah yapıym bari:)

Tamam canım yarın iallah güzel haberler vrirsin :)

insanın bi kere morali bozulunca herşey batmaya başlıyor... anlıyorum seni

Evet canım aynen hiçbirşey yapasım yok evıme gidip uyumak istiyorum bişry zevk vermiyor un ufak birşey bile sinir edebiilir şuan beni

cnm bnde dünden beri duygusala bağladm eşim işten gec geldi normalde memur 5 te gelmesi lazım ama mesaileri oluyo son zamanlarda 7 de cıkıyo dünde aradm 7 e iş uzadı dedi 8e doğru cıktı bnde telde biçok kızdm nasıl memursn bu saatte cıkılır mı hiçbiyere gidemez oldk eve kapandm bn filan diye aslında hftsonu eve girmedik eve geldi bnde bi durgunluk ama isteyerek diil çıkalm dolasım dedi bişiyim yoktu o ara ama karnım ağrıyo dedim gittim uzağa oturdm filan bgnde durgunluk var telde sorup duruyo iyi misin diye

Evet canım aynen hiçbirşey yapasım yok evıme gidip uyumak istiyorum bişry zevk vermiyor un ufak birşey bile sinir edebiilir şuan beni

valla moralini düzeltmen için tavsiye vermiyorum aksine dibine kadar yaşa bu hali... sonra zaten kendi kendine düzeliyor insan

Bende mogamiye katılıyorum bütün hisler dibine kadar yaşanmalı Ne zaman ov. Testi alıcaz

Allah iyiliğini versin adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar bizim duygusal iniş çıkışlarımızdan vallahi bazen üzülüyorum erkek milletine
benimde gelenler geliyor bazen kocamın suratında acaba ne yapsam şimdi gibi bi ifade gülmemek için zor tutuyorum kendimi
zaten deliydim şimdi bebekle bozdum kafayı şirazem iyice kaydı tövbe tövbe

Benim eşimde dün geç geldi yorgun olmasınaragmen keyfı yerındeydı benımle ılgılendı ama ben yanasmadım cok durgundum bugunde hala öyle devam ediyor içim sıkılıyor sanki şimdi araım sesini duymak istedim eşimin inşalalh akşama düzelirim

valla moralini düzeltmen için tavsiye vermiyorum aksine dibine kadar yaşa bu hali... sonra zaten kendi kendine düzeliyor insan

Bak buna güldüm işte valla canım benim genelde kendiliinde düzelir birkaç gün sürer bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…