Çok iyi yapıyorsun canım süslen hatunuma bak sen desin eşin
öyleyiz evet.... ama arada bu duygu iniş çıkışları iyidir... yenileniyoruz...
İnşallah bu akşamda bi çalışma yapalım 18 e daha çook var yok canım nerdeyse 1 hafta on gün varbakalım doktor ne önerecek ay sonu görürüz
fincanda kek tarifine bakıyorm da aklıma yattı yapsam mı ki tencere yazıyo nette sen nsl yapıyosn cnm
Bende öyle yaptım canım dün ilk defa denedim çok güzel oldu üzerinede hindistan cevizi serptim
canım ben bu tariften yaptım eşim keki sevmez ama bunu çok begendı
http://www.nefisyemektarifleri.com/tencerede-fincan-kek/
bnde bu tarife baktıydm :) fincanları yağlayınca cıktı mı kolaylıkla kekler içine yağlı kağıt mı koysam ki
Evet canım yenılenıyoruz daha sıkı sarılıyoruz
Evet canım bu aksam bende yapacagım evet belkı bızde genc yumurtluyoruz veya ıkı defa yumurtluyoruz ona göre değerlendırmek lazım her anıŞu 18 gelseydı canım rahatardık az kaldı az evet bakalım doktor ne diyecek bizimlede paylaşırsın
Tabiki paylaşırım güzel olan gerekli olan biligileri her şeyi paylaşırım burda neleri paylaşmıyoruz ki
Kızlar çok dertliyim kırksekiz gündür adet olmadım kırkıncı günü pembe akıntı geldi adet olcam sandım ama pede bulaşmamış dört gündür böle pede bulaşmadı çok çok az sadece wcde peçeteye geliyodu dünde akıntı geldi pembeyle karışık bugün yine yok kafayı yicem yaaaa
Temmuzda hsg çektirmiştim acaba ondan mı oldum diyorum araştırdım böle olan çok az kişi var ne bileyim offf
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol arkadasım allah sanada nasıp etsın ıns. evet 26. gun pozıtıf gordum. o gun ve 24. gun calıstık. 27. gun bayram ıznı ıcın yollara koyulduk. ramazan ayıydı bıde. yanı 23 ve 25 temmuz ta ilşki var. ( 25 temmuz yanı reglın 26. gunu ov. pozitifi gordum) o gun bu gundur calısamadık. bende uzuluyordum. tek gun ıle gebelık olmaz bu ayıda kacırdık dıyenasıp olunca oluyo.
Çıkta canım Yaglı kagıt koymana gerek yok tatlım ben servıs tabagına fıncanları ters cevırdım bıraz bekledıkten sonra cıktı kendısı fıncanın dıbınde bırazcık ıslak ıslak kaldı cok az onuda sıyırdımüzerine koydum tam kalıp gibi çıktı ama benım tavsıyem nescafe fıncanı veya cay fıncanında yap ve tencerenındıbıne fıncanlar temaz etsın cıgsın dıye cok sıkıstırma
aynen canım bizim komşunun kızı evlendiği gece hamile kalmış gulsemmı aglasammı bilemedim :26: bide kazayla hamile kaldım diyenler yokmu onları napsam bilemiyorum sinir bozucu şeylerherşeyin hayırlısı tabiki ama şundan artık kesinlikle eminim en çok istediğin herşey, her zmn en geç gerçekleşen şeylermiş evliliğimde öle oldu yıllardır çıkıyorduk ama evlenemiyorduk hersene bişey cıkıyordu öldüm bittim evlenene kadar artık ağlıyordum herkes evlendi ben nie evlenemedim die şimdide bebek krizim tuttu herkesin var benim nie yok
yaptım cnm ocakta pişiyocam bardaklarım vardı su bardağından küçük çay bardağından büyük onlarda yaptım merakla bekliyormmmm
amin tatlım peki kaç günde adet oluyosun? Ovu testini adetin kaçıncı günü yapmaya başladın? Acaba senin yumurtlama ilk başlardaydıda 26.gün gebe olduğun için ovu testi koyu çıkmış olmasın? Gebelik testini battan sonra mı yaptın?
Eline sağlık canım umarım begenırsıız bız cok begendıkOcagın orta bolumune koymalıydın canım öylemı yaptın
ewt cnm orta bölümüne koydm bnde merak ettm:)
benim merak ettiğim birşey var en çok hiisedilen belirtilerden biride kasık ağrısı olması lazım bu ağrı nasıl bir ağrı ben normalde adet günümde bile sancı cekmeyen biriyim ama korunmayı bıraktıgımızdn berı adet günüme 10 14 gün önceden kasıklarım sancı hissediyorum yanma gibi sancı bu bazen ağrı oluyor neden anlıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra snaki hormonlarım değişti :44: :26:
aynı ağrı bende de var 3 gündür sancı şeklinde ara ara girip çıkıyo... böyle kalp atımı gibi sancıyo sonra geçiyo.. otururken uzanırken ayaktayken farketmiyor ... Benimki muhtemeln adetten ama seninki niye onu anlamadım
Bende öyle yaptım canım dün ilk defa denedim çok güzel oldu üzerinede hindistan cevizi serptim
canım ben bu tariften yaptım eşim keki sevmez ama bunu çok begendı
http://www.nefisyemektarifleri.com/tencerede-fincan-kek/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?