2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

öyleyiz evet.... ama arada bu duygu iniş çıkışları iyidir... yenileniyoruz...

Evet canım yenılenıyoruz daha sıkı sarılıyoruz

İnşallah bu akşamda bi çalışma yapalım 18 e daha çook var yok canım nerdeyse 1 hafta on gün var bakalım doktor ne önerecek ay sonu görürüz

Evet canım bu aksam bende yapacagım evet belkı bızde genc yumurtluyoruz veya ıkı defa yumurtluyoruz ona göre değerlendırmek lazım her anı Şu 18 gelseydı canım rahatardık az kaldı az evet bakalım doktor ne diyecek bizimlede paylaşırsın

Son düzenleme:
bnde bu tarife baktıydm :) fincanları yağlayınca cıktı mı kolaylıkla kekler içine yağlı kağıt mı koysam ki

Çıkta canım Yaglı kagıt koymana gerek yok tatlım ben servıs tabagına fıncanları ters cevırdım bıraz bekledıkten sonra cıktı kendısı fıncanın dıbınde bırazcık ıslak ıslak kaldı cok az onuda sıyırdımüzerine koydum tam kalıp gibi çıktı ama benım tavsıyem nescafe fıncanı veya cay fıncanında yap ve tencerenındıbıne fıncanlar temaz etsın cıgsın dıye cok sıkıstırma

Son düzenleme:

Tabiki paylaşırım güzel olan gerekli olan biligileri her şeyi paylaşırım burda neleri paylaşmıyoruz ki

gebelik testi yaptınmı hiç?

Amin tatlım peki kaç günde adet oluyosun? Ovu testini adetin kaçıncı günü yapmaya başladın? Acaba senin yumurtlama ilk başlardaydıda 26.gün gebe olduğun için ovu testi koyu çıkmış olmasın? Gebelik testini battan sonra mı yaptın?

yaptım cnm ocakta pişiyo cam bardaklarım vardı su bardağından küçük çay bardağından büyük onlarda yaptım merakla bekliyormmmm

yahu acaba bizmi yanlış yapıyoruz bu işi kızlar yaa

yaptım cnm ocakta pişiyo cam bardaklarım vardı su bardağından küçük çay bardağından büyük onlarda yaptım merakla bekliyormmmm

Eline sağlık canım umarım begenırsıız bız cok begendık Ocagın orta bolumune koymalıydın canım öylemı yaptın

Son düzenleme:

frıendly le aykırı sorulara hoşgeldinizz Ahh ahh heves böyle bi şey işte

benim merak ettiğim birşey var en çok hiisedilen belirtilerden biride kasık ağrısı olması lazım bu ağrı nasıl bir ağrı ben normalde adet günümde bile sancı cekmeyen biriyim ama korunmayı bıraktıgımızdn berı adet günüme 10 14 gün önceden kasıklarım sancı hissediyorum yanma gibi sancı bu bazen ağrı oluyor neden anlıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra snaki hormonlarım değişti :44: :26:

aynı ağrı bende de var 3 gündür sancı şeklinde ara ara girip çıkıyo... böyle kalp atımı gibi sancıyo sonra geçiyo.. otururken uzanırken ayaktayken farketmiyor ... Benimki muhtemeln adetten ama seninki niye onu anlamadım

Evet canım ya özellıkle hafta sonu cok fenaydı agrım sankı kasıklarım şişmiş dedim yumurtlama günüm ondan olsa gerek ilişkiden sonra o ağrım hafifledi sancıya döndü hep var üşütüyorum gazmı acaba diyorum ama kasıklarda ne işi var diyorum ayy bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…