Günaydın canımm mutluydum son yarım saate kadar halıları bu akşam yıkamaya veriyorum yarına kadın çağırdım bende birlikte temizlik yapacaktık evde nere var yoksa temizleyecektik tuttu işyerinde eleman izne çıkacakmışta işler yetişsin diye yarın gel dedionun keyfine tatiline ben evimi işimi gücümü bırakıp yarın geleceğim planlarımın insanların keyiflerine bağlı olması beni sinir ediyo şu an sinirden midem bulanıyo çantamı alıp çıkıp gidesim varrr
Kızlar tskr ederim hepinizede sağlık ocağındn geliyorum kan verdim bklm 5 gibi gel dedi bekliyormm daha ilk denemem bu cok heyecanlandim :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim.rüyamda forum dayim.sen foto koymussun dedecigim buydu diye hayir olsun gordum resmen adamcagizi allah rahmet eylesin tekrar..
Dur şekerim sakin ol bu durumlara bende snir oluyorum ama malesef yapacak birey yok bende aksamdan bırazcık temızlık yapacagım ve aksamdan yarının yemegını hazırlayacagım mısafırım var yarın bazen bızımde ısler uzar hepde plan yaptıgım haftaya denk gelır ama ınsallah yarın oyle olmaz cok can sıkıcı bır durum oluyor bunlarda özel sırketın kotu yanları canım rahat plan yapamıyorsun sen sakın ol bebısı dusun sımdı ıcerde kuzuk bır bezelye varsa dşkkatını dagıtmada yerıne yerlessın
inşallah kuzunuz gelmiştir canım idrar testine göre bence hamişsiniz sağlıkla kucağınızda görün evladınızı inşallah
kaygılı bende yazdım canım bayramda gördüm deden vefat etmiş ama sen gördün mü bilemedim
başınız sağolsun arkadaşım rabbim rahmetini üstünden eksik etmesin
bi tuhaf oldum heyecandan mideme kramp girdi dedemden bi haber sanki hayırlara olsun beti çok ilginç ellerim titriyo yazarken benim dedem çok tatlı bir adamdı en güzel bayram torunlarımın yanımda olması bana deyip güldü son gecesinde. sokaktaki tüm çocuklar üzüldü anneleri söyleyemedi çünkü çocuklara gidip sakız şeker alıp dağıtır bahçesindeki incirleri dağıtırdı çok severdi hiç kıyamazdı sakız amca kaldı adı bana çok baktı o kuşlar için gidip buğday alıp besleyen insandı allah mekanını cennet eylesin o allahın sevgili kuluydu ben öyle inannıyorum ve inşallah tüm topiğimize dua edip bebiş getirir
malesef özel sektör keyfiii arkadaşım
NEDEN sakin olayım neden onların pisliğğini rahatlığını ben çekiyorum biri mantıklı şekilde açıklayabilir mi iş yetişmez yoğun olursa kalırım ama onun keyfine benim cumartesi mi yemek kul hakkıysaa bilmem helal eder miyim öyle sinirliyim ki iki senede tükendim özel sektörde. eğer bebiş niyetim olmasa bugün çıkar başka iş bakarım ama işte bebiş gelirse öyle çıkarım offf allahım sen büyüksünnncanım bura olmasa sizler olmasanız burda iki dk daha duramam zaten patlıyorum bu ş yerinde
cevap yazmış olmam lazım :2: amin inşallah çok teşekkür ederim rabbim bizlerede torunlarımızın düğününü görüp onlarla şakalaşıp kuş gibi hafifçe nefes vermeyi nasip etsin
Canım benim çok sağol duygulandirdin beni. Herhalde burda en uzun deneme bana ait☺ insALLAH hepimiz hayırlı zamanda ve aynı anda hamile kalırız. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben birşey merak ediyorum hamilelikte bu ağızda metalik tat olması belirti diyrlar peki bu nasıl bir tat
bayan çalışacaksa ya kamu ya kamu gerçekten . iş olarak 3. işyerim her yerde memnun kaldılar çünkü tükenene kadar çalıştım bu işyerimin saatleri güzel işim rahat stajım için katlanıyorum ama böyle şeyler beni her şeyden soğutuyo iyi niyetimi kaybediyorum sinir oluyorum olunca o insanla çalışamıyorum ahhh bizi biraz cazgır kötü yetiştirselerdi bende 2 senede mide hastası olmasaydım
Iste ben bunu önemsiyorum boyle bahsedilmesi gercekten cok guzel bak ruyama girmis dusun ne alaka halbu ki ne seni tanıyorum ne onu.. ve resim barizdi..allah gani gani rahmet eylesin canim.. is konusunda da devlette de oluyo sik.a canini pat diye toplanti koyuyolar bazen ne kadar sinirlensek de tipis tipis gidiyoruz iyi iste temizlik ten kurtulmus oldun bi gun daha olumlu bakmaya calisalim ☺
ama canım çekti benm
paslı demir yalamış gibi oluyorsun ıgggg
o kadar kendine yüklenme olduğu kadar kafana takma kendine yazık edersin bu yıllarını ve sağlığını rabbim sana tekrar nasip etmeyecek
ozel hıcbısey uygulamadım tatlım.bırtek ovulasyon testı kullandım yumurtlamagunumu belırmemek ıcın ıyıkıde yapmısım yoksa 26. gun yumos oldugnu bılemezdım ve adete 2 gun kala bırlıkte olmazdım. gec yumurtladıgımı ogrenmıs oldum. ov. testını sıddetle tavsıye ederım
cnm ya bu ay bende pek umutlu olamıyorum calısma yapamıyoruz kocısle gec gelıyo 4 gundur tık yok sınırım cok bozuk agustos ayı da benden pek umut yok sperm testının sonucu 1ve 2 gune alıyosun bızde yaptırmıstık esıme sene basında pek bısey anlamdım sayı olarak ıyı cıkmıstı ürolog gayet ıyı demıstı .. bende bugun bugun bı dr sıtesıne yolladım sonucu o ne dıyecek ıyıce paranoya bagladım ben nıe olmuyo bebek dıye cok korkuyorum ıcım daraıyo ya bebegım olmassa dıye
bi tuhaf oldum heyecandan mideme kramp girdi dedemden bi haber sanki hayırlara olsun beti çok ilginç ellerim titriyo yazarken benim dedem çok tatlı bir adamdı en güzel bayram torunlarımın yanımda olması bana deyip güldü son gecesinde. sokaktaki tüm çocuklar üzüldü anneleri söyleyemedi çünkü çocuklara gidip sakız şeker alıp dağıtır bahçesindeki incirleri dağıtırdı çok severdi hiç kıyamazdı sakız amca kaldı adı bana çok baktı o kuşlar için gidip buğday alıp besleyen insandı allah mekanını cennet eylesin o allahın sevgili kuluydu ben öyle inannıyorum ve inşallah tüm topiğimize dua edip bebiş getirir
Haklısın canım aslında bunun mantıklı acıklaması yk bende gecen ıs yerımde dedım aslında özel sırkette de hafta sonları tatıl olmalı dedım bu tur hakların özel sırketlerde de zorunlu kılınması lazım aynen canım bende burda sızlerle konusmasam cok sıkılır patlarım ıs arkadasım vardı oda ısten ayrıldı ılk donemler cok sıkılıyordum sonra sızı buldum rahata erdım
paslı demir yalamış gibi oluyorsun ıgggg
o kadar kendine yüklenme olduğu kadar kafana takma kendine yazık edersin bu yıllarını ve sağlığını rabbim sana tekrar nasip etmeyecek
alltakı resımde gordum cızgıyıhayırlı olsun bebısın canım cok sevındım cokkkkk
Canım geçte olsa başın sağ olsun dileklerimi kabul et mekanı cennet, yattığı yer nurlar içinde olsun...
İnşallah deden sana müjdeli haber için gözükmüştür, ancak işyerindeki sıkıntı için ikaz da olabilir. Bende ne zaman rahmetli anneannemi görsem arkasından bir şey olur, sakin kalmaya çalış tatlım her ne kadar kolay olmasada
çok haklısın ama iş hukuku ahlakı sıfır malesefeski işim olsa dk giremezdim kk ya google görmüyordu gözüm ahhh bayan olmak zor zor
evet biliyorum şu gençliğim sağlığım olmayacak eğer uğruna gidebileceğim hedefim işim olsa şu dk her şeyi bırakır onun için çabalardım inan çok mutsuzum bu konuda iş insanın hayatı çalışmak başarılı olmak istiyorum ama bu meslekte değil allah sağlık versin hayırlısını versin bana yol göstersin diyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?