2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Dur şekerim sakin ol bu durumlara bende snir oluyorum ama malesef yapacak birey yok bende aksamdan bırazcık temızlık yapacagım ve aksamdan yarının yemegını hazırlayacagım mısafırım var yarın bazen bızımde ısler uzar hepde plan yaptıgım haftaya denk gelır ama ınsallah yarın oyle olmaz cok can sıkıcı bır durum oluyor bunlarda özel sırketın kotu yanları canım rahat plan yapamıyorsun sen sakın ol bebısı dusun sımdı ıcerde kuzuk bır bezelye varsa dşkkatını dagıtmada yerıne yerlessın

Kızlar tskr ederim hepinizede sağlık ocağındn geliyorum kan verdim bklm 5 gibi gel dedi bekliyormm daha ilk denemem bu cok heyecanlandim :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah kuzunuz gelmiştir canım idrar testine göre bence hamişsiniz sağlıkla kucağınızda görün evladınızı inşallah

Canim.rüyamda forum dayim.sen foto koymussun dedecigim buydu diye hayir olsun gordum resmen adamcagizi allah rahmet eylesin tekrar..

kaygılı bende yazdım canım bayramda gördüm deden vefat etmiş ama sen gördün mü bilemedim
başınız sağolsun arkadaşım rabbim rahmetini üstünden eksik etmesin

Ben birşey merak ediyorum hamilelikte bu ağızda metalik tat olması belirti diyrlar peki bu nasıl bir tat

NEDEN sakin olayım neden onların pisliğğini rahatlığını ben çekiyorum biri mantıklı şekilde açıklayabilir mi iş yetişmez yoğun olursa kalırım ama onun keyfine benim cumartesi mi yemek kul hakkıysaa bilmem helal eder miyim öyle sinirliyim ki iki senede tükendim özel sektörde. eğer bebiş niyetim olmasa bugün çıkar başka iş bakarım ama işte bebiş gelirse öyle çıkarım offf allahım sen büyüksünnn canım bura olmasa sizler olmasanız burda iki dk daha duramam zaten patlıyorum bu ş yerinde

cevap yazmış olmam lazım :2: amin inşallah çok teşekkür ederim rabbim bizlerede torunlarımızın düğününü görüp onlarla şakalaşıp kuş gibi hafifçe nefes vermeyi nasip etsin

Iste ben bunu önemsiyorum boyle bahsedilmesi gercekten cok guzel bak ruyama girmis dusun ne alaka halbu ki ne seni tanıyorum ne onu.. ve resim barizdi..allah gani gani rahmet eylesin canim.. is konusunda da devlette de oluyo sik.a canini pat diye toplanti koyuyolar bazen ne kadar sinirlensek de tipis tipis gidiyoruz iyi iste temizlik ten kurtulmus oldun bi gun daha olumlu bakmaya calisalim ☺

malesef özel sektör keyfiii arkadaşım

bayan çalışacaksa ya kamu ya kamu gerçekten . iş olarak 3. işyerim her yerde memnun kaldılar çünkü tükenene kadar çalıştım bu işyerimin saatleri güzel işim rahat stajım için katlanıyorum ama böyle şeyler beni her şeyden soğutuyo iyi niyetimi kaybediyorum sinir oluyorum olunca o insanla çalışamıyorum ahhh bizi biraz cazgır kötü yetiştirselerdi bende 2 senede mide hastası olmasaydım

Haklısın canım aslında bunun mantıklı acıklaması yk bende gecen ıs yerımde dedım aslında özel sırkette de hafta sonları tatıl olmalı dedım bu tur hakların özel sırketlerde de zorunlu kılınması lazım aynen canım bende burda sızlerle konusmasam cok sıkılır patlarım ıs arkadasım vardı oda ısten ayrıldı ılk donemler cok sıkılıyordum sonra sızı buldum rahata erdım

İnşallah canım :) birbirimizi en iyi anlayan bizleriz Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Ben birşey merak ediyorum hamilelikte bu ağızda metalik tat olması belirti diyrlar peki bu nasıl bir tat

paslı demir yalamış gibi oluyorsun ıgggg

o kadar kendine yüklenme olduğu kadar kafana takma kendine yazık edersin bu yıllarını ve sağlığını rabbim sana tekrar nasip etmeyecek

insanların genel olarak iş etiği yok benim dünyamda yok amin çok değişik çok rüyana girmiş yoksa dedem sana bebek mi getirdi betii :44:

Canım hayırlı olsun bebeğin hadi gözün aydın :)

cnm biz özelde yaptırmıştık test 2 saatte cıktı cmts tekrr yaptırck

Canım geçte olsa başın sağ olsun dileklerimi kabul et mekanı cennet, yattığı yer nurlar içinde olsun...
İnşallah deden sana müjdeli haber için gözükmüştür, ancak işyerindeki sıkıntı için ikaz da olabilir. Bende ne zaman rahmetli anneannemi görsem arkasından bir şey olur, sakin kalmaya çalış tatlım her ne kadar kolay olmasada

çok haklısın ama iş hukuku ahlakı sıfır malesef eski işim olsa dk giremezdim kk ya google görmüyordu gözüm ahhh bayan olmak zor zor

paslı demir yalamış gibi oluyorsun ıgggg

o kadar kendine yüklenme olduğu kadar kafana takma kendine yazık edersin bu yıllarını ve sağlığını rabbim sana tekrar nasip etmeyecek

evet biliyorum şu gençliğim sağlığım olmayacak eğer uğruna gidebileceğim hedefim işim olsa şu dk her şeyi bırakır onun için çabalardım inan çok mutsuzum bu konuda iş insanın hayatı çalışmak başarılı olmak istiyorum ama bu meslekte değil allah sağlık versin hayırlısını versin bana yol göstersin diyorum hep

alltakı resımde gordum cızgıyı hayırlı olsun bebısın canım cok sevındım cokkkkk

canım gözün aydın hamilesin he ayyy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ov testini nasıl yaptın çift çizgiyi gördüğün günmü ilişki oldu canm bilgi verirsen sevinirim

çok teşekkür ederim amin allah kabul etsin deminos tuhaf olan ben görmedim betiboop görmüş rüyasında dedemi bana dedemin selamını getirdi ve dedem çocukları çok severdi belki ona bi bebiş geliyordur diye yordum ben

Malasef canım öyle neyse bu iş yerinde yine inetrnete girebiliyorsun iyi yönünnden bak yarın takılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…