Malasef canım öyle neyse bu iş yerinde yine inetrnete girebiliyorsun iyi yönünnden bak yarın takılırız
sağ olun siz varsınız iyi ki teste kaldı 10 gün ama bende tık yok çalışma da yok :44: ben dün diş ipimi çöpe attım midem bulandı az kaldı çıkarıyordum ne görsem midem ağzımda küçük çocuklar gibi oldum yeni başladı bu huy bende
Evet canım benımde sabahları mıdem bulanıyor ac hıssetmıyorum ama kendımı sonra gecıyor ve kasıklarım batıyor ve sağ bacagım yuruken agrıyor kasıgıma dogru kramp gıbı sankı ve markete gırdım galeta aldım meyvesuyu meyvesuyunu begenmedım tadı kötu geldı sonra sade galeta yedım ama hıc zevk almadım ve bende bırazda akıntı var bunlar belırtımı bılmıyorum canım 18 gelsede bır test yapsak rahatlasak ınsallah olumlu sonuc alırız canım belkı senıde öyle etkılıyor hıc bır belırtı hıssetmeden hamıle olanlar var hıc bellı olmaz
bu tiksinme huyu yeni çıktı bende ve elimde olan bi şey değil ahh bizz ahh ağrılar sızılar bakalım ne olacak bi hafta kaldı bi şey kalmadı
çok teşekkür ederim amin allah kabul etsin deminos tuhaf olan ben görmedim betiboop görmüş rüyasında dedemi bana dedemin selamını getirdi ve dedem çocukları çok severdi belki ona bi bebiş geliyordur diye yordum ben
Sevgili hatunlar bir kere daha haklı çıktım ne yazık ki.... Bata 3 gün kala lekelenmem başladı yarına sökülürüm.... Arkadaş ben adetimin başlayacağı saati bile biliyorum yahu pessss.... ayrıca rüyamda kucağımda bi buket kırmızı gül taşıyordum demek ki adete işaretmiş.... Ayrıca testte yaptım sabah ilk idrarımı plastik bardağa koymuştum eve gelince lekelenmeyi gördüm ama yine de yaptım sonuç hiç şaşırtmadı pırıl pırıl bi beyazlık... NEGATİF...
Eşime de sperm testi yaptırdık ... devlet yapmadı bizde özelde 35 tl ye yaptırdık bugün alacağım sonucunu... Bi de eşimde hafif bi varikosel çıktı doktor bu yüzden sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz dedi... Eğer testte sıkıntı çıkarsa muhtemelen varikoselin icabına bakacağız.... Böyle işte
Kizlaar cok mutsuzum ev sahibim evden cikmami istiyo en az 4 yil otururum diye anlastik ama sozlesme falan yok yeni evliyim daha 1 senedir oturuyoruz her esyami buraya gore aldim tasindigim eve hic biri uymayacak okadar esyayi tasima cileside cabasi ben ilcede yasiyorum evler hep eski bina birtek bu ev yeniydii sabaha kadar uyuyamadim stresten ufff
Benim test de oyle guzel tabir pırıl pırıl ☺ iyi bak hemen oldun sen ben yumurtlamayi bekle adeti bekle bekle babam bekle..38 gune cikti sabir istiyo bu da ha 28 gunde olsa yat kalk geciyo ama bende surekli bi bekleyis ☺ canim ben de esime yogunlastim haftaya verebilcez anca. Test sonucunu bildir bakalim umutlar gelecek ay a ☺
Canim neden sozlesme yapmadan kiraladiniz ? Üzüldüm gercekten can sıkıcı bi durum hangi ildesin canm insafszlik etmis.ev sahibi
Kizlaar cok mutsuzum ev sahibim evden cikmami istiyo en az 4 yil otururum diye anlastik ama sozlesme falan yok yeni evliyim daha 1 senedir oturuyoruz her esyami buraya gore aldim tasindigim eve hic biri uymayacak okadar esyayi tasima cileside cabasi ben ilcede yasiyorum evler hep eski bina birtek bu ev yeniydii sabaha kadar uyuyamadim stresten ufff
Sevgili hatunlar bir kere daha haklı çıktım ne yazık ki.... Bata 3 gün kala lekelenmem başladı yarına sökülürüm.... Arkadaş ben adetimin başlayacağı saati bile biliyorum yahu pessss.... ayrıca rüyamda kucağımda bi buket kırmızı gül taşıyordum demek ki adete işaretmiş.... Ayrıca testte yaptım sabah ilk idrarımı plastik bardağa koymuştum eve gelince lekelenmeyi gördüm ama yine de yaptım sonuç hiç şaşırtmadı pırıl pırıl bi beyazlık... NEGATİF...
Eşime de sperm testi yaptırdık ... devlet yapmadı bizde özelde 35 tl ye yaptırdık bugün alacağım sonucunu... Bi de eşimde hafif bi varikosel çıktı doktor bu yüzden sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz dedi... Eğer testte sıkıntı çıkarsa muhtemelen varikoselin icabına bakacağız.... Böyle işte
Evet canım ya hanı belırtı aramayacaktık bizhafta sonu yogun gececek benım ıcın yarın mısafırım var pazar gunude piknige gideceğiz haftaya başladıkmı gerisi çabuk geçer
kesinlikle çok enteresan müjdeli habere yoralım biz hatta çift müjdeli haber olsun ikinizde göbüşleri dolsun
Benim test de oyle guzel tabir pırıl pırıl ☺ iyi bak hemen oldun sen ben yumurtlamayi bekle adeti bekle bekle babam bekle..38 gune cikti sabir istiyo bu da ha 28 gunde olsa yat kalk geciyo ama bende surekli bi bekleyis ☺ canim ben de esime yogunlastim haftaya verebilcez anca. Test sonucunu bildir bakalim umutlar gelecek ay a ☺
of yaaa bu ev sahipleri çok vicdansız... bundan böyle sözleşme yapmadan tutma bi ev... dilerim çabucak atlatırsın bu sıkıntılı durumu... İnşallah tez zamanda kendi evinize sahip olursunuz
Evet en iyisi ertelemek ovulasyon u yapip oluruna birakmak.normalde bu kadar yogunlasamiyorum erteledim falan demistim.ne güzel ama yazlikta olunca ve bos olunca ustune bi de esim hasta olunca buraya sardim yogunlastim haliyle ☺ varikosel i inceledim de biraz netten bi dr o varmis hic bilmiyodum iyi bi urolojik.muayene gerekli. Enistem urolog yanimizda soyle bi muayene etsin dedim ama yok keyfi ne zaman isterse artik. Off off muayenelr kanlar sonuclarr ne zormua cidden ayol ☺25 te lekelendim 26 da adet olacağım çok çabuk geçti gerçekten... uzun döngü sıkıyordur eminim... yalnız ben bi dahaki yumurtlamayı kaçırabilirimMalatyada olacağım eve 19 unda varacağım ve 19 u da 11. güne denk geliyor... bu ay 10. gün de yumurtlama olmuştu bilmiyorum umarım ucundan yakalarız...Testi yaptır sende eşine... gerçi sonucundan tırsıyorum ben umarım eşimden yana da bi sorun çıkmaz.... amaaaaaan sıkıldım ben bu bebek yapma işinden hiç zevkini çıkaramadım hep dert hep dert
mogami hayırlısı olsuneşin için kontrol iyi oldu o küçük problemi halledince kafalar rahat çalışmaya devam daha çok yeni sen ay geçtikçe umutsuzluğa düşüyorsun haklıda olabilirsin ama daha çok yeni genç ve sağlıklısınız bi engel yok allah hayırlı zamanı nasip etsin olacak hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?