2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Malasef canım öyle neyse bu iş yerinde yine inetrnete girebiliyorsun iyi yönünnden bak yarın takılırız

sağ olun siz varsınız iyi ki teste kaldı 10 gün ama bende tık yok çalışma da yok :44: ben dün diş ipimi çöpe attım midem bulandı az kaldı çıkarıyordum ne görsem midem ağzımda küçük çocuklar gibi oldum yeni başladı bu huy bende

Evet canım benımde sabahları mıdem bulanıyor ac hıssetmıyorum ama kendımı sonra gecıyor ve kasıklarım batıyor ve sağ bacagım yuruken agrıyor kasıgıma dogru kramp gıbı sankı ve markete gırdım galeta aldım meyvesuyu meyvesuyunu begenmedım tadı kötu geldı sonra sade galeta yedım ama hıc zevk almadım ve bende bırazda akıntı var bunlar belırtımı bılmıyorum canım 18 gelsede bır test yapsak rahatlasak ınsallah olumlu sonuc alırız canım belkı senıde öyle etkılıyor hıc bır belırtı hıssetmeden hamıle olanlar var hıc bellı olmaz

bu tiksinme huyu yeni çıktı bende ve elimde olan bi şey değil ahh bizz ahh ağrılar sızılar bakalım ne olacak bi hafta kaldı bi şey kalmadı

Sevgili hatunlar bir kere daha haklı çıktım ne yazık ki.... Bata 3 gün kala lekelenmem başladı yarına sökülürüm.... Arkadaş ben adetimin başlayacağı saati bile biliyorum yahu pessss.... ayrıca rüyamda kucağımda bi buket kırmızı gül taşıyordum demek ki adete işaretmiş.... Ayrıca testte yaptım sabah ilk idrarımı plastik bardağa koymuştum eve gelince lekelenmeyi gördüm ama yine de yaptım sonuç hiç şaşırtmadı pırıl pırıl bi beyazlık... NEGATİF...

Eşime de sperm testi yaptırdık ... devlet yapmadı bizde özelde 35 tl ye yaptırdık bugün alacağım sonucunu... Bi de eşimde hafif bi varikosel çıktı doktor bu yüzden sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz dedi... Eğer testte sıkıntı çıkarsa muhtemelen varikoselin icabına bakacağız.... Böyle işte

bu tiksinme huyu yeni çıktı bende ve elimde olan bi şey değil ahh bizz ahh ağrılar sızılar bakalım ne olacak bi hafta kaldı bi şey kalmadı

Evet canım ya hanı belırtı aramayacaktık biz hafta sonu yogun gececek benım ıcın yarın mısafırım var pazar gunude piknige gideceğiz haftaya başladıkmı gerisi çabuk geçer

kesinlikle çok enteresan müjdeli habere yoralım biz hatta çift müjdeli haber olsun ikinizde göbüşleri dolsun

AĞUSTOS BAT

Deminos --------------------> 1 Ağustos ----------> 4. deneme ------------>
Kayraberen ----------------> 2 Ağustos -----------> 6. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ----------> 7. deneme ------------>
Anneveoglusu --------------> 2 Ağustos ---------->1. deneme ------------->
Golyayla --------------------> 2 Ağustos ----------> 18. deneme ----------->
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme ------------->
Karabiberim999 ------------> 3 Ağustos ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Ppure -----------------------> 4 Ağustos ----------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
April28 ---------------------> 7 Ağustos -----------> 1. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Ağustos -----------> 5. deneme
Yfrks -----------------------> 9 Ağustos -----------> 7. deneme ------------>
Sweetamber ---------------> 10 Ağustos ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Bbsrslmoglu ----------------> 10 Ağustos ---------> 8. deneme
Betiboop --------------------> 10 Ağustos ---------> 3. deneme
Mogami ---------------------> 11 Ağustos ---------> 4. deneme
Rahis -----------------------> 11 Ağustos ---------> 10. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Ağustos ---------> 6. deneme
Wuslt -----------------------> 11 Ağustos ---------> 5. deneme ------------>
Kova94 ---------------------> 11 Ağustos ---------> 20. deneme
Kocamlaben ----------------> 12 Ağustos ---------> 2. deneme
Elifbade06 ------------------> 12 Ağustos ---------> 6. deneme
Beginners ------------------> 12 Ağustos ----------> 8. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Ağustos ----------> 4. deneme
Balbademlinuga ------------> 13 Ağustos ----------> 7. deneme
Zynpela ---------------------> 14 Ağustos ---------> 12. deneme
Kayra19 --------------------> 14 Ağustos ----------> 1. deneme
Gulbıke ----------------------> 14 Ağustos ---------> 3. deneme
Hiwazere -------------------> 14 Ağustos ----------> 3. deneme
FatmaSA --------------------> 15 Ağustos ---------> 1. deneme
Beautiful86 -----------------> 15 Ağustos ---------> 2. deneme
Tatildee --------------------> 17 Ağustos ----------> 4. deneme
Elisa ------------------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Aslihan1451azra -----------> 18 Ağustos ----------> 1. deneme
Savrukzeynep --------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Oceanshine -----------------> 18 Ağustos ---------> 11. deneme
Larsson ---------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Burcunaz1 ------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Kaygılı ----------------------> 20 Ağustos ----------> 2. deneme
Egemenhalit ----------------> 20 Ağustos ----------> 4. deneme
Friendly8584 ----------------> 20 Ağustos ---------> 4. deneme
Meleğim66 ------------------> 21 Ağustos ----------> 2. deneme
Hanfendi25 -----------------> 23 Ağustos ----------> 3. deneme
Asi_m -----------------------> 24 Ağustos ----------> 2. deneme
Hilal1653 --------------------> 24 Ağustos ----------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 25 Ağustos ----------> 4. deneme
Mgul ------------------------> 25 Ağustos ----------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 25 Ağustos ----------> 11. deneme
Lovely35 -------------------> 26 Ağustos -----------> 2. deneme
Golyayla --------------------> 29 Ağustos -----------> 19. deneme
Aysemutlu ------------------> 29 Ağustos ----------> 3. deneme
Deminos --------------------> 29 Ağustos -----------> 5. deneme
Denizyildizi2014 ------------> 29 Ağustos -----------> 3. deneme
2bilinmeyen ----------------> 30 Ağustos -----------> 3. deneme
Elf21 ------------------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme
Anneveoglusu --------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme

EYLÜL BAT

Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme
Nenu ------------------------> 4 Eylül ----------> 48. deneme
Yfrks -----------------------> 9 Eylül -----------> 8. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Benim test de oyle guzel tabir pırıl pırıl ☺ iyi bak hemen oldun sen ben yumurtlamayi bekle adeti bekle bekle babam bekle..38 gune cikti sabir istiyo bu da ha 28 gunde olsa yat kalk geciyo ama bende surekli bi bekleyis ☺ canim ben de esime yogunlastim haftaya verebilcez anca. Test sonucunu bildir bakalim umutlar gelecek ay a ☺

Kizlaar cok mutsuzum ev sahibim evden cikmami istiyo en az 4 yil otururum diye anlastik ama sozlesme falan yok yeni evliyim daha 1 senedir oturuyoruz her esyami buraya gore aldim tasindigim eve hic biri uymayacak okadar esyayi tasima cileside cabasi ben ilcede yasiyorum evler hep eski bina birtek bu ev yeniydii sabaha kadar uyuyamadim stresten ufff

Canim neden sozlesme yapmadan kiraladiniz ? Üzüldüm gercekten can sıkıcı bi durum hangi ildesin canm insafszlik etmis.ev sahibi

25 te lekelendim 26 da adet olacağım çok çabuk geçti gerçekten... uzun döngü sıkıyordur eminim... yalnız ben bi dahaki yumurtlamayı kaçırabilirim Malatyada olacağım eve 19 unda varacağım ve 19 u da 11. güne denk geliyor... bu ay 10. gün de yumurtlama olmuştu bilmiyorum umarım ucundan yakalarız...Testi yaptır sende eşine... gerçi sonucundan tırsıyorum ben umarım eşimden yana da bi sorun çıkmaz.... amaaaaaan sıkıldım ben bu bebek yapma işinden hiç zevkini çıkaramadım hep dert hep dert

Canim neden sozlesme yapmadan kiraladiniz ? Üzüldüm gercekten can sıkıcı bi durum hangi ildesin canm insafszlik etmis.ev sahibi

Yozgatin kucuk bi ilcesindeyiz sozlesme falan yok buralarda dun cok agladim apartmandada ev bosalmiyo cikalim biz baska yere tasiniriz ev bosalir kesin apartmanda 2 ay once bosaldi ama ev sahibi bize cikartmayi dusunuyoruz dese orayi kiralardikk

of yaaa bu ev sahipleri çok vicdansız... bundan böyle sözleşme yapmadan tutma bi ev... dilerim çabucak atlatırsın bu sıkıntılı durumu... İnşallah tez zamanda kendi evinize sahip olursunuz

mogami hayırlısı olsun eşin için kontrol iyi oldu o küçük problemi halledince kafalar rahat çalışmaya devam daha çok yeni sen ay geçtikçe umutsuzluğa düşüyorsun haklıda olabilirsin ama daha çok yeni genç ve sağlıklısınız bi engel yok allah hayırlı zamanı nasip etsin olacak hemencik
Evet canım ya hanı belırtı aramayacaktık biz hafta sonu yogun gececek benım ıcın yarın mısafırım var pazar gunude piknige gideceğiz haftaya başladıkmı gerisi çabuk geçer

benimde iş güç var bu akşamdan itibaren düşünmem zaten şu an iş yüzünden eşim kızıyo
kesinlikle çok enteresan müjdeli habere yoralım biz hatta çift müjdeli haber olsun ikinizde göbüşleri dolsun

hepimizin dolsun inşallahhh

aynen benimde 35 gün geçmiyo tabiiii sen bu ay test yaptın mı ?

of yaaa bu ev sahipleri çok vicdansız... bundan böyle sözleşme yapmadan tutma bi ev... dilerim çabucak atlatırsın bu sıkıntılı durumu... İnşallah tez zamanda kendi evinize sahip olursunuz

Insallah canm bide ruyamda kan veriyorum bana demeden gebelik testide yapiyolar bi bakiyorum sonuclara hcg 336 cok sasiriyorum hayir olsun insallah bu ay oldugunu dusunmuyorum ama

Evet en iyisi ertelemek ovulasyon u yapip oluruna birakmak.normalde bu kadar yogunlasamiyorum erteledim falan demistim.ne güzel ama yazlikta olunca ve bos olunca ustune bi de esim hasta olunca buraya sardim yogunlastim haliyle ☺ varikosel i inceledim de biraz netten bi dr o varmis hic bilmiyodum iyi bi urolojik.muayene gerekli. Enistem urolog yanimizda soyle bi muayene etsin dedim ama yok keyfi ne zaman isterse artik. Off off muayenelr kanlar sonuclarr ne zormua cidden ayol ☺

umutsuzluğa düşmek değil de artık sıkılmaya başladım... hiç bi heyecanım kalmadı bebek olayıyla ilgili... Allah hepimizin yüzüne baksın

Yaptom canim sabah yaptim ama mogami nin tabirle.pırıl pırıl bi sonuç ☺ belirti falan hakgetire azcil bi kasik agrisi gerisi bos iki gune gelir benimkiler ☺

ÇOK haklısın yaptıkları yanına kalmaz emin ol ama bunda da bir hayır vardır inşallah yeni evin hayırlı uğurlu gelir

cnm varikosel eşime de dedi dr ama elle muayenede belli olmadı ultrasonda cok az belli belirsiz cıkmış bu da önemli diil coğu kişde vardr demişti bakalm bizim test sonucları ne cıkcak cmts 7 aydır keçiboynuzu özü,pekmezi,kürü artı her kahvaltıda muz kuruyemiş inş faydalı olmustr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…