umutsuzluğa düşmek değil de artık sıkılmaya başladım... hiç bi heyecanım kalmadı bebek olayıyla ilgili... Allah hepimizin yüzüne baksın
ÇOK haklısın yaptıkları yanına kalmaz emin ol ama bunda da bir hayır vardır inşallah yeni evin hayırlı uğurlu gelir
Sevgili hatunlar bir kere daha haklı çıktım ne yazık ki.... Bata 3 gün kala lekelenmem başladı yarına sökülürüm.... Arkadaş ben adetimin başlayacağı saati bile biliyorum yahu pessss.... ayrıca rüyamda kucağımda bi buket kırmızı gül taşıyordum demek ki adete işaretmiş.... Ayrıca testte yaptım sabah ilk idrarımı plastik bardağa koymuştum eve gelince lekelenmeyi gördüm ama yine de yaptım sonuç hiç şaşırtmadı pırıl pırıl bi beyazlık... NEGATİF...
Eşime de sperm testi yaptırdık ... devlet yapmadı bizde özelde 35 tl ye yaptırdık bugün alacağım sonucunu... Bi de eşimde hafif bi varikosel çıktı doktor bu yüzden sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz dedi... Eğer testte sıkıntı çıkarsa muhtemelen varikoselin icabına bakacağız.... Böyle işte
mogami hayırlısı olsuneşin için kontrol iyi oldu o küçük problemi halledince kafalar rahat çalışmaya devam daha çok yeni sen ay geçtikçe umutsuzluğa düşüyorsun haklıda olabilirsin ama daha çok yeni genç ve sağlıklısınız bi engel yok allah hayırlı zamanı nasip etsin olacak hemencik
benimde iş güç var bu akşamdan itibaren düşünmem zaten şu an iş yüzünden eşim kızıyo
hepimizin dolsun inşallahhh
aynen benimde 35 gün geçmiyo tabiiii sen bu ay test yaptın mı ?
Evet en iyisi ertelemek ovulasyon u yapip oluruna birakmak.normalde bu kadar yogunlasamiyorum erteledim falan demistim.ne güzel ama yazlikta olunca ve bos olunca ustune bi de esim hasta olunca buraya sardim yogunlastim haliyle ☺ varikosel i inceledim de biraz netten bi dr o varmis hic bilmiyodum iyi bi urolojik.muayene gerekli. Enistem urolog yanimizda soyle bi muayene etsin dedim ama yok keyfi ne zaman isterse artik. Off off muayenelr kanlar sonuclarr ne zormua cidden ayol ☺
umutsuzluğa düşmek değil de artık sıkılmaya başladım... hiç bi heyecanım kalmadı bebek olayıyla ilgili... Allah hepimizin yüzüne baksın
Yaptom canim sabah yaptim ama mogami nin tabirle.pırıl pırıl bi sonuç ☺ belirti falan hakgetire azcil bi kasik agrisi gerisi bos iki gune gelir benimkiler ☺
Varikosel i el ile mi tesbit etti canim. Inşallah varikosel spermleri çok etkilememistir. Sonucunu merakla bekliyorum. Bizde aynı durumdayız ya
haklısın ama öyle deme bak sıkıldım deme eğer yorulduysan bi süre ov.test hiç bi şey yapma yine buraya takıl ama günlere bakma eşinle ilgili kontrolü tamamlayın sonra git memlekete ye iç eğlen muhabbet sohbet hiç bebek düşünmeden gizli kaçamaklar yapın gitsin
ahh ahh o dedem oraya boşuna gelmedidur bakalım hayır ola
cnm varikosel eşime de dedi dr ama elle muayenede belli olmadı ultrasonda cok az belli belirsiz cıkmış bu da önemli diil coğu kişde vardr demişti bakalm bizim test sonucları ne cıkcak cmts 7 aydır keçiboynuzu özü,pekmezi,kürü artı her kahvaltıda muz kuruyemiş inş faydalı olmustr
köyde bi kaçamak yapamayız canım düğün olduğu için aşırı kalabalık olacak... ağustosu boş geçeceğiz bi nevi....
umutlar yeşersin kızlar
az önce bir arkadaşım aradı 39 yaşında üç yıllık evli ilaçlar iğneler aşılama ve tüp denediler kadın delik deşik oldu 3 yılda iki ay önce bıraktılar uğraşmayı ilişkimizi yıpratıyoruz diye bir haftalığına ikinci balayına çıktılar sonraaaa bugün öğreniyor ki 6 haftalık hamiş :)
demek ki neymiş kafamıza takmıyoruz ve hemen ikinci balayına çıkıyoruz
muhtemelen her erkekte hafif olmak kaydıyla vardır çünkü yer çekimi sebebiyle erkeklerin yumurtalıkları aşağı sarkıyor sarktıkça da varikosel oluyo işte...umarım işe yaramıştır kuzum
Valla cevreme bakıyorum nerde alkol sigara alan hemen cocuklari oldu kari.koca sigara alkol hem.de.. hatta daha uc hfta once dogum yapti bi arkadasimiz kiz doguma iki hafta gorustugumuzde puro icti pufur pufur..biz de organik yasam saglikli yasam derken yaya kaliyoruz sanki pof tof
Valla cevreme bakıyorum nerde alkol sigara alan hemen cocuklari oldu kari.koca sigara alkol hem.de.. hatta daha uc hfta once dogum yapti bi arkadasimiz kiz doguma iki hafta gorustugumuzde puro icti pufur pufur..biz de organik yasam saglikli yasam derken yaya kaliyoruz sanki pof tof
tamam hem dinlenirsiniz hem uzaklaşırsınız unuttuk bebişi gelde köy yemeklerini dağını taşnını suyunu anlat başka şeyleri boşverdik
işte bu beyin gücü takmayınca çatır çatır geliyor
zıkkım içsinler hepsi... bebeklerini zehirlemekten keyif alıyorlar demek ki... Allahın bir bildiği var diyeceğim canım ne diyim
umutlar yeşersin kızlar
az önce bir arkadaşım aradı 39 yaşında üç yıllık evli ilaçlar iğneler aşılama ve tüp denediler kadın delik deşik oldu 3 yılda iki ay önce bıraktılar uğraşmayı ilişkimizi yıpratıyoruz diye bir haftalığına ikinci balayına çıktılar sonraaaa bugün öğreniyor ki 6 haftalık hamiş :)
demek ki neymiş kafamıza takmıyoruz ve hemen ikinci balayına çıkıyoruz
"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir'' bizim kilerde böyle olacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?