- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Eki Görüntüle 1213569 Eki Görüntüle 1213567 Eki Görüntüle 1213570 Eki Görüntüle 1213568
14. 15. 16. Ve 18. Günlerin testleri bunlar kızlar silindi testim ama ısım yukselmedi fikri olan varmı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence daha yumos olmamıs bende senın gıbı gorunce testı oldu yumos dıyodum. takı 26. gun test cızgısınden daha koyusunu gorene kadar. sabırla teste devam
amin inşallah bilmiyorum ya ne nazlı bebekler gelmek bilmiyorlarüzülmemeye düşünmemeye çalışıyorum ama eşim için bizim evde misafir eksik olmaz çocuklu misafirler olunca eşim de çocuk oluyor misafirlerden çok çocuklarla ilgileniyo baba olmayı çok istiyo eşim için rabbim ne olur bu ay hamile olayım ve isteyen tüm arkadaşlarımda
milli bayram ilan ederiz artık
Bak eşlerimiz tıpatıp aynı daha nişanlıyken bana hep bebek fotoğrafları yollardı. Geçen yıl yeğeni oldu ona öyle bi "dayıcımmm" deyişi var ki içim eriyoinşallah hamilesindir canım rabbim yüzünü güldürsün
rahim filmi çektirdinmi cnm?
yok canm doktorum şimdilik gerek yok dedibide baya hamaratmışsın ben hamur işinden hiç anlamam imrendim sana
canım şimdi bu benim testimde t bolgesı c den daha koyu degılmı ?benımde bole olmustu. ama ılerıkı gunlerde kesık kesık olmayan net koyu cızgıyı gorceksın
Eki Görüntüle 1213619 bak bu pozıtıf testım
Eki Görüntüle 1213620 bak bu nda 20. gun pozıtıf sanmıstım.
canım şimdi bu benim testimde t bolgesı c den daha koyu degılmı ?
testınde kesık sılık alanların olması bana - oldugunu dusundurdu. testten de kaynaklanabılır ama sen negatıf gıbı dusun kıpkırmızı koyu cızgıyı gorene kadar devam et. ben olsam ole yapardım yanı.
canım
12.gün ilişki oldu 36.1
13.gün 36.2
14.gün ilişki oldu 36.2 ovu test pozitif
15.gün 36.2 ovu test silik
16.gün ilişki oldu 36.2 ovu testi silik
17.gün ilişki oldu 36.4
18.gün 36.3 ovu testi silik
bugun 18. gün ve ben dünü ve ondan önceki günüde degerlendırdım cnm.valla bugun hiç yapmaya niyetim yok
Kızlar sonuçları aldım hamileyimm çok şükürrr:) :) doktor 1 haftalik dedi ama mümkünmü ben 3haftalik fln bekliyodm beta değerimde 329 diye gördüm heyecandan yanlismi gördüm yoksa:))
Ayyy rabbim tezz vakitte bütün istiyenlere nasip etsin inşallahhhh
Kızlar ben de 12. Gün koyu çizgiyi ve 13 14. Günler silik çizgiyi görünce bıraktım testi de ilişkiyi de larsson bugün test yapana kadar yumurtladım diye düşünüyodum ama şimdi içime kurt düştü yoksa bende mi yumurtlamadımidrarımı tutuyorum birazdan ben de ovu testi yapıcam tekrar
gözün aydın canım
o vakit yatış
afrodit yumurtlamadan 3 gun sonra testın tekrar koyulasmayabasladıgını soylemıstı...benımkı en son yaptıgım sılık test gıbı cıkıyor hala acaba bendemı hamıleyımbenim hiç umudum yok cnm bu ay..vajilan mantar oldum tam yumurta donemınde.gercı sımdı akıntım kalmadı mantara daır bıraz daha ıyıyım ama yınede hıc ama hıc umudum yok hamılelık konusunda...onumuzdekı ay rahım fılmı cektırıcem ondan sonra umut ederım artık..
bütün tahlillerim eşimin sperm testi herşey temiz ama olmuyo tabi dünyanın sonu değil inan kendim fazla takmıyorum ama eşim çook istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?