2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bence daha yumos olmamıs bende senın gıbı gorunce testı oldu yumos dıyodum. takı 26. gun test cızgısınden daha koyusunu gorene kadar. sabırla teste devam

cnm ilk test t bolgesı c den daha koyu yumurta olmamıssa neden koyulasmıskı? daha sonrakı gun ıse sılıklestı ama

Bak eşlerimiz tıpatıp aynı daha nişanlıyken bana hep bebek fotoğrafları yollardı. Geçen yıl yeğeni oldu ona öyle bi "dayıcımmm" deyişi var ki içim eriyo inşallah hamilesindir canım rabbim yüzünü güldürsün

sağol canıminşallah hepimiz hamileyizdir ne güzel olur

cnm ilk test t bolgesı c den daha koyu yumurta olmamıssa neden koyulasmıskı? daha sonrakı gun ıse sılıklestı ama

benımde bole olmustu. ama ılerıkı gunlerde kesık kesık olmayan net koyu cızgıyı gorceksın
bak bu pozıtıf testım

bak bu nda 20. gun pozıtıf sanmıstım.

Son düzenleme:
yok canm doktorum şimdilik gerek yok dedi bide baya hamaratmışsın ben hamur işinden hiç anlamam imrendim sana

istedikten sonra yapılamıcak yemek yok cnm sende dene mutlaka :) sen doktorlara bakma cnm..ben 3 yıl boyunca ocuk sahıbı olamadım 2 kez asılama yapıldı yıne olmadı.rahım fılmı bence sart.onumuzdekı ay cektırıcem ıns

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407509151.213589.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 27
canım şimdi bu benim testimde t bolgesı c den daha koyu degılmı ?

testınde kesık sılık alanların olması bana - oldugunu dusundurdu. testten de kaynaklanabılır ama sen negatıf gıbı dusun kıpkırmızı koyu cızgıyı gorene kadar devam et. ben olsam ole yapardım yanı.

ama sonuc olarak t bolgesındekı o kesık kesık olan kırmızılar c bolgesındede var sıvı alımıyla alakalı olabılır.onemlı olan c bolgesıyşle karsılastırıldıgında nasıl oldugu onemlı dıye bılıyorum..kafamı karıstırdın cok :44:

Kızlar ben de 12. Gün koyu çizgiyi ve 13 14. Günler silik çizgiyi görünce bıraktım testi de ilişkiyi de larsson bugün test yapana kadar yumurtladım diye düşünüyodum ama şimdi içime kurt düştü yoksa bende mi yumurtlamadım idrarımı tutuyorum birazdan ben de ovu testi yapıcam tekrar

o vakit yatış

Hayırlı olsun cnm ne güzel haber masallah bu ay hamisler çok olacak

afrodit yumurtlamadan 3 gun sonra testın tekrar koyulasmayabasladıgını soylemıstı...benımkı en son yaptıgım sılık test gıbı cıkıyor hala acaba bendemı hamıleyım benim hiç umudum yok cnm bu ay..vajilan mantar oldum tam yumurta donemınde.gercı sımdı akıntım kalmadı mantara daır bıraz daha ıyıyım ama yınede hıc ama hıc umudum yok hamılelık konusunda...onumuzdekı ay rahım fılmı cektırıcem ondan sonra umut ederım artık..

sweettamber cok kafamı karıstırdı valla cnm.hala yumurta vaktıne var dıyor..sen paylastıgım fotogafları gordunmu cnm? yumurta catlamıs olmalı ama hala ısım yukselmedı.ayrıca son yaptıgım test de paylastım.regliye kaldı 10-11 gün..

Mantarın geçmiş sevindim canım ama arada bi sirkeli suyla yıkamanı öneririm ben öyle yapıyorum. Umudumuzu kaybetmeyelim aksine ben de hiç olmadığım kadar umutluyum sadece 14.gün yapamadığım için üzgünüm bak 1 gün daha bitti gelsin ayın 18i

bütün tahlillerim eşimin sperm testi herşey temiz ama olmuyo tabi dünyanın sonu değil inan kendim fazla takmıyorum ama eşim çook istiyo

herşey temizse önce şükrediyoruz sonra Allahın bir bildiği vardır diyoruz... zaman zaman böyle ruhen canımızı yaksa da bu durum aklın yolundan şaşma bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…