Mantarın geçmiş sevindim canım ama arada bi sirkeli suyla yıkamanı öneririm ben öyle yapıyorum. Umudumuzu kaybetmeyelim aksine ben de hiç olmadığım kadar umutluyum sadece 14.gün yapamadığım için üzgünümbak 1 gün daha bitti gelsin ayın 18i
istedikten sonra yapılamıcak yemek yok cnm sende dene mutlaka :) sen doktorlara bakma cnm..ben 3 yıl boyunca ocuk sahıbı olamadım 2 kez asılama yapıldı yıne olmadı.rahım fılmı bence sart.onumuzdekı ay cektırıcem ıns
herşey temizse önce şükrediyoruz sonra Allahın bir bildiği vardır diyoruz... zaman zaman böyle ruhen canımızı yaksa da bu durum aklın yolundan şaşma bebeğim
anladım canım inşallh sorun çıkmaz şu aşılamayı bana biraz acarmısın hangi durumlarda nasıl uygulanıyo
Mantarın geçmiş sevindim canım ama arada bi sirkeli suyla yıkamanı öneririm ben öyle yapıyorum. Umudumuzu kaybetmeyelim aksine ben de hiç olmadığım kadar umutluyum sadece 14.gün yapamadığım için üzgünümbak 1 gün daha bitti gelsin ayın 18i
Kızlar ben de 12. Gün koyu çizgiyi ve 13 14. Günler silik çizgiyi görünce bıraktım testi de ilişkiyi de larsson bugün test yapana kadar yumurtladım diye düşünüyodum ama şimdi içime kurt düştü yoksa bende mi yumurtlamadımidrarımı tutuyorum birazdan ben de ovu testi yapıcam tekrar
Cnm yumurta genelde 14. Gün oluyorsa 13. Ve 15. Gün ilişki yeterli mi tabi sonrada yine gün aşırı
O zaman on bireklerim kuzum ama yumurtlama olayından haberdar olmadan önce de denemelerin olduysa onları da ekleyerek söyle tatlım daha sağlıklı bi bilgi olur
Kızlar ben de 12. Gün koyu çizgiyi ve 13 14. Günler silik çizgiyi görünce bıraktım testi de ilişkiyi de larsson bugün test yapana kadar yumurtladım diye düşünüyodum ama şimdi içime kurt düştü yoksa bende mi yumurtlamadımidrarımı tutuyorum birazdan ben de ovu testi yapıcam tekrar
yeterlı canım. ben ovulasyon gunu tek ılışkı yaptım yakaladım sukur
Cnm yumurta genelde 14. Gün oluyorsa 13. Ve 15. Gün ilişki yeterli mi tabi sonrada yine gün aşırı
şükürler olsun tabiki ama işte insan bazen çok doluyo ağlamak iyi geliyor ağladım ferahladım biraz sen yarın adet olacan kesinmi bide yeni hamileler var duydunmu listeyi bekliyoruz
şükürler olsun tabiki ama işte insan bazen çok doluyo ağlamak iyi geliyor ağladım ferahladım biraz sen yarın adet olacan kesinmi bide yeni hamileler var duydunmu listeyi bekliyoruz
kımsenın kafası karıssın ıstemem kızlar özur dılerım. ama ben kesıkte olsa koyu olan cızgıyı dıkkate almadım ve 26. gun net koyulugu yakaladım hatta 24. gun vazgecmıstım ov. tesstı yapmıcam bu ay yumos olmayacak derken mogamı sağolsun devam et demıstı ve yakaladım.
benımde bole olmustu. ama ılerıkı gunlerde kesık kesık olmayan net koyu cızgıyı gorceksın
Eki Görüntüle 1213619 bak bu pozıtıf testım
Eki Görüntüle 1213620 bak bu nda 20. gun pozıtıf sanmıstım.
Kizlar dun gece cok garip bi bulantiyla uyandim ogurdum ogurdum gozlerimi acamadim kalkamadim yataktan uyudum sonra kusmadim ama dun gece islak sortla sahilde durdum ondan olmustur diyorum bata 2 gun var ama adet belirtisi yok off cok garip bi his bu bati bekliyorum elimde test varken sabretmek cok zor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iki gun kalmis yap testi canim ben bu sabah yaptim.negatif cikti rahatladim daha da yapmam.bat gelir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?