2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende sırkelı su kullandım cnm sıksık uyguladım epey ıyı geldı sukur

anladım canım inşallh sorun çıkmaz şu aşılamayı bana biraz acarmısın hangi durumlarda nasıl uygulanıyo

Canım benim şükür iyi çıkmış eşinin sonucu çok sevindim gözünaydın ben de ilk bebek fikrimiz oluştuğunda mart ayında kontrole gittim herşey iyi dedi dr ama eşim ben 1 yıl dolmadan gitmem dr dedi ben de bidaha sormadım yani marta kadar bebiş gelmezse eşim martta gidecek sperm testine

Son düzenleme:
herşey temizse önce şükrediyoruz sonra Allahın bir bildiği vardır diyoruz... zaman zaman böyle ruhen canımızı yaksa da bu durum aklın yolundan şaşma bebeğim

şükürler olsun tabiki ama işte insan bazen çok doluyo ağlamak iyi geliyor ağladım ferahladım biraz sen yarın adet olacan kesinmi bide yeni hamileler var duydunmu listeyi bekliyoruz

anladım canım inşallh sorun çıkmaz şu aşılamayı bana biraz acarmısın hangi durumlarda nasıl uygulanıyo

benım yumurtlamamda sorun yoktu sorun eski eşimdeydi cnm.sperm kalıtesı cok dusuktu oyuzden asılama yapılsın ıstedı doktorumuz.

Cnm yumurta genelde 14. Gün oluyorsa 13. Ve 15. Gün ilişki yeterli mi tabi sonrada yine gün aşırı

kımsenın kafası karıssın ıstemem kızlar özur dılerım. ama ben kesıkte olsa koyu olan cızgıyı dıkkate almadım ve 26. gun net koyulugu yakaladım hatta 24. gun vazgecmıstım ov. tesstı yapmıcam bu ay yumos olmayacak derken mogamı sağolsun devam et demıstı ve yakaladım.

eklerim kuzum ama yumurtlama olayından haberdar olmadan önce de denemelerin olduysa onları da ekleyerek söyle tatlım daha sağlıklı bi bilgi olur
O zaman on bir

Gecmisi okuyordum senin yorumunu gorunce benimde icime kurt dustu. siliklestiginde bende biraktim iliskiyi .. testin sonucunu yaz bakim bende yapip yazayim

Cnm yumurta genelde 14. Gün oluyorsa 13. Ve 15. Gün ilişki yeterli mi tabi sonrada yine gün aşırı

Kuzum sen böyle sorunca sanki hamileymişim de size yardımcı oluyorum gibi hissettim ne güzel bi duyguymuş bu his ben 14. günü atladım kuzum inşallah yeterlidir ayın 18indr anlıcam bunu

Kizlar dun gece cok garip bi bulantiyla uyandim ogurdum ogurdum gozlerimi acamadim kalkamadim yataktan uyudum sonra kusmadim ama dun gece islak sortla sahilde durdum ondan olmustur diyorum bata 2 gun var ama adet belirtisi yok off cok garip bi his bu bati bekliyorum elimde test varken sabretmek cok zor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb kızlar bende bu ay hamile kalmayı çok istiyorum adetim bitti 5 gün sonra ilişkiye başladık 5 gün üst üste ilişki yaşadık 2gündür ara verdik çünkü akşam mesaisinde çalışıyorum evde değilim sizce hamile kalma şansım var mı bu denemizde daha ne kadar devam etmeliyiz fikri olan var mı acaba???

şükürler olsun tabiki ama işte insan bazen çok doluyo ağlamak iyi geliyor ağladım ferahladım biraz sen yarın adet olacan kesinmi bide yeni hamileler var duydunmu listeyi bekliyoruz

Bebeğim fotoları gördüm poz olduğunu düşnmüyorum ama sen teste devam et ve gün aşırıya özen göster kimmiş hamile eve gidince eklerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada adet oldum evet

Böyle güzel bişeye bi katkım dokunduysa ne mutlu bana

amannn benim testte aynı senin ki gibiydi 20.günüm senin 20.günle aynıydı pozitif sanıp 21 le 22. gün ilişki oldu sonra taki 28.güne kdr ilişki olmadı nede olsa 20.gün yumurtladım diye bu ay bari sonuna kdr devam edim

Iki gun kalmis yap testi canim ben bu sabah yaptim.negatif cikti rahatladim daha da yapmam.bat gelir zaten

larsson test yaptıktan sonra endişelenmiştim ben de bu akşam ovu test yaptım (17.gün bugün ) ama sanırım ben 12. gün yumurtladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…