2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bütün tahlillerim eşimin sperm testi herşey temiz ama olmuyo tabi dünyanın sonu değil inan kendim fazla takmıyorum ama eşim çook istiyo

İnşallah kuzucum hamile kalırsak 18 ağustosu hiç unutamayız:)

Hayırlıs olsu canım sağlıkla kucagına almak nasip olsun belirtilerin neydı canım
Tskr ederim cnm hic bu belirtim yoktu bildiğin sıfır bir haftadir adet olcakmisim gibi kasiklarim belim çok ağrıdı bide bugün tuaf bi tat var ağzımda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzel düşünüyorum ama evleneli 2 sene oldu ve biz daha nişanlıyken diyorduk hiç korunmaycaz evlenimce hemencecik oluversin ama koca 2 sene geçti bunada şükür 20 sene bekleyenler oluyo ama çok zor allah bekleyenlere sabır versin

Oyyy ne güzel maaşallah adetin kaçıncı günleri ilişki oldu canım?

Çok tskr ederim cnm amin inşallah darısı tez vakitte başınıza olsun inşallah daha ilk denemeydi bu ay cnm çok saskinim arkadaslarim hemen olmaz diyolardi hep hap kullandigim icin 8ay yasmin kullandim

gözün aydın canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı denemendi canım

Çok tskr ederim cnm amin inşallah darısı tez vakitte başınıza olsun inşallah daha ilk denemeydi bu ay cnm çok saskinim arkadaslarim hemen olmaz diyolardi hep hap kullandigim icin 8ay yasmin kullandim

Kıyamam sana ağlamak yok ama bu dahada olumsuz etkiler hepimiz senin gibi oluyoruz bazen; inan hepimizin eşleri senin eşin gibi ama biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi mevlamdan.. Sadece bebeklerimiz nazlı sabredicez sen de üzülme Allahım en hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah; seninle birlikte cümlemizin Amin

ilk denememi maşallah canımdarısı başımıza bize dua etmeyi unutma hamilelerin duası kabul olur inşallah

ilk denememi maşallah canımdarısı başımıza bize dua etmeyi unutma hamilelerin duası kabul olur inşallah

Ediyorum cnmm rabbim hemencicik nasip etsin inşallah sizede bebisleriniz daha fazla bekletmesin sizii♥

amin inşallah bilmiyorum ya ne nazlı bebekler gelmek bilmiyorlar üzülmemeye düşünmemeye çalışıyorum ama eşim için bizim evde misafir eksik olmaz çocuklu misafirler olunca eşim de çocuk oluyor misafirlerden çok çocuklarla ilgileniyo baba olmayı çok istiyo eşim için rabbim ne olur bu ay hamile olayım ve isteyen tüm arkadaşlarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…