2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Elisa
Kaygılı
Larsson
Burcunaz
Damak
Paytipo

Kızlar bende hiç belirti yok

Canım ben arastırıyorum takıp edıyorum hıc belırtısı olmayanda oluyor kendını umutsuzluğa kaptırma hayırlısını dile belki hepimizin olumsuz sonuçlanacak belli olmaz herseye kendımızı hazırlamamız lazım ama umudumuzuda yitirmemeliyiz senin kaçıncı denemendi

Ben de hiç belirtim olmadığını yazıyordum ki sen yazmışsın kuzucum.. Maalesef hiç belirtim yok bugün temizliktede kapturdım kendimi yok uzanmalar yok çamaşır suları...

Temizlik konusunda en güzel örnek afrodit canım o kadar temızlık yaptı ve hamıs oldugunu öğrendı belkı sende öyle olacaksın bende temızlık yapıyorum aksamda yapacagım burda yıne arkadasın bırı dr gıtmesem keseyı gormesem hamıle oldugumu bılmem dıyor yanı herkeste farklı oluyor canım

Umudum çok dazla belkide bu yüzden korkuyorum 4. deneme canım ama ilk 2. Ay yumurtlama günü vs bilmiyordum bile 3.ay ramazandı sadece 9. ve 12. günler ilişki oldu bu ay da maşallah uzman oldum:) ovu testi umut oldu bu ay

Haklısın canım kuzu kuzu 18ini beklemekten başka çaremiz yok gibi

Umudum çok dazla belkide bu yüzden korkuyorum 4. deneme canım ama ilk 2. Ay yumurtlama günü vs bilmiyordum bile 3.ay ramazandı sadece 9. ve 12. günler ilişki oldu bu ay da maşallah uzman oldum:) ovu testi umut oldu bu ay

Bak sen benden daha sanslısın daha bılınclısın bende onu testı falanda yok öylesıne canım ıstedıkce oldu ve 3 gun üst üste ilişkimiz olmadı hiç belli olmaz canım
bende bazen cok umutlu oluyorum özellıkle ılk baslarda ve bu ay yastık ayakları havaya kaldırma derken umudum arttı ama 3 gun üst üste ilişki olmayınca umudm azaldı merakla beklıyorum

Benimde 12 13 15. günler oldu güya ovu testi kullanıyorum herkesin 14.gün önemli 14. gün önemli diye haykırdığı halde biz yapmadık o gün nasip kısmet Allahım bizede bigün nasip edecek inşallah

bence sen bugünü değerlendir

canım
12.gün ilişki oldu 36.1
13.gün 36.2
14.gün ilişki oldu 36.2 ovu test pozitif
15.gün 36.2 ovu test silik
16.gün ilişki oldu 36.2 ovu testi silik
17.gün ilişki oldu 36.4
18.gün 36.3 ovu testi silik
bugun 18. gün ve ben dünü ve ondan önceki günüde degerlendırdım cnm.valla bugun hiç yapmaya niyetim yok

Benimde 12 13 15. günler oldu güya ovu testi kullanıyorum herkesin 14.gün önemli 14. gün önemli diye haykırdığı halde biz yapmadık o gün nasip kısmet Allahım bizede bigün nasip edecek inşallah

İnşallah nasiip olacak canım canım 14 gune bak sen swemm 26. gun olmus yumurtlaması yumurtladıgın gun önemlıkı sen zaten masallah hıc bos bırakmamıssın içerideki spremler yetmiştir sen içini rahat tut

kızlar az önce oturup bi güzel ağladım halende ağlıyorum yaa isyan değil ama biz niye istediğimiz halde hamile kalamıyoruz neden madem kadınlar her ay yumurtlar neden olmuyo o zaman benim gerçekten vaktim yok gibi eşim istiyorum diyo onunda baba olmaya hakkı var ama yaşatamıyorum bunu eşime allahım ne olur yarabbim bu ay hamile olayım sağlıkla kucağıma alayım

Eki Görüntüle 1213568
14. 15. 16. Ve 18. Günlerin testleri bunlar kızlar silindi testim ama ısım yukselmedi fikri olan varmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407508993.007727.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar sonuçları aldım hamileyimm çok şükürrr:) :) doktor 1 haftalik dedi ama mümkünmü ben 3haftalik fln bekliyodm beta değerimde 329 diye gördüm heyecandan yanlismi gördüm yoksa:))

Ayyy rabbim tezz vakitte bütün istiyenlere nasip etsin inşallahhhh

dünyanın sonumu nıe aglıyorsun cnm..yıllar once bende cok agladım zırladım ama kendini paralamak hamile kalmayı kolaylastırmıyor..öyle olsa hepımız aglarız valla...nasıp kısmet hersey kendını bu kadar uzecegıne doktorlara gıt tahlıller yaptır senınde kocanında bı sorunu varmı baktırın..belkıde bosa paralıyorsun kendını.

gözün aydın olsun

Hayırlıs olsu canım sağlıkla kucagına almak nasip olsun belirtilerin neydı canım

gözün aydın canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı denemendi canım

Canım yapma ama böye bak bu streste olumsuz etkiler senın elınde olan bırseyde ykkı bende cok ıstıyrum esıme bu duyguyu yasatmayı gecen ay bana sabah uyandıgımızda oyle bır hevesle sordukı oldunmu dıye o an bende uzuldum ama kısmet var demekkı zamanı uzumek yok canım guclu olacagız kalbımızden guzellıkler gecırecegızkı gzellıkler bızımle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…