Elisa
Kaygılı
Larsson
Burcunaz
Damak
Paytipo
Kızlar bende hiç belirti yok
Senin ovulasyon testinin markası ne canım
Ben de hiç belirtim olmadığını yazıyordum ki sen yazmışsın kuzucum.. Maalesef hiç belirtim yok bugün temizliktede kapturdım kendimi yok uzanmalar yok çamaşır suları...
Canım ben arastırıyorum takıp edıyorum hıc belırtısı olmayanda oluyor kendını umutsuzluğa kaptırma hayırlısını dile belki hepimizin olumsuz sonuçlanacak belli olmaz herseye kendımızı hazırlamamız lazım ama umudumuzuda yitirmemeliyiz senin kaçıncı denemendi
Laboquick cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Temizlik konusunda en güzel örnek afrodit canım o kadar temızlık yaptı ve hamıs oldugunu öğrendı belkı sende öyle olacaksın bende temızlık yapıyorum aksamda yapacagım burda yıne arkadasın bırı dr gıtmesem keseyı gormesem hamıle oldugumu bılmem dıyor yanı herkeste farklı oluyor canım
Umudum çok dazla belkide bu yüzden korkuyorum4. deneme canım ama ilk 2. Ay yumurtlama günü vs bilmiyordum bile 3.ay ramazandı sadece 9. ve 12. günler ilişki oldu bu ay da maşallah uzman oldum:) ovu testi umut oldu bu ay
Haklısın canım kuzu kuzu 18ini beklemekten başka çaremiz yok gibi
Eki Görüntüle 1213538 sonuç bu cnm çatladı yumurta ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bak sen benden daha sanslısın daha bılınclısın bende onu testı falanda yok öylesıne canım ıstedıkce oldu ve 3 gun üst üste ilişkimiz olmadı hiç belli olmaz canım
bende bazen cok umutlu oluyorum özellıkle ılk baslarda ve bu ay yastık ayakları havaya kaldırma derken umudum arttı ama 3 gun üst üste ilişki olmayınca umudm azaldı merakla beklıyorum
bence sen bugünü değerlendir
Benimde 12 13 15. günler oldu güya ovu testi kullanıyorum herkesin 14.gün önemli 14. gün önemli diye haykırdığı halde biz yapmadık o günnasip kısmet Allahım bizede bigün nasip edecek inşallah
kızlar az önce oturup bi güzel ağladım halende ağlıyorum yaa isyan değil ama biz niye istediğimiz halde hamile kalamıyoruz neden madem kadınlar her ay yumurtlar neden olmuyo o zaman benim gerçekten vaktim yok gibi eşim istiyorum diyo onunda baba olmaya hakkı var ama yaşatamıyorum bunu eşimeallahım ne olur yarabbim bu ay hamile olayım sağlıkla kucağıma alayım
Kızlar sonuçları aldım hamileyimm çok şükürrr:) :) doktor 1 haftalik dedi ama mümkünmü ben 3haftalik fln bekliyodm beta değerimde 329 diye gördüm heyecandan yanlismi gördüm yoksa:))
Ayyy rabbim tezz vakitte bütün istiyenlere nasip etsin inşallahhhh
Kızlar sonuçları aldım hamileyimm çok şükürrr:) :) doktor 1 haftalik dedi ama mümkünmü ben 3haftalik fln bekliyodm beta değerimde 329 diye gördüm heyecandan yanlismi gördüm yoksa:))
kızlar az önce oturup bi güzel ağladım halende ağlıyorum yaa isyan değil ama biz niye istediğimiz halde hamile kalamıyoruz neden madem kadınlar her ay yumurtlar neden olmuyo o zaman benim gerçekten vaktim yok gibi eşim istiyorum diyo onunda baba olmaya hakkı var ama yaşatamıyorum bunu eşimeallahım ne olur yarabbim bu ay hamile olayım sağlıkla kucağıma alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?